Total Media News

Fotbal
Valerii Moraru este dispus sa cedeze clubul RAPID ? PDF Imprimare
Duminică, 23 August 2015 20:15

                                                       

    "  Deși nu e prima oară  când la adresa mea se aduc acuzații majore de către unele foste glorii ale Rapidului, că nu sunt demn de fi a acționar majoritar al Rapidului, nu am ieșit pană acum sa mă apar cu prezentarea situației reale. După declarațiile care au fost făcute ieri de către Cristi Săpunaru si Daniel Niculae, am simțit necesitatea să intervin si să lămuresc lucrurile, in principal pentru acei suporteri care au fost alături de echipă intotdeauna in clipele grele si au sprijinit si doresc ca acest club cu istorie de aproape un secol să existe si de ce nu intr-un viitor apropiat să redevină la fel de puternic cum a fost !

    Cine sunt cei care au sustinut cu adevarăt  Rapidul in momentele dificile?
    După ce echipa a retrogadat anul acesta, toti străinii in semn de solidaritate au decis să acorde o mana de ajutor in acest moment dificil pentru club si au renuntat benevol la ultimul salariu din contract – salariul aferent lunii iunie, mai putin cateva glorii ale Rapidului, printre care se număra si cei doi care au criticat ieri vehement tot ce facem noi la Rapid in calitate de acționari si investitori, care insista ca noi sa cedam clubul.
  Problema nu este ca eu nu as vrea să cedez acest club, intrebarea este cui?

Cine este dispus să depună garantii si să finanteaze acest club lunar in locul nostru cu 110 mii euro salarii si taxe + alte cheltuieli de circa 40.000 euro lunar + să plătească datorii cumulate de circa 3 milioane euro?

Citeşte mai mult...
 
Violeta Moraru : Azuga Waters va contribui cu 1,1 mln euro in urmatoarele 10 luni la RAPID PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 August 2015 19:13

 

                                

   Cred ca nu este o persoana din fotbalul mondial, mai putin unii “Presedinti” de cluburi de fotbal din Romania care sa nu cunoasca, ca un club isi formeaza echipa in baza unui buget care se aproba de catre actionari, iar la un club in insolventa procedura este si mai dificila, deoarece bugetul care se aproba in AGA actionarilor, urmeaza a fi aprobat de comitetul creditorilor si ulterior de catre administratorii judiciari. Toata aceasta procedura legala dureaza min 45 zile. Astfel, in AGA din 14 iulie a fost aprobat un buget de 1,5 mln euro pentru sezonul 2015/2016, care consideram ca este decent pentru liga 2,  depasind considerabil bugetele oricarei echipe din aceasta competitie.

   Acest buget in proportie de peste 70% este asigurat si garantat de creditorul majoritar si finantatorul Azuga Waters, care va contribui 1,1 mln euro in urmatoarele 10 luni, cate 110 mii euro lunar. Azuga Waters a depus un angajament de plata cu bilete la ordin pentru plata acestor contracte, in suma totala de 1,1 mln euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Prezentare lot echipa RAPID Bucuresti si meci amical PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 August 2015 13:12

 

                          

 

               Astazi a avut loc pe stadionul Giulesti sumara prezentare a echipei dar si partida amicala contra unei formatii de liga 2-a , modesta , din Emiratele Arabe.

Scor 1-1 . Gol marcat in prelungiri pentru Rapid , Florin Cioabla.

Primul 11: Romero - Kusnir , Robuste , Avramia , Niky Vasile (capitan) - Moke - Popa , Raiciu , Luque , Tudoran - N'Koyi.

Au intrat pe parcurs : Draghia - Oltean , Monzo , Bolozan Ganea , Mitu , Cioabla , Trandu.

Evolutia baietilor nostrii nu a fost entuziasmanta , pe alocuri s-au observat calitate la cativa tineri , dar si valoarea unor jucatori precum Moke ,Trandu sau Popa.

 

Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 22 aug. 2015, pe Stadionul “Valentin S.” Rapid prezinta lotul si sustine un meci amical PDF Imprimare
Vineri, 21 August 2015 16:04

                  

 

              

 

   Sâmbătă, 22 august 2015, pe Stadionul “Valentin Stănescu”, de la ora 11:00, se va desfășura partida amicală internațională dintre FC Rapid București și Al-Ittihad Kalba SC.


    Tichetele de acces gratuite se pot ridica de la casele de bilete începând cu orele 8:45, astfel:

    Pentru TRIBUNA I – de la FanShop;

    Pentru TRIBUNA a II-a – de la ghișeul dinspre Teatrul Giulești;

    Pentru PELUZĂ – de la ghișeul dinspre peluză;

    Pentru TRIBUNA 0, TRIBUNA OFICIALĂ și PRESĂ – la intrarea de la Tribuna Oficială.

 

Citeşte mai mult...
 
Dezastru la Steaua ! Mirel Radoi a demisionat ! PDF Imprimare
Vineri, 21 August 2015 12:27

 Dupa parcursul slab atat in campionat cat si in Europa League al Stelei , completate de un joc modest , lipsit de idei , astazi Mirel Radoi a demisionat.

 

In urma cu putin timp Mirel Radoi a anuntat :"Pentru binele echipei , eu o sa plec " semn ca infrangerea cu Rosenborg a pus capac.

Radoi pleaca de la Steaua fara sa aiba nicio victorie pe teren propriu in acest sezon, in 7 meciuri disputate pe National Arena, ratand calificarea in Liga Campionilor si fiind la un pas de ratarea calificarii si in Europa League, dupa 0-3 acasa cu Rosenborg.

Favoritii postului de antrenor in acest moment sunt Titi Dumitriu si Mihai Stoichita.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 118 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal