Total Media News

Tenis
Simona Halep în finala Roland Garros PDF Imprimare
Joi, 05 Iunie 2014 19:35

             Simona Halep - Andrea Petkovic: 6-2, 7-6.

              Calificare istorică în finala Roland Garros

 

                      

 

 
Simona HALEP s-a calificat în SEMIFINALE la Roland Garros, după 6-2, 6-2, cu Svetlana Kuzneţova PDF Imprimare
Miercuri, 04 Iunie 2014 19:30

      Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, a înregistrat, miercuri, cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Grand Slam, calificându-se în semifinale la Roland Garros, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-2, pe sportiva rusă Svetlana Kuzneţova, numărul 28 WTA şi cap de serie 27. Partida era programată să aibă loc de la ora 15.00 pe terenul secund, însă a început cu trei ore întârziere din cauza ploii.

                            

   Halep a început meciul cu un break, apoi şi-a fructificat serviciul şi a dus scorul la 2-0. Kuzneţova a revenit şi a egalat, 2-2, însă românca a câştigat patru ghemuri la rând şi a încheiat setul cu 6-2 în 33 de minute.

   După primul set, Kuzneţova a cerut time out medical, pentru o accidentare la coapsa stângă.

   Al doilea set a început foarte echilibrat, tot cu rusoiaca la serviciu. Halep a ratat o minge de break, apoi Kuzneţova a reuşit să câştige ghemul. Halep a întâmpinat şi ea dificultăţi în a-şi fructifica avantajul serviciului, dar a reuşit să egaleze, 1-1. Jucătoarea română a obţinut un break în ghemul 3, încă unul la 3-1, dar imediat şi-a pierdut serviciul, scorul devenind 4-2. Ea a mai câştigat două ghemuri la rând şi a pus capăt meciului după încă un 6-2 în setul secund şi o oră şi 19 minute de joc.

Citeşte mai mult...
 
Andreea Mitu s-a impus la un turneu din Italia atât la simplu, cât şi la dublu PDF Imprimare
Marţi, 22 Aprilie 2014 10:12

                              Andreea Mitu (202 WTA) a cucerit turneul ITF de la Santa Margherita, din Italia, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după ce s-a impus în faţa jucătoarei din Spania, Sara Sorribes Tormo (331 WTA), cu 6-4, 6-3.

            

     Jucătoarea în vârstă de 22 de ani şi-a confirmat statutul de favorită a turneului şi a avut următorul parcurs: în primul tur a trecut de franţuzoaica Josephine Boualem (6-1, 6-2), în optimi a învins-o pe italianca Annalisa Bona (6-2, 6-1), în sferturi a dispus de o altă italiancă, Alice Savoretti (6-1, 6-2), iar în penultimul act al competiţiei a câştigat confruntarea cu poloneza Anna Korzeniak (6-4, 6-1).

      Adversara Andreei Mitu din finală, Sara Sorribes, era considerată a doua favorită a turneului. Românca şi-a adjudecat titlul şi la dublu, făcând pereche cu Ştefana Andrei, graţie unei victorii cu franţuzoaicele Audrey Albie/Manon Peral, cu 7-6(5), 6-2. Conaţionalele noastre au trecut în primul tur de elveţiencele Chiara Frapolli/Luna Milovanovic (6-2, 6-1), în sferturi au câştigat în faţa perechii Josephine Boualem (Franţa)/Ariadna Marti Riembau (Spania) cu 6-4, 6-1, iar în semifinale au trecut cu 6-4, 6-4 de cuplul Charlotte Roemer (Ecuador)/Olga Saez Larra (Spania).

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a primit Fed Cup Heart Award PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 12:53

           

     Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, a primit Fed Cup Heart Award pentru zona Euro-africană a Grupei I,premiu care i-a fost înmânat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii România - Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

                                                 

   Halep a fost recompensată pentru dedicare şi spirit de echipă.

   Premiul, în valoare de 1.000 de dolari, i-a fost înmânat româncei de către preşedintele ITF, Francesco Ricci Bitti.

Citeşte mai mult...
 
BRD Năstase Ţiriac Trophy 2014 se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Martie 2014 12:57
  •      Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au susţinut astăzi o conferinţă de presă în care au prezentat trofeul ediţiei din acest an a turneului care le poartă numele, iar publicului i s-a prezentat şi lista jucătorilor.
  •                
  Mikhail Youyhny, Gilles Simon, Gael Monfils, Vasek PospisilI, Janko Tipsarevic se află pe tabloul celui mai important turneu de tenis din România.
  • Ediţia 2014 a BRD Năstase Ţiriac Trophy se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti şi va oferi iubitorilor de tenis şi un meci demonstrativ, cu Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ilie Năstase şi Andrei Pavel în prim-plan.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis