Total Media News

Fotbal
Gigi Multescu e optimist :" Speram ca ce am lucrat in pauza ne va ajuta si vom castiga jocul " PDF Imprimare
Joi, 15 Octombrie 2015 07:43

       FC Voluntari a sustinut astazi o conferinta de presa la care au fost prezenti noul antrenor al formatiei ilfovene , Gheorghe Multescu , jucatorul Dinu Todoran , si directorul de imagine , Lucian Ionescu.

       Sambata , ilfovenii vor juca un meci important in tentativa de a se salva de la retrogadare contra CSMS Iasi.

     

 

   Dinu Todoran :

       " Speram ca odata cu venirea lui 'nea Gigi sa fie de bun augur , a venit cu multe schimbari , speram sa se vada din primul meci , sa spargem gheata , si sa obtinem prima victorie din acest campionat.'Nea Gigi ne-a spus sa avem grija de viata noastra particulara , inclusiv ce sa mancam acasa , avem de invatat de la dansul , sunt lectii de viata . 

 

" E un meci de 6 puncte , orice meci reprezinta o finala. In joc sunt sase puncte , Iasiul e langa noi , scopul e sa bagam sub noi cat mai multe echipe. Pana luni am avut un semi cantonament pentru acumulari , apoi ciclu saptamanal pana la ora jocului. Am parcurs o perioada buna de pregatire , lucrurile stau mult mai bine , jucatorii au perceput corect ce am lucrat si ce le-am cerut.Nu puteam sa facem minuni , dar am incredere , bazandu-ma pe participarea jucatorilor .Ai nevoie de sansa , de reactii ale jucatorilor , de sacrificiu , sa-si depaseasca limitele . Lucram si psihologic , participarea la antrenament e ireprosabila. Am reusit sa-i aduc si pe jucatori intr-o stare propice." a declarat Gigi Multescu

" Eu cred ca e un sistem bun play-offul pentru noi , distanta fata de cele din fata noastra se micsoreaza , pe langa faptul ca eu cred in echipa.  La antrenament lucram bine , la meci in conditii de stres de meci , de arbitraj se schimba lucrurile.Si ei vor veni sa dea tot , peste 100% , e un meci important si pentru noi si pentru ei . Toate echipele vor juca la sacrificiu.  Ar reprezenta si Daniel Niculae o posibilitate buna , dar nu este o optiune in acest moment , nu se pune problema." a continuat tehnicianul ilfovenilor.




*

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA SE CALIFICA LA EURO ! 3-0 in Feroe !! PDF Imprimare
Duminică, 11 Octombrie 2015 09:13

UPDATE: Romania a invins astazi 3-0 reprezentativa Insulelor Feroe , si a reusit sa se califice la inca un turneu final al Campionatului European dupa o pauza de 8 ani , precedentul turneu fiind in 2008.Budescu a stralucit , aducand prin dubla sa siguranta in randul echipei. Maxim , jucatorul lui Stuttgart a completat o seara minunata a "Tricolorilor" , 3-0 scor final , si o calificare obtinuta cu greu , insa pe deplin meritata.

 


Asa cum Gabi Torje spunea , in aceasta seara ,nationala noastra va juca la Torshavn " Meciul unei Natiuni". Nu datorita rivalitatii , intrucat noi si micutii insulari nu am avut niciun fel de rivalitate pe niciun fel de subiect , cat miza care implica o eventuala victorie in Feroe.

 

Datorita faptului ca in ultimile intalniri , impotriva Irlandei de Nord , Ungariei , Greciei , sau Finlandei am obtinut doar rezultate de egalitate , in aceasta seara o victorie e cam singura optiune pentru o calificare sigura directa . Ungaria va juca impotriva unei Grecii cu multi tineri , dispusa sa incerce noi formule de joc , astfel ca misiunea vecinilor nostrii este una usoara , ei calificandu-se foarte probabil direct si de pe pozitia a 3-a a grupei , fiind lider in acest clasament.

Noi , infruntam in aceasta seara incepand cu ora 19.00 , o nationala ce numai are statut amator , a trecut la statut semi-profesionist , intalnim o echipa obisnuita cu terenul sintatic  , si echipa care a invins in dubla mansa nationala Greciei , rusinea grupei , astfel ca misiunea nu va fi una deloc usoara .

 

Citeşte mai mult...
 
Incidente in Giulesti. Valerii Moraru anunta ca e posibil sa plece de la Rapid ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 14:44


   Acţionarul FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, sâmbătă, agenţiei de presă MEDIAFAX, că "suporterii acţionari" i-au atacat soţia şi băiatul după meciul cu Dacia Unirea Brăila şi din aceast motiv a luat decizia de a renunţa la pachetul de acţiuni pe care îl deţine la clubul giuleştean.

   "Suporterii acţionari, ei şi grupul lor de la Tribuna a II-a, mi-au atacat familia după meci. I-au înjurat, i-au ameninţat, au dat cu pumnii şi picioarele în maşină... aşa ceva nu se poate. Este inadmisibil. Începând de azi eu renunţ la acţiunile pe care le deţin. Pe mine nu mă mai interesează Rapidul", a spus Moraru, pentru MEDIAFAX.

   El a adăugat că săptămâna viitoare va organiza o conferinţă de presă în care va face public anunţul de cedare a acţiunilor. "Eu nu mai vreau Rapidul, incidentul de azi m-a făcut să simt astfel. Săptămâna viitoare voi face o conferinţă de presă şi voi face anunţul. Cine vine primul şi vrea acţiunile i le cedez. Dacă nu, le dau înapoi suporterilor acţionari de la care le-am şi luat anul trecut", a menţionat acţionarul.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid 3-1 Braila , final de meci ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 07:33

      Final de meci in Giulesti. 3-1 pentru Rapid , cel mai bun si cel mai complet meci al giulestenilor de pana acum care devin lideri in seria lor.

     Un joc ofensiv, cu multe ocazii , impotriva unei contracandidate importante la promovarea in Liga 1.

 

                    

 

   

Minutul 89 : Intra Josl la Rapid si iese Iulian Popa

Minutul 86 : Iese Olenic , intra Dima pentru Braila. Bara pentru Braila imediat la urmatoarea faza.

Minutul 83 : Iese Martin la Rapid , si intra Jiri Jeslinek . Aplauze pentru Martin , o revenire buna , si intra Jeslinek

Minutul 83 : Galben Iosofache

 

Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa :" Trebuie sa aratam determinare si maine " PDF Imprimare
Vineri, 09 Octombrie 2015 10:05



Maine la ora 11.00 , intr-un meci netelevizat , Rapid va intalni Dacia Unirea Braila , in unul din cele mai grele meciuri ale giulestenilor din acest tur de campionat.

La conferinta de presa dinaintea partidei : Dan Alexa , Miquel Robuste si Razvan Trandu .

 

Dan Alexa :

     "Am avut parte de meciuri foarte tari , jucam cu liderul seriei acum , un adversar bun , jucatori experimentati , cu experienta Ligii a 2-a , au jucat si in prima liga. E un adversar tare , un adversar bun , suntem intr-un moment bun , trebuie sa aratam determinare , sa jucam cu curaj , sa nu repetam momentele proaste. Toate echipele se apara contra noastra , avem si noi problemele noastre , avem jucatori multi noi , suferim ca omogenitate , este foarte important sa avem atitudine buna, determinare , o atmosfera buna .  Trebuie sa ramanem modesti , sa muncim mult mai mult , adversarii dau totul impotriva Rapidului , starea vremii se va inrautati , trebuie sa fim modesti in continuare. 


Citeşte mai mult...
 


Pagina 113 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal