Total Media News

Automobilism Romania
SsangYong Baja 500 Romania PDF Imprimare
Vineri, 05 Mai 2017 09:07

 

           

 

       Weekendul 28-30 aprilie 2017 a gazduit competia de rally-raid  SsangYong Baja 500 Romania  – o premiera pentru motorsportul tot-teren din Romania prin complexitatea sa si proba speciala de tip “Baja ” pe care a propus-o. Competitia a fost organizata de Asociatia Sportiva CAP 180, in colaborare cu cluburile So Moto Racing Team Bistrita si Corb 44 Bucuresti .

      BAJA 500 Bucuresti a punctat in Campionatul East European Tout Terrain Series 2017  fiind o premiera pentru motorsportul tot-teren din Romania prin complexitatea sa si prin proba speciala de tip “Baja ” , o proba care va fi punctata si in cursele prezentate mai jos :

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Karting "Dunlop" PDF Imprimare
Miercuri, 09 Iulie 2014 11:17

                                     In perioada 12-13 iulie ‘’Micul Circ’’

                             

     revine pentru a doua oara pe pista de la Prejmer, pentru desfasurarea celei de-a 4 a etape a Campionatului Naţional de Karting Dunlop 2014, pista construita la cele mai inalte standard adoptate de Comisia Internationala de Karting a F.I.A. si avand o calitate de excepţie a covorului asfaltic ( lungime de 1.250 m, lăţime între 8m şi 10m, cea mai lungă linie dreaptă de 170m şi un număr de 14 viraje).

  Asadar va asteptam impreuna cu Dunlop, partenerul oficial al Campionatului National de Karting, sa luati parte in acest weekend la un eveniment ce se anunta a fi unul incendiar si care va face o selecţie riguroasă a piloţilor la toate clasele C.N.K.D., începând cu Kid-Kart şi terminând cu clasa regină. In cadrul acestei etape sunt anuntati piloti din toata Europa printre care Italia, Germania, Bulgaria.

  Weekend-ul de concurs debutează sâmbătă dimineață la ora 9:00 cu antrenamentele clasei Kid-Kart și va continua până duminică după-amiază cu finala „Clasei Regină” – KZ, festivitatea de premiere fiind programată duminică de la 14:30.

Citeşte mai mult...
 
INTRUNIREA ANUALA A COMISIEI NATIONALE de RALLY CROSS A F.R.A.S. PDF Imprimare
Vineri, 10 Ianuarie 2014 14:48

                 Marţi, 3 decembrie 2013, la sediul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a avut loc întâlnirea anuală a Comisiei Naţionale de Rally Cross, la care au participat domnii Costache Petre – C.S. Auto Speed Rally Bucureşti, Iancu Niţă – C.S. Procar Racing Team Piteşti, Mihai Pleşa – A.S. Sprint Club Mioveni, Luigi Blaga – A.S. C.S. Random Team Cristian, Gabi Drăgan – preşedintele Comisiei Naţionale de Rally Cross şi Victor Drăgan – secretar general al F.R.A.S.

                

    Obiectivele întrunirii au fost revizuirea regulamentului Campionatului Naţional de Rally Cross şi elaborarea calendarului competiţional 2014.

    Principalele noutăţi adoptate în privinţa regulamentului: echipele vor fi constituite din minim doi şi maxim cinci piloţi, punctând cei care obţin cele mai bune trei rezultate; la H4 se va constitui clasă cu minim cinci maşini, spre deosebire de trei, aşa cum a prevăzut regulamentul în 2013; la etapele de rally cross vor fi desemnaţi arbitri din colegiile F.R.A.S., ca şi secretarul şef al competiţiei, iar taxa de participare a fost modificată, de la 100 la 150 lei pentru pilot şi echipe, juniorii fiind scutiţi de plata taxelor.

     Etapele calendarului competiţional 2014, propuse spre aprobarea Consiliului Federal, care se va întruni în data de 17 decembrie 2013, sunt:

Citeşte mai mult...
 
90 PILOŢI ÎNSCRIŞI LA ''TROFEUL SINAIA''! PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 21:28

 

       Cea de-a V-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2013, ‘’Trofeul Sinaia’’, care se desfăşoară în perioada 20-21 iulie, aliniază la start un număr de 90 concurenţi.

         Trei manşe de recunoaşteri şi trei de antrenamente cronometrate sunt programate pentru astăzi. Duminică, după două sesiuni de recunoaşteri care încep la 8.30, se va da startul competiţiei, de la Cazinoul Sinaia, sosirea fiind la Telegondolă.

         Festivitatea de premiere va avea loc la 17.30 şi va fi urmată de conferinţa de presă a câştigătorilor.

Citeşte mai mult...
 
Etapa 3 de rally cross - Gradistea-Comana 2013 PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 21:24

     29-30 iunie, Campionatul National de Rally-Cross, etapa a III-a

                            

 

     A fost publicat regulamentul particular al etapei a III-a a Campionatului National de Rally Cross care va avea loc in perioada 29 - 30 iunie 2013, la Comana in judetul Giurgiu, in organizarea CS Auto Speed Rally Bucuresti.

 

Citeşte mai mult...
 
Mai multe articole..


Pagina 2 din 3

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Automobilism Romania