Total Media News

Fotbal
Dan Alexa :" Vreau sa jucam cu inima" PDF Imprimare
Vineri, 04 Septembrie 2015 14:46



Dan Alexa , impreuna cu noua achizitie Davide Grassi , si marcatorul a 2 goluri in prima etapa , Iulian Popa , au venit in fata jurnalistilor la Pro Rapid inaintea meciului pe care duminica giulestenii il vor sustine la Constanta , impotriva celor de la Farul Constanta.

Dan Alexa :" Ne asteapta un meci greu . Ei au obiectiv promovarea , si reprezinta un oras important al tarii. Mergem sa castigam , si ne dorim sa pastram evolutia buna din prima etapa. E foarte important sa aratam determinare , atitudine , inima . E foarte important sa avem rezultate in continuare, pentru ca aduc liniste , in vestiar, in conducere . Am fost asigurat de buget si usor usor se rezolva si promisiunile cu jucatorii."

Intrebat daca isi mai doreste intariri , tehnicianul giulestenilor a raspuns :" Mai trebuie intariri , iar daca vom reusi sa aducem , e un plus. In orice compartiment am mai avea nevoie de intariri . E greu insa, sunt multi jucatori noi in lot... ."

 

Davide Grassi , noua achizitie a giulestenilor :" Sunt foarte fericit ca am venit la Rapid . E un club mare , oricine in lume stie de Rapid. Daca voi juca va fi decizia antrenorului, eu sunt pregatit . Bucurestiul e un oras dragut , nu-l stiu inca foarte bine , dar oamenii sunt primitori si asta imi place."

 

Citeşte mai mult...
 
Ungaria - Romania , Duelul Orgoliilor ! PDF Imprimare
Joi, 03 Septembrie 2015 23:16



    Romania infrunta din nou astazi Ungaria , in lupta pentru biletele EURO 2016.

   Meciul tur disputat pe National Arena , s-a terminat la egalitate 1-1 , datorita unui gol egalizator din partea oaspetilor , venit foarte tarziu. De asemena , echipa noastra a dominat si merita sa obtina cele trei puncte.

 

 

 

   Astazi , pe Groupama Arena ,stadionul lui Ferencvaros Budapesta, la ora 21.45 , se da o batalie intre doua natiuni vecinie, rivale. Un duel ce inseamna enorm pentru ambele tari .

Inaintea acestei partide situatia in grupa noastra sta astfel :

Echipa
MJVEÎGMGPGPct
 România 6 4 2 0 7 1 +6 14
 Irlanda de Nord 6 4 1 1 8 4 +4 13
 Ungaria 6 3 2 1 5 3 +2 11
 Insulele Feroe 6 2 0 4 4 8 −4 6
 Finlanda 6 1 1 4 5 8 −3 4
 Grecia 6 0 2 4 2 7 −5 2

 

In cazul in care nationala noastra va obtine victoria sau un rezultat de egalitate , in mare proportie ar fi sigura de biletele pentru EURO 2016 - Franta .

In caz contrar , echipa noastra  , in cazul unei infrangeri pe terenul vecinilor nostrii , va infrunta intr-un meci decisiv Grecia , luni seara pe National Arena,  intr-un meci in care Grecia cu siguranta va dori sa isi repare moral , grav afectat in aceste preliminarii , obtinand 2 puncte in cele 6 partide partide disputate pana acum.

 

 

Formula probabila pe care Anghel Iordanescu o va alinia (4-2-3-1 ) :  Pantilimon -  Matel , Chiriches , Goian , Rat - Prepelita , Hoban - Torje , Sanmartean , Chipciu - Keseru


Printre absentele de marca ale echipei noastre , se numara Ciprian Marica , vizibil deranjat de neconvoarea sa , si Cristian Tanase , proaspat transferat in China .

 

\

Citeşte mai mult...
 
CUPA ROMÂNIEI: PROGRAMUL TURULUI AL CINCILEA AL FAZEI NAŢIONALE, EDIŢIA 2015-2016 PDF Imprimare
Miercuri, 02 Septembrie 2015 16:13

                     

     Cupa României programează runda a cincea în zilele de 8 și 9 septembrie, începând cu ora 16,30, la care participă 36 de echipe împerecheate în 18 meciuri eliminatorii.

      Două dintre partidele acestei runde vor avea loc cu o zi mai devreme faţă de celelalte. Iată programul integral al rundei:

08.09.2015, ora 16:30
► CS Vulturii 2009 (TM) – CS Metalul Reșița SA (CS), stadionul Tineretului (Lugoj, jud. Timiș)
► Fotbal Club Viitorul SA 2 (CT) (foto) – ACS FC Delta Dobrogea Tulcea (TL), stadionul Orășenesc (Ovidiu, jud. Constanța)

 

Citeşte mai mult...
 
Becali spune că este dispus să dea Steaua MApN-ului PDF Imprimare
Marţi, 01 Septembrie 2015 15:51

                           

             

    Conform  MEDIAFAX ,Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să cedeze echipa de fotbal Ministerului Apărării Naţionale, în anumite condiţii, şi că i-ar plăcea să investească la gruparea Petrolul Ploieşti.

"Dacă o vor, o dau înapoi. Că ei zic că fac echipă. Uite cum o dau eu pe Steaua! Am luat-o pe locul 12 şi zece milioane pagubă şi o dau aşa: zero datorii, bine nu zero datorii, o dau cu o lună neplătite salariile, adică a doua lună când vine să plătească ei repede, ca să vadă cum e. Să vină luna şi să plătească 7-800 de mii, un milion aproape cu taxe. Să-i doară. Banii din ianuarie, din drepturile de televizare îi iau eu, că o să zică «un milion jumătate, plătim din ăia». Le-o dau cu coeficient UEFA, că ei o distruseseră, nici nu mai ştiam de cupele europene, şi le-o dau şi cu jucători în Divizia A. Dar le-o dau în iarnă. L-am sunat pe ministru (n.r. - Apărării, MiMircea Duşă Nu răspunde. E un om de mare calitate, dar, să mă scuze, nu are putere. Ca să fii ministru trebuie să ai putere. Păi răspunde-i lui Becali, dacă tot ai zis că faci echipă. «Nu vreau să iau echipa» sau «ia să vedem în ce condiţii o preluăm». Că aşa ca să-şi baţi joc...", a declarat Becali, după ce ministrul Mircea Duşa a anunţat că CSA Steaua ar vrea înscrie o echipă de fotbal seniori în Liga a IV-a.

 

Citeşte mai mult...
 
ABONAMENTE PENTRU TURUL NOULUI SEZON la Rapid PDF Imprimare
Luni, 24 August 2015 20:12

  

                  

                                

     Pentru a comanda abonamentele pentru turul viitorului sezon competițional, APASĂ AICI.

     Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

La PELUZĂ: 45 RON
La TRIBUNA a II-a: 65 RON
La TRIBUNA I: 100 RON
La TRIBUNA 0: 270 RON
La TRIBUNA OFICIALĂ: 1000 RON
La TRIBUNA VIP: 1000 RON

În zilele următoare vă vom anunța cum puteți să intrați în posesia lor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 117 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal