Total Media News

Fotbal
SC BACĂU vs FC RAPID PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 12:24

 

                                         

 

                      SC BACĂU - FC RAPID
                                         0 - 3
                                       FINAL

 

Min 86 0-3 Embalo scapă singur cu Ureche, e calm, şutează elegant, cu latul, şi înscrie

Inca  un  GOOL  RAPID    - acelasi   Iulian  Popa  == 2:0  ptr  RAPID   


SC BACĂU - FC RAPID
                     0 - 1
                    pauza

GOOOOOLLLLLL   RAPID  !!!!!    -  MIN 13 IULIAN POPA

  

      Echipele de start:

   SC Bacău: Ureche – A. Burcă, Lozneanu, Vraciu, Dumitriu, Sahru, Drugă, Adăscăliţei, Pungă, Hurdubei, Mihălăchioa
   Antrenor: Cristi Popovici

 

    Rapid: Romero – Raiciu, Moke, Grassi, N. Vasile – M. Martin, Trandu, Luque, I. Popa – N’koy, Cioablă
     Antrenor: Dan Alexa

 

  Eliminați în partida cu Rapid CFR Suceava (1-1), din Giulești, antrenorul rapidist Dan Alexa și fundașul său, Tomas Josl, au fost suspendați pentru câte două etape de Comisia de Disciplină a FRF.

 

   Cei doi pierd, astfel, jocurile cu SC Bacău (în deplasare) și Oțelul Galați (pe teren propriu), urmând să poată reveni „la datorie” abia în ultimul meci al turului, cel de la Berceni.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Rapid 1-1 CFR Suceava. Pas fals pentru giulesteni in lupta pentru promovare PDF Imprimare
Luni, 26 Octombrie 2015 10:10

 

 

  

Meci de infarct in Giulesti , giulestenii comit un pas fals in lupta pentru promovare , 1-1 acasa , 2 penaltiuri ratate.

Penalty Rapid . Rapid rateaza al doilea penalty . Luque transforma pentru Rapid peste peluza. Doua penaltiuri ratate.

Minutul 89 : Galben Golofca

Imediat , moment incredibil , decarul sucevenilor cazut la pamant dupa interventia lui Josl , a reactionat violent si s-a iscat un moment violent.

Minutul 83 : Meci de infarct pe Giulesti . Josl primeste rosu dupa o interventie dura. 

 

Citeşte mai mult...
 
Gigi Multescu : " Vrem sa spargem gheata ! " PDF Imprimare
Vineri, 23 Octombrie 2015 12:35

   FC Voluntari va intalni sambata o alta codasa a clasamentului , Petrolul Ploiesti , acasa la ora 18.00.

La conferinta de presa , alaturi de antrenorul ilfovenilor, Gigi Multescu , a vorbit si Sorin Radoi.

           

 

 

    In cadrul conferintei de astazi , a fost prezentat si noul director sportiv al ilfovenilor , fostul jucator al Urziceniului, George Galamaz.

 

" Ar fi important sa stergem urmele acestei infrangeri. Jucam contra unei echipe puternice , ultima partida cu Steaua vorbeste de la sine .Va trebui sa ne auto depasim , jocul nostru creste de la meci la meci . Va trebui sa fim putin mai inspirati. Incercam sa crestem prin joc , consecinta jocului fiind rezultatele.

Eu fata de Petrolul nu am ambitii , ma intereseaza , sa castigam , sa fim fericiti.Dezamagirile mele au venit din partea conducatorilor." , declara inaintea partidei de sambata , Gigi Multescu.

Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa inaintea meciului cu Suceava :" Cheia meciului e la noi" PDF Imprimare
Miercuri, 21 Octombrie 2015 21:01

 Rapidul va intalni luni seara , ora 18.00 , pe Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu , pe Rapid CFR Suceava .


 

 

 

Pentru giulesteni este o partida dificila , tinand cont ca vine dupa infrangerea suferita in mod surprinzator la Pojorata , cu scorul de 2-1.

Dan Alexa :" Este o partida grea contra unei echipe omogene , terenul si arbitrajul ne-au dezavantajat la Pojorata . Fac apel si la fani sa ne ajute luni , avem din nou mare nevoie de fanii nostrii , care ne-au ajutat intotdeauna cand am avut nevoie.

Cheia meciului e la noi . Sper ca in iarna sa putem face cateva achizitii."

 

Vizavi de Valerii Moraru , Dan Alexa a declarat ca a vorbit imediat dupa decizia in care acesta spunea ca va renunta la echipa , patronul comunicandu-i ca a revenit asupra deciziei.

Andrei Cerlinca :" Rapid Suceava e de 3-4 ani in aceeasi formula si ne va fi foarte greu . Terenul si jocul nostru modest au cauzat infrangerea de la Pojorata , insa speram sa ne revansam luni ."

 

Citeşte mai mult...
 
Gigi Multescu e optimist :" Speram ca ce am lucrat in pauza ne va ajuta si vom castiga jocul " PDF Imprimare
Joi, 15 Octombrie 2015 07:43

       FC Voluntari a sustinut astazi o conferinta de presa la care au fost prezenti noul antrenor al formatiei ilfovene , Gheorghe Multescu , jucatorul Dinu Todoran , si directorul de imagine , Lucian Ionescu.

       Sambata , ilfovenii vor juca un meci important in tentativa de a se salva de la retrogadare contra CSMS Iasi.

     

 

   Dinu Todoran :

       " Speram ca odata cu venirea lui 'nea Gigi sa fie de bun augur , a venit cu multe schimbari , speram sa se vada din primul meci , sa spargem gheata , si sa obtinem prima victorie din acest campionat.'Nea Gigi ne-a spus sa avem grija de viata noastra particulara , inclusiv ce sa mancam acasa , avem de invatat de la dansul , sunt lectii de viata . 

 

" E un meci de 6 puncte , orice meci reprezinta o finala. In joc sunt sase puncte , Iasiul e langa noi , scopul e sa bagam sub noi cat mai multe echipe. Pana luni am avut un semi cantonament pentru acumulari , apoi ciclu saptamanal pana la ora jocului. Am parcurs o perioada buna de pregatire , lucrurile stau mult mai bine , jucatorii au perceput corect ce am lucrat si ce le-am cerut.Nu puteam sa facem minuni , dar am incredere , bazandu-ma pe participarea jucatorilor .Ai nevoie de sansa , de reactii ale jucatorilor , de sacrificiu , sa-si depaseasca limitele . Lucram si psihologic , participarea la antrenament e ireprosabila. Am reusit sa-i aduc si pe jucatori intr-o stare propice." a declarat Gigi Multescu

" Eu cred ca e un sistem bun play-offul pentru noi , distanta fata de cele din fata noastra se micsoreaza , pe langa faptul ca eu cred in echipa.  La antrenament lucram bine , la meci in conditii de stres de meci , de arbitraj se schimba lucrurile.Si ei vor veni sa dea tot , peste 100% , e un meci important si pentru noi si pentru ei . Toate echipele vor juca la sacrificiu.  Ar reprezenta si Daniel Niculae o posibilitate buna , dar nu este o optiune in acest moment , nu se pune problema." a continuat tehnicianul ilfovenilor.




*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 112 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal