Total Media News

Gimnastica
Echipa stelei de gimnastica este campioana nationala a editiei din acest an PDF Imprimare
Joi, 12 Septembrie 2013 20:21

                 Campionatul Național / maestre   - gimnastica

                                                    GIMNASTICĂ - Campionatul Național / maestre - septembrie 2013  

 

      Sandra Izbaşa și Ovidiu Buidoso au obținut titlurile de campioni naționali la sol și respectiv, cal cu mânere, la Campionatul Național Maeștri desfășurat în weekend la Sala Polivalentă din București.

   Echipa stelei alcătuită din Sandra Izbasa, Andreea Ciurusniuc și Cristina Vrabie este campioană națională a ediției din acest an.

 

Citeşte mai mult...
 
Bulimar, două medalii de AUR şi una de bronz. Izbaşa una de ARGINT, la reuniunea din Olanda PDF Imprimare
Duminică, 01 Septembrie 2013 21:31
         Gimnasta Diana Bulimar a câştigat, duminică, medaliile de aur în finale la bârnă şi sol, respectiv una de bronz la paralele, iar Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, la reuniunea de la Alphen aan den Rijn (Olanda).                               

               Diana Bulimar (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

     Diana Bulimar a fost notată cu 14.533 în finala de la bârnă şi cu 14.300 la sol, cucerind medaliile de aur, în timp ce la paralele, cu nota de 13.733 a obţinut medalia de bronz.

     La rândul său, Sandra Izbaşa a obţinut medalia de argint la sol, cu nota de 14.133.

Sâmbătă, la aceeaşi competiţie, Diana Bulimar a cucerit medalia de aur în finală la individual-compus, cu un total de 57.533 puncte, fiind urmată pe podium de Elisabeth Seitz (Germania, 54.833) şi de Noel van Klaveren (Olanda, 54.667).

Citeşte mai mult...
 
Oana Corina Constantin a castigat trei medalii in probele de gimnastica aerobica de la Cali PDF Imprimare
Duminică, 04 August 2013 18:56


   Românca s-a impus în proba individuală la gimnastică aerobică, învingând-o pe campioana mondială în exercițiu, Sara Moreno.

                 

    România nu mai câștigase titlul suprem la individual din 2001, când Izabela Lăcătuș câștiga aurul la Jocurile Mondiale de la Akita, în Japonia.Competiția de la Cali, în Columbia, a strâns cei mai buni sportivi din majoritatea sporturilor non-olimpice.

Citeşte mai mult...
 
Atleta Roxana Barca, medaliata cu aur la Universiada de la Kazan, a fost depistata pozitiv PDF Imprimare
Miercuri, 31 Iulie 2013 06:58

     Atleta Roxana Bârcă, medaliată cu aur la Universiada de la Kazan, a fost depistată pozitiv la un control anti-doping.

                                       

     Românca în vârstă de 25 de ani a cucerit titlul suprem în proba de 5.000 de metri, însă medalia îi va fi retrasă. Nu a fost anunțată încă substanța interzisă pe care a folosit-o atleta care a participat și la Jocurile Olimpice de la Londra.

    "Medalia se va retrage. Pentru România este o ruşine pe care nu o merităm. Trebuie să intrăm într-o zonă mult mai inteligentă, trebuie făcute controale de fiecare dată. Am avut o scăpare din nou. Nu ne face cinste această imagine, avem un sport cu puţini dopaţi", a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, la postul Antena 3.

Citeşte mai mult...
 
Romania in centrul unui scandal mondial din gimnastica PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 18:40

       Scandal în gimnastica mondială, cu România în prim-plan. Într-un comunicat al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică de acum câteva zile, s-a anunţat că FIG a decis excluderea mai multor arbitre de la gimnastică, în frunte cu fosta delegată tehnică la concursul Jocurilor Olimpice de la Londra, poloneza Maria Szyszkowska, căreia i-a fost retrasă "calitatea de membru al FIG, fiind exclusă şi de la orice formă de participare la concursuri sau activităţi ale FIG.

                 

       Lui Szyszkowska i-a fost, totodată, retras brevetul de categoria 1, ca şi titlul de membru onorific (de aur). Forul internaţional a decis, de asemenea, suspendarea a 6 membri ai Comitetului tehnic la gimnastică ritmică, anulând, totodată, toate brevetele validate pe 31 decembrie după cursurile urmate de arbitre la Bucureşti, Moscova şi Alicante (Spania). Cele 6 membre ale comisiei tehnice sunt Natalia Kuzmina (Rusia), Maria Ghigova (Bulgaria), Daniela Delle Chiaie (Italia), Shihoko Sekita (Japonia), Noha Abou Shabana (Egipt) şi Caroline Hunt (SUA). Acestea pot continua să formeze arbitre, dar nu au dreptul să examineze, să atribuie brevete şi categorii, precum şi să controleze arbitrele de la toate competiţiile. Comisia disciplinară precizează că suspendatele nu pot fi membre ale Juriului superior.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 8

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Gimnastica