Total Media News

Fotbal
Romania 1-1 Finlanda ! Meci chinuit pentru nationala noastra ! PDF Imprimare
Joi, 08 Octombrie 2015 18:01

>> Meci slab pentru tricolori care au egalat abia in minutele de prelungire prin Hoban , dupa ce Pohjanpalo , a deschis scorul dupa aproximativ o ora de joc.Nationala noastra se poate califica direct la EURO daca va invinge in deplasarea din Feroe de duminica seara.

In aceasta seara , pe National Arena , echipa nationala de fotbal a Romaniei va intalni in probabil meciul decisiv , ce poate asigura aproape in proportie de 100% calificarea , reprezentativa similara a Finlandei ,la ora 21.45

Ultimele 3 partide ce la randul lor se puteau dovedi decisive in cazul unui rezultat pozitiv , au amanat deznodamantul pentru acest meci , " tricolorii" nereusind sa marcheze vreun gol in aceste partide.

Arena va fi arhiplina , pretul unic al unui bilet fiind de 20 lei , un pret istoric , astfel , se asteapta depasirea recordului de asistenta de la meciul cu Olanda.

Astfel , in cazul unei victorii , reprezentativa noastra va reusi sa  o obtina o calificare la un Campionat European dupa o pauza de 8 ani , ultima participare fiind la EURO 2008 , turneul final din Austria si Elvetia.

FRF anunță fanii echipei naționale că, pentru a evita aglomerația la porțile stadionului, porțile Arenei Naționale se deschid cu o jumătate de oră mai devreme decât era anunțat inițial,ora 19:00, în loc de 19:30. Suporterii ”tricolorilor” sunt sfătuiți să vină din timp la stadion, pentru a nu putea fi siguri că vor accede în tribune înainte de startul meciului.

 

Echipe probabile 


Citeşte mai mult...
 
Iordanescu a anuntat stranierii pentru partidele cu Feroe si Finlanda ! PDF Imprimare
Vineri, 02 Octombrie 2015 17:05

Selecționerul Anghel Iordănescu a confirmat convocările a 16 jucători care evoluează în străinătate și care vor face parte din lotul României pentru partidele cu Finlanda și Feroe, ambele contând pentru preliminariile EURO 2016

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, ”tricolorii” vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locală 17:00 (19:00 ora României), reprezentativa noastră să încheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.
 
Pentru aceste două jocuri, selecționerul Anghel Iordănescu va miza pe 16 stranieri:
 
Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland)
 
Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano)
 
Mijlocași: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
 
Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba)
Citeşte mai mult...
 
LIVETEXT Rapid - Clinceni , 1-0 ! PDF Imprimare
Joi, 01 Octombrie 2015 17:39


                       

Rezultat final , 1-0 in Giulesti ,

      Rapidul invinge intr-un meci important al turului de campionat.

Prelungiri : Inca un galben in prelungiri pentru Rapid , Kusnir. Galben si pentru Kuku

Minutul 90: Galben pentru Pulpo Romero pentru tragere de timp.

Minutul 89: Schimbare la Rapid , iese Iulian Popa   , intra Ferran Monzon.

Minutul 86 : iese Musat intra Pham Tien la Clinceni.

Minutul 83 : Rapid rateaza o ocazie mare , Cioabla a expediat o minge cu capul putin periculoasa.

Minutul 76 : Schimbare la Clinceni , iese Venter , intra Bujor.

GOOOl Rapiiiid !! 1-0 marcheaza N'Koyi. Schimbare la Rapid , iese marcatorul golului , intra Jiri Jeslinek.

Minutul 70 : Cioabla primeste cartonas galben pentru Rapid . Ocazie mare , Iulian Popa suteaza la coltul scurt , scoate Marinescu.


 

Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa :" Ne dorim un stadion plin , o atmosfera fantastica , avem nevoie " PDF Imprimare
Miercuri, 30 Septembrie 2015 10:17

   Astazi , Dan Alexa a  sustinut conferinta de presa traditionala dinaintea meciului cu Clinceni.

   Dupa o pauza de doua saptamani , datorita faptului ca FCM Dorohoi a abandonat , Rapidul va sustine maine o partida importanta pe Stadionul Giulesti , la ora 19.00 impotriva Clinceniului , una din contra candidatele la promovare. 

   

                

 

 

   Dan  Alexa s-a prezentat astazi in fata presei alaturi de atacantul Patrick N'Koyi .

   Dan Alexa :

     "  Clinceniul este o echipa buna , experimentata , cu jucatori cu valoare , unul din cele mai bune echipe din campionat. Ne lipsesc Josl , Grassi , si Draghia.Sper sa-l recuperam pe Luque pana la ora meciului. Lipsa lor se va vedea , dar am increderea celor ce vor intra in locul lor, tin mult la angajament, si fac un apel la suporteri , imi doresc foarte mult un stadion plin , e un moment important in economia turului de campionat.

E o miza foarte importanta , nu conteaza cu ce adversar jucam , trebuie sa castigam. Echiipa e in crestere. Speram ca maine sa jucam bine , mie imi place sa jucam regulat , chiar si din trei in trei zile.Sunt jucatori valorosi , toti atacantii , au nevoie de goluri , am mare incredere , vor veni si golurile. O victorie ne-ar da foarte multa liniste. Cresterea valorii vine pe o atmosfera buna. 


   Nu stiu ce se intampla , asta e viata atacantilor , ma bucur ca antrenorul are nevoie de maine .Este un meci foarte important , suntem Rapid si ne dorim toate cele trei puncte , a declarat atacantul Rapidului , Patrick N'koyi.

 

Citeşte mai mult...
 
National Arena s-a transformat in InundArena >> Steaua invinge lejer ultima clasata , Voluntari 3-1. PDF Imprimare
Duminică, 27 Septembrie 2015 22:05

   Steaua ( FCSB) a reusit in aceasta seara sa invinga, scor 3-1,  de o maniera destul de lejera, pe  ultima clasata FC Voluntari , care desi are in componenta jucatori cu cv-uri impresionante nu reuseste sa obtina prima victorie .

   De cealalta parte , cu un joc calm si profitand de greselile adversarilor Steaua castiga . O problema in urma acestui meci pentru "ros-albastrii", ar putea fi Hamroun , fotbalistul de la Galati acuzand dureri musculare dupa 30 minute.

 


 

 

Echipele de start:

Steaua: Fl. Niță - Rîpă (Papp '61), Varela, Toșca, Guilherme - N. Stanciu, Filip, Kharja (Tade '72) - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun (Enceanu '33)
Rezerve: Cojocaru, Carp, Muniru, Tahar

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 114 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal