Total Media News

Fotbal
Gheorghe Multescu :" Echipa e in crestere , sper sa castigam " PDF Imprimare
Vineri, 06 Noiembrie 2015 13:07

    FC Voluntari intalneste sambata seara , CFR Cluj , formatia clujeana venind dupa un succes rasunator , acasa, contra Stelei , scor 2-0.

 

    Inaintea acestei partide FC Voluntari ocupa pozitia a 13-a , avand 9 puncte, in timp ce oaspetii , CFR Cluj , este pe pozitia a 8-a cu 20 puncte, insa clujenii au plecat cu un deficit de 6 puncte in aceasta editie de campionat.

 

 

La conferinta echipei ilfovene organizata in noul sediu , au fost prezenti atat antrenorul echipei , Gheorghe Multescu , cat si antrenorul Daniel Novac si directorul de imagine Lucian Ionescu.

 

Noul presedinte al gruparii ilfovene , este fostul jucator al Stelei , Florentin Dumitru , anunt facut in timpul conferintei de presa dinaintea partidei cu CFR Cluj. De asemenea , Gabi Popescu va fi consilierul noului presedinte al echipei.

" Eu am mai fost la Voluntari , dar ca voluntar , am fost implicat in proiect si cred ca vom scapa de la retrogadare." a afirmat noul presedinte al FC Voluntari , Florentin Dumitru.


Citeşte mai mult...
 
Romania va intilni Italia pe 17 noiembrie PDF Imprimare
Joi, 05 Noiembrie 2015 10:43

 

                      

    Pe 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), reprezentativa României va disputa un meci amical contra echipei Italiei, la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara

   Începând de azi, biletele oferite de federația țării gazdă pentru fanii români la amicalul cu Italia pot fi achiziționate online, pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro, până pe 15 noiembrie sau în limita disponibilității lor, în următoarele condiții:
Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa e optimist : " Am evoluat bine in ultimul meci , sper sa castigam " PDF Imprimare
Joi, 05 Noiembrie 2015 10:38

   Rapidul este lider in seria sa , iar sambata , la ora 13.30 , va juca acasa contra Otelului .

  Gazdele din Giulesti vin dupa o victorie clara , 3-0 la Bacau , in timp ce Otelul vine dupa un meci egal contra Ceahlaului , un meci care altadata era un Derby al Moldovei in Liga 1 .

 

 

Dan Alexa :" Otelul e o echipa de traditie , a evoluat bine in ultimul meci , formata din jucatori tineri , cu o potenta fizica foarte buna . Trebuie sa tratam jocul foarte serios , chiar daca venim dupa o victorie care ne da incredere . Este foarte important sa incepem jocul bine , sa aratam determinare. E o echipa care nu are nimic de pierdut , au venit sa joace , au venit foarte motivati , vin in Giulesti. 

E pacat ca evoluam in Liga 2 , tratam jocul ca atare , speram sa avem un joc bun si sa ajungem in Liga 1 , sa nu ne mai intalnim la anul. 

Robuste nu e refacut , Kusnir e nerefacut , Josl si Vasile sunt suspendati. 


Citeşte mai mult...
 
Gest umanitar al echipei FC VOLUNTARI PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 15:40

 

                                              

     Echipa din Liga 1 de fotbal FC Voluntari , impreuna cu staff-ul tehnic al acesteia, isi declara intreaga compasiune si solidaritate fata de victimele tragediei petrecute aseara in Clubul  Colectiv din Bucuresti.

    Pentru a ajuta in mod concret, echipa  de fotbal FC Voluntari si staff-ul tehnic vor merge sa doneze sange, pentru a-i salva pe tinerii raniti in incendiu.

    FC Voluntari transmite sincere condoleante familiilor indoliate si isi exprima speranta ca vietile celor raniti vor fi salvate.

 

Citeşte mai mult...
 
SC BACĂU vs FC RAPID PDF Imprimare
Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 12:24

 

                                         

 

                      SC BACĂU - FC RAPID
                                         0 - 3
                                       FINAL

 

Min 86 0-3 Embalo scapă singur cu Ureche, e calm, şutează elegant, cu latul, şi înscrie

Inca  un  GOOL  RAPID    - acelasi   Iulian  Popa  == 2:0  ptr  RAPID   


SC BACĂU - FC RAPID
                     0 - 1
                    pauza

GOOOOOLLLLLL   RAPID  !!!!!    -  MIN 13 IULIAN POPA

  

      Echipele de start:

   SC Bacău: Ureche – A. Burcă, Lozneanu, Vraciu, Dumitriu, Sahru, Drugă, Adăscăliţei, Pungă, Hurdubei, Mihălăchioa
   Antrenor: Cristi Popovici

 

    Rapid: Romero – Raiciu, Moke, Grassi, N. Vasile – M. Martin, Trandu, Luque, I. Popa – N’koy, Cioablă
     Antrenor: Dan Alexa

 

  Eliminați în partida cu Rapid CFR Suceava (1-1), din Giulești, antrenorul rapidist Dan Alexa și fundașul său, Tomas Josl, au fost suspendați pentru câte două etape de Comisia de Disciplină a FRF.

 

   Cei doi pierd, astfel, jocurile cu SC Bacău (în deplasare) și Oțelul Galați (pe teren propriu), urmând să poată reveni „la datorie” abia în ultimul meci al turului, cel de la Berceni.

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 111 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal