Total Media News

Fotbal
FC Voluntari si-a prezentat noul staff tehnic interimar ! PDF Imprimare
Vineri, 25 Septembrie 2015 09:31

 

                

    Astazi in cursul pranzului , gruparea FC Voluntari si-a  prezentat  noul set de antrenori , in urma plecarii lui Flavius Stoican , al doile tehnician din acest sezon pentru Voluntari , primul fiind Bogdan Vintila.

    Avand doar 5 puncte in clasament , si eliminata din Cupa Romaniei , e limpede ca echipa trece printr-o pasa delicata.

 

   Noul staff al Voluntariului este format din Mircea Radulescu in postura de antrenor principal  interimar, iar in postura de antrenor secund se va afla Sorin Popescu si Daniel Pancu din postura de jucator si " personalitate in fotbal " .

 "  Cred ca situatia echipei din Voluntari e o situatie in care nu putem gasi vinovati , intr-o mare proportie este datorita lipsei generale de experienta. Prin Divizia B am trecut foarte usor , insa nu suntem noi de vina ca intre cele doua ligi este o diferenta valorica. Simtim aceasta diferenta pe pielea noastra. Am pasit in Liga 1 , cu o echipa care era cam de "B" , apoi usor-usor ne-am pus la punct. Eu sunt aici sa dau niste sfaturi , acum ramane de vazut ce se prinde . O sa fie un meci atractiv . Starea de spirit a echipei este cu siguranta cauzata de multele rezultate daunatoare." a declarat profesorul Mircea Radulescu.


Citeşte mai mult...
 
Dinamo, primul club din Romania care scapa de insolventa PDF Imprimare
Vineri, 25 Septembrie 2015 07:51

      Dinamo este primul club din Romania care scapa de insolventa.

                      

                                                    
   Judecatorii Tribunalului Bucuresti au anuntat decizia mult asteptata de alb-rosii.

   Dinamo este primul club care scapa de  insolventa .

   Felicitari  domnului  Negoita  !!

   In  contextul  economic  din  Romania   este  o  PERFORMANTA  a  Clubului  Dinamo ,si  se  intra  intr-o  noue  era : cluburi  sportive  CURATE  !!

   Conform regulamentului UEFA, Dinamo nu va avea voie sa joace in competitiile europene in sezonul viitor, insa conducerea clubului vrea sa obtina o derogare.


Citeşte mai mult...
 
FC Voluntari a încheiat pe cale amiabilă relațiile contractuale cu antrenorul Flavius Stoican PDF Imprimare
Joi, 24 Septembrie 2015 19:38

 

                                           

    FC Voluntari a încheiat pe cale amiabilă relațiile contractuale cu antrenorul Flavius Stoican, după eliminarea din Cupa României în urma meciului pierdut la Baia Mare, cu formația locală.

   „Îi mulțumim antrenorului Flavius Stoican pentru ceea ce a încercat să facă la Voluntari. Probabil că nici timpul avut la dispoziție nu a reprezentat un atu pentru el, cert este că nu am reușit să ieșim din gaura neagră care parcă ne-a înghițit. Îi dorim succes în continuare, pentru că este un tânăr antrenor dedicat muncii sale”, a declarat președintele Robert Gherghe.

    În acest moment, banca tehnică a echipei va fi ocupată, sub formă de interimat, de Mircea Rădulescu și Daniel Pancu.

 

Citeşte mai mult...
 
Secretarul general FIFA ,Jerome Valcke a fost demis ! PDF Imprimare
Vineri, 18 Septembrie 2015 16:25

               


      Omul lui Sepp Blatter , Jerome Valcke a fost demis !

      Secretarul general Jerome Valcke a fost pus in concediu si demis din functie cu efect imediat pana la noi decizii. Mai mult, FIFA a luat la cunostinta o serie de afirmatii care il implica pe secretarul general si a solictat Comitetului de Etica sa deschida o ancheta.

     Prerogativele sale au fost preluate de Markus Kattner.


Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa inainte de meciul de la Buzau :" Ultimul meci ne-a ajutat , avem o atmosfera foarte buna" PDF Imprimare
Vineri, 18 Septembrie 2015 09:53

 

                             

 

  Conferinta  de  presa  a giulestenilor inainte de meciul de la Buzau are  loc  la  baza  Pro Rapid, si  participa  la  ea  antrenorul giulestenilor , Dan Alexa si mijlocasul , Willfried Moke.


  Dan Alexa:

                  " Ne asteapta o deplasare dificila la Buzau. Nu am evoluat cum am facut-o acasa . Buzaul are o experienta bogata in Liga 2. Este foarte important sa constientizam ca meciurile in deplasare sunt diferite de cele de acasa. Problema cea mai mare e omogenizarea. Din cei care sunt de anul trecut au jucat foarte putin. In momentul de fata sunt 14 jucatori pe 11 locuri . Pulpo este accidentat , Draghia a aparat la Piatra Neamt , si cred ca va apara si cu Buzau , iar de Manea sunt multumit . E o concurenta loiala. Rezultatul cu Piatra Neamt ne-a ajutat foarte mult , avem o atmosfera buna. Vor veni 2 saptamani de pauza, avem nevoie de liniste , sa progresam ca si echipa. Jucatorii sunt platiti la zi  , cred ca se va prelungi insolventa , ma intereseaza sa duc echipa pe primul loc. Trebuie sa se acomodeze toti la Rapid , indiferent ca sunt straini sau romani. "


Citeşte mai mult...
 


Pagina 115 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal