Total Media News

Fotbal
Florin Marin :" Obiectivul nostru e promovarea in Liga 1." PDF Imprimare
Luni, 27 Iulie 2015 08:24

 

                    

 

 Dupa ce si-a prezentat noul presedinte , Ovidiu Burca , Rapidul sustine o conferinta de presa pentru a il prezenta pe Florin Marin .

Ovidiu Burca :" Domnul Florin Marin va fi noul antrenor principal . Mihai Ianovschi e un tanar cu entuziasm , cei doi au o filozofie comuna .Consider ca un echilibru este cheia succesului. Am avut o runda de discutii cu Virgil . Este dorit , indiferent de ceea ce a fost , vreau sa vina langa noi in proiectul nostru. I-am avansat termenii noii colaborari. Ne-ar avantaja sa cedam individual drepturile catre televiziuni.


 

Citeşte mai mult...
 
FIFA World Cup qualifying draw PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Iulie 2015 19:35

 

                         

 

     The 52 European entrants were drawn into nine groups, seven of six and two of five, seeded according to their FIFA world ranking.

    17.00CET, 25 July 2015, Konstantinovsky Palace, St Petersburg


Citeşte mai mult...
 
Conferinta de prezentare a noului Presedinte si noului abtrenor al Rapidului PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Iulie 2015 09:52

 

                

 

    Astazi  25  iulie  are loc  la  baza ProRapid  conferinta  de  presa  de  prezentare a  noii conduceri administrative si tehnice a  echipei de  fotbal  Rapid.

   La  conferinta  participa :
-
-
-

Citeşte mai mult...
 
Ovidiu Burca:" Obiectivul meu e sa redau maretia acestui club." PDF Imprimare
Vineri, 24 Iulie 2015 15:49

                            


 Ovidiu Burca :

    " Ii multumesc domnului Moraru pentru ca a avut incredere in mine. Este o onoare pentru mine sa conduc acest club al fotbalului romanesc . Am jucat la Rapid ,am inteles de ce aceasta echipa este speciala . Vreau sa conduc clubul in jurul minunatilor suporteri . Ii asigur de toata dedicarea mea.Este un moment special din acest punct de vedere . Voi sta de vorba cu suporterii , deciziile le voi lua impreuna cu domnul Moraru spre binele echipei.Obiectivul meu e sa redau maretia acestui club. Vreau sa readuc echipa in cupele europene.Vreau sa readuc clubul unde ii este locul.

Daniel Pancu va mai ramane inca un sezon la Rapid . Situatia lui Draghia nu e inca clara , eu vreau sa ramana , conteaza sa vrea si el. Zilele viitoare vom mai aduce cativa fotbalisti de valoare.


Suntem in negocieri inca cu Florin Marin.Am o relatie sentimentala cu Rapidul , e greu sa refuzi Rapidul. As prefera ca sezonul sa se dispute cu o singura serie.

 

Valerii Moraru :

    " Noul presedinte al echipei e Ovidiu Burca . A jucat fotbal la Rapid , cunoaste bine situatia , am avut multe ore de negocieri. ll asiguram ca il vom ajuta , si il vom asigura de tot ce e nevoie pentru obiectivul propus."Depinde de Sapunaru si Niculae venirea la Rapid. Ii urez multa bafta noului presedinte !"

 

Citeşte mai mult...
 
Tomas Josl , aproape de revenirea la Rapid ?! PDF Imprimare
Vineri, 24 Iulie 2015 12:34
  •       Sfarsitul sezonului trecut a adus un val de plecari de la Rapid , incepand cu jucatorii adusi in iarna , si incheind chiar si cu jucatori cu state vechi la Rapid .


                        

 

 

    Acum , tot mai multe vorbe il aduc din nou pe cehul  , Tomas Josl , in tabara giulesteana , jucator ce a plecat cu o parere de rau de la Rapid , dorind sa continue cel putin la nivel verbal.

Conform surselor TMN , Josl , este in tratative cu Valerii Moraru , si aproape de o revenire la echipa unde a aratat devotament . Cateva detalii mai trebuie puse la punct , Josl intelegand situatia clubului , si dorind sa revina la Rapid.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 123 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal