Total Media News

Fotbal
Acum suporterii rapidisti au si un FanShop Rapid on line PDF Imprimare
Miercuri, 04 Martie 2015 21:20

                           

    FanShop Rapid – magazin online dedicat suporterilor  rapidisti

      Iata  ca  lucrurile  bune  continua  la   iubita  echipa de  fotbal   RAPID  Bucuresti.

     De  acum  suporterii  acestei  echipe  au  posibilitatea   sa  cumpere  on line :Echipamente Oficiale de Joc  de  pe  siteul  : - www.fanshoprapid.ro. 

    Iata  prezentarea  proprie  a  fanshopului rapidist :

   "Ne dorim sa va bucurati de Echipament oficial de joc, de Produse speciale, si produse Pentru stadion, toate purtand devotamentul si dedicarea jucatorilor tai preferati.

 

Cum cumpar?

Cum primesc comanda

Comanda va fi livrata prin curierat rapid, prin intermediul DPD, la adresa de livrare mentionata in formularul de comanda. Se pot onora comenzile efectuate pe teritoriul Romaniei si in U.E.

La livrarea comenzii verificati cu atentie integritatea coletului. In cazul in care exista urme de deteriorare a acestuia, ambalajul desfacut sau sigiliul rupt, va rugam sa sa contactati in cel mai scurt timp la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Citeşte mai mult...
 
Salariile angajatilor FRF reprezintă 3,155 milioane de euro PDF Imprimare
Miercuri, 04 Martie 2015 18:47

                                         

      Pentru 2015, FRF și-a propus să atragă venituri de 14.8 milioane de euro, din care 4.724 milioane din drepturile TV.

    Cheltuielile FRF pentru 2015 se ridică la 15,297 milioane de euro, din care salariile reprezintă 3,155 milioane de euro, se arată într-un document obţinut de Mediafax.

    Conform proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015, care urmează a fi prezentat şi votat în cadrul Adunării Generale a FRF din 30 martie, deficitul financiar prognozat se ridică la 2.144.000 de lei (484.000 de euro).

    La capitolul venituri, care însumează 65.622.000 de lei (14.813.000 euro), federaţia ar urma să încaseze cea mai mare sumă în 2015 din cedarea drepturilor TV, 4.724.000 de euro, cu peste un milion mai mult decât fusese previzionat pentru anul trecut, 3,6 milioane.

 

Citeşte mai mult...
 
Mititelu: Eu am făcut plângere la DNA împotriva lui Burleanu PDF Imprimare
Miercuri, 04 Martie 2015 12:18

              

   Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că el a făcut plângerea la DNA împotriva preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, legat de rezilierea contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă, precizând că este vorba de abuz în serviciu în acest caz.

   Mititelu este convins că preşedintele FRF va fi condamnat indiferent dacă decizia de modificare a contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă a fost sau nu aprobată de către Comitetul Executiv.

    "Eu am fãcut plângerea la DNA împotriva lui Burleanu. Pentru că ar fi trebuit să-i ia banii lui Piţurcă, care a luat cinci milioane de euro, şi el l-a lăsat să plece aşa... Chiar dacă a fost sau nu a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Piţurcă prin Comitetul Executiv tot va face puşcărie. Burleanu a păgubit Federaţia Română de Fotbal cu cel puţin un milion de euro. E vorba de o infracţiune de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus eu suspectez că e vorba şi de corupţie, dar nu am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru", a declarat Mititelu pentru MEDIAFAX.

 

Citeşte mai mult...
 
Primarul din Ploieşti a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal PDF Imprimare
Marţi, 03 Martie 2015 17:20


   Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare.

   Primarul Iulian Bădescu a afirmat că are calitatea de suspect, dar că nu ştie care sunt acuzaţiile, urmând să afle la DNA, unde a fost adus la audieri. Secretara Primăriei şi una dintre juristele instituţiei au fost aduse la DNA. Bădescu a fost reţinut de procurori după şaote ore de audieri.

UPDTAE: Primarul Ploieştiului a fost reţinut de procurori, după şapte ore de audieri

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid- Viitorul PDF Imprimare
Luni, 02 Martie 2015 18:11

Etapa a 2-a a returului Ligii 1 , le aduce fata in fata pe stadionul Giulesti , pe Rapid si Viitorul Constanta.Giulestenii vin dupa o victorie in fata rivalilor din Ghencea 1-0, in timp ce elevii lui Hagi , au fost invinsi cu 3-0 in prima etapa de CSMS Iasi .

 

O partida foarte interesanta din subsolul clasamentului , cu 2 echipe aflate intr-o forma diferita , o vreme propice pentru fotbal si un stadion plin .

S-au anuntat pana la ora 17 ,6000 de bilete vandute , cu inca 2000 date spre vanzare .

Sunt toate  conditiile astfel , pentru a obtine un spectacol fotbalistic de calitate .

 

       : 

Rapid : Buchta - Josl ,Cmovs , Borda , Oriol - Garai , Gecov - Meulens , Niculae , Rui Miguel - Benson

Viitorul: Albut - Manea , Mamele ,Hodorogea , Nedelcu - Daminuta , Munteanu - Nicolita , Tiru , Mitrita - Bonilla

Minutul 7 : Fred Benson ratare uriasa pentru Giulesteni.

Minutul 38 :Istoria se repeta in Giulesti , noctura stingandu-se.
               -  au  intrat  generatoarele  stadionului imediat  -
Minutul 40 in Giulesti , iese Rui Miguel accidentat , inlocuit de Joao Coimbra.
Minutul 45 : Eliminare Daniel Niculae in conditii ciudate.
Imediat , primeste si Josl al doilea galben si automat rosu , arbitrajul parand tendentios.
Minutul 52 : Mitrita , cartonas galben.
Minutul 65 : Galben Daminuta.
Rezultat final 0-0.,

Arbitrii  :George Găman  - central,
                arbitrii  de linie   - Octavian Șovre  si  Daniel Mitruți

Citeşte mai mult...
 


Pagina 135 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal