Total Media News

Sporturi de echipa
Liga Campionilor la handbal : Gyor - Oltchim 24-25 PDF Imprimare
Joi, 11 Aprilie 2013 21:04

    Desi  au jucat  bine , spre  foarte bine,  echipa  noastra  Olticm  Rm.  Vilcea  au  cistigat  numai  la  un  gol  jocul  cu  puternica  echipa  maghiara  Gyor.

                                         

   Judecind  cinstit  , calificarea   in  finala  Ligii Campionilor  la  handbal  s-a  pierdut  la  Bucuresti  cind  jocul  echipei  din  Rimnicu  Vilcea a fost  ceva  mai  slab, presarat  de  multe  ratari ,aruncari  in  bari , o  forma  slaba  a  portarilor  si  colac  peste  pupaza  si  un  arbitraj  usor  partinitor  spre  echipa  maghiara.

                      

    Bine  ar fi  ca  echipa  Oltchim  Rimnicu  Vilcea   - tinind  cont de  situatia   foarte  complicata   a   Combinatului  Oltchim-  sa  continue  lupta  pentru   suprematia  in  handbal , si  sa  se  gaseasca  sustinerea  financiara  necesara.

Citeşte mai mult...
 
Ziua in care handbalul e sportul REGE in Romania PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 13:00

            Oltchim - Gyor, semifinalele Ligii Campionilor !

            "Oltchim are sanse mari sa ajunga in finala!" 

   Presedintele celor de la Olchim, Petre Berbecaru, e optimist inainte semifinalei! E sigur ca jucatoarele Oltchimului sunt motivate la maxim !

                 

      "Nu stiu daca fetele se gandesc la viitorul clubului. Dar stiu ca-si doresc enorm sa castige trofeul. Oare pentru Bulatovici, sa dau un exemplu aleatoriu, nu conteaza castigarea Ligii? Sau daca oricare dintre fete ar pleca de la echipa, nu i-ar creste cota plecand din postura de detinatoare a Ligii? In plus, mai sunt handbaliste, gen Bradeanu, Ungureanu, Curea, care au ajuns la o varsta si nu stiu cate sanse de a cîstiga acest trofeu mai au. Mizez si pe acest lucru" a declarat Berbecaru

 

         

Citeşte mai mult...
 
Oltchim se lupta pentru finala Ligii cu Gyor PDF Imprimare
Marţi, 19 Martie 2013 10:07

             Formaţia vâlceană a învins-o ieri pe Krim Ljubljana, însă nu a evitat duelul de foc cu unguroaicele.

 

      Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat grupa principală din Liga Campionilor cu o victorie, scor 23-20, în faţa slovenelor de la Krim, însă succesul a fost insuficient pentru a ocupa primul loc în clasament.Poziţia secundă o trimite pe gruparea din Vâlcea în semifinala cu gruparea maghiară Gyor, care a câştigat toate meciurile disputate în Liga Campionilor în acest sezon.

       Unguroaicele sunt amintiri mai vechi ale oltencelor, cele două echipe confruntându-se de două ori în semifinale în ultimele trei sezoane. În urmă cu trei ani, Oltchim ajungea pentru prima oară în finala Ligii Campionilor, după un succes cu Gyor. Anul trecut, gruparea maghiară se revanşa şi ajungea în ultimul act în dauna româncelor.

Citeşte mai mult...
 
POLO - Campionatul National Superliga - Crisul Oradea – Steaua 6-12 (4-7) PDF Imprimare
Miercuri, 13 Martie 2013 11:24

             Steaua a învins Crișul Oradea în ambele meciuri din etapa a XIV-a, ultima etapă din sezonul regulat și termină pe locul doi cu 69 de puncte, după CSM Oradea (78 puncte), dar înaintea echipei Dinamo care, cu 61 puncte, se situează pe locul trei în clasamentul Superligii Naționale.

                                        

   Prima întâlnire s-a terminat cu scorul de 12-6 în favoarea roș-albaștrilor, iar cea de a doua cu 7-4.

Citeşte mai mult...
 
HANDBAL - HC Vaslui - Steaua 25-27 (14-13) PDF Imprimare
Marţi, 12 Martie 2013 08:31

    Steaua a învins la Vaslui echipa locală HC după un meci palpitant, urmărit cu interes de suporterii echipei gazdă, veniți în număr mare să-și susțină echipa.

                                                     

   Antrenorul echipei Steaua, Ovidiu Mihăilă, ne-a declarat la finalul partidei: "Meci important pentru noi, în care am urmărit victoria pentru a ne consolida poziția de lider a seriei a-II-a a Diviziei A, loc care permite promovarea în prima ligă de handbal. A fost un joc în care echipa noastră și-a demonstrat valoarea și unitatea de grup, în condițiile în care adversarul a fost foarte bine motivat. Am venit după un joc bun acasă, cu CSM Călărași, unde echipa a depus un efort fizic extraordinar iar la trei zile distanță am avut acest joc, la Vaslui, câștigat cu 27-25 de Steaua București.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa