Total Media News

Fotbal
Gheorghe Stefan - "Pinalti" - este consilier personal al presedintelui FC Voluntari PDF Imprimare
Duminică, 16 August 2015 18:16

                   FC  VOLUNTARI  se  INTARESTE  !!

                                             

    Gheorghe  Stefan  - "Pinalti" - fost  presedinte al  clubului Ceahlaul  , a  devenit  consilier personal  al presedintelui FC Voluntari,Robert Gherghe.

    Gheorghe Ștefan (n. 23 aprilie 1953) este un om politic și de afaceri din România,cunoscut ca membru al PDL. Este președintele de onoare al clubului sportiv Ceahlăul Piatra Neamț și fost primar al municipiului Piatra Neamț  începând cu anul 2004 pana in anul 2014.

 

Citeşte mai mult...
 
Daniel Pancu , sarbatorit de fanii Rapidului ! PDF Imprimare
Duminică, 16 August 2015 17:13


                       

Daniel Pancu a fost surprins de suporterii rapidisti chiar in ziua in care acesta implineste 38 de ani. Aproximativ 200 de fani rapidisti au tinut sa-l sarbatoreasca pe simbolul lor chiar la ora 12 noaptea . Acestia au cantat alaturi de idolul lor si au aprins torte , amintind de zilele de sarbatoare in care isi incurajau favoritul , si de asemenea i-au oferit un tort cu ocazia zilei de nastere.


Pancu a fost marcat de gestul fanilor , fiind vizibil emotionat de primirea care i-a fost facuta si izbucnind in lacrimi. De asemenea,  idolul Giulestiului nu a pierdut ocazia de a isi reafirma inca o data dragostea pentru culorile alb-visinii , si pentru suporterii Rapidului.


          Daniel Gabriel Pancu (n. 17 august 1977) este un jucător român de fotbal legitimat la FC Voluntari, cunoscut pentru activitatea sa ca fotbalist la Rapid București.

         A început ca portar la echipa de juniori a Politehnicii Iași. Exasperându-l cu ieșirile sale, l-a forțat pe antrenorul lui de atunci să îl mute ca mijlocaș. A fost transferat la Rapid, transferul său fiind extrem de mediatizat. Daniel Pancu a câștigat titlul de campion cu Rapid în sezonul 1998-1999 sub comanda lui Mircea Lucescu. A fost poreclit „Pancone” de suporterii rapidiști.

 

Citeşte mai mult...
 
Flavius Stoican :" Sper sa avem rezultate bune " PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 August 2015 09:11

     FC Voluntari a  sustinut   astazi conferinta de presa , dinaintea meciului cu Astra Giurgiu , in care si-a prezentat noul antrenor , Flavius Stoican.

 

          

                      

 

      Presedintele FC Voluntari :" In conditiile in care FC Voluntari nu a castigat inca nicio echipa. A trebuit sa producem un soc la echipa . Vina nu a fost numai a antrenorilor insa sunt primii care platesc , vinovati suntem inclusiv noi conducatorii.Noul staff va duce Voluntariul pe o pozitie onoranta."

   Flavius Stoican :"  Sper din tot sufletul sa reusesc sa avem rezultate bune , sa nu fie nevoie de alt soc. Ma bucur ca revin in fotbal.Ma bucur ca am gasit aici o baza sportiva cum putine echipe se bucura.Avem un lot in care se imbina experienta si tineretea. Situatie nu e una roza , insa meseria aceasta imi place. Va spun sincer ca mi-ar fi placut ca echipa sa joace la Voluntari . Echipa e dezavantajata de acest respect.  Vreau sa scot maxim din aceasta echipa. Trebuie sa fim atenti, Astra joaca in cupele europene , Astra pleaca clar favorita.Mi-era dor sa revin in fenomen , cu bune , cu rele , cu reusite , e o meserie care imi place , pun suflet , e o provocare , Am semnat pe doi ani de zile.

 

 

Orice nou  jucator este util echipei , vom discuta si vom vedea daca va mai fi cazul de noi transferuri ."

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

 

 

 

 

 

 

 
Flavius Vladimir Stoican este noul antrenor al echipei FC Voluntari PDF Imprimare
Vineri, 14 August 2015 17:47


                        


        Flavius Vladimir Stoican (n. 24 noiembrie 1976, Vânju Mare, România) este un antrenor român de fotbal care va  pregati  echipa FC  VOLUNTARI.

       În cariera de fotbalist a cunoscut consacrarea la FC Universitatea Craiova, unde a evoluat între 1995 și 2002. A mai jucat la Dinamo București și Șahtior Donețk.

 

Citeşte mai mult...
 
Bogdan Vintila , primul antrenor demis in acest sezon ! PDF Imprimare
Vineri, 14 August 2015 07:47

 

  Bogdan Vintila , este primul antrenor demis in acest sezon de Liga 1.

 

    In urma infrangerii cu Dinamo de joi seara , antrenorul Voluntariului a fost demis impreuna cu secundul sau , Ilie Poenaru. Anuntul a fost facut prin intermediul unui comunicat oferit de FC Voluntari. Dupa 6 etape , Vintila lasa FC Voluntari cu 4 puncte acumulate in clasament.

                                                       

 

  Mult mai aproape de demitere a fost antrenorul Chiajnei  , Marius Baciu, care insa apoi s-a revansat cu o victorie 3-0 imptriva Pandurilor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 120 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal