Total Media News

Fotbal
MTS A RECUNOSCUT MINIFOTBALUL CA DISCIPLINĂ SPORTIVĂ ÎN ROMÂNIA PDF Imprimare
Joi, 04 Februarie 2016 19:57

 

   România, a cărei naţională de minifotbal a câştigat toate ediţiile de Campionat European disputate până acum, este prima țară europeană care oficializează acest sport.

    În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi, 4 februarie, la sediul ministerului, a fost acordat ordinul de recunoaştere a minifotbalului ca ramură sportivă. Actul a fost înmânat preşedintelui Federaţiei Române de Minifotbal, Ioan Onicaş. România devine prima ţară din Europa care recunoaşte minifotbalul ca ramură sportivă.

 

Citeşte mai mult...
 
FRF a modificat regulamentul la capitolul meciuri trucate PDF Imprimare
Joi, 04 Februarie 2016 16:56


                     

      Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a aprobat, miercuri, completarea unui paragraf din regulamentul disciplinar, referitor la darea şi luarea de mită, trucare de meciuri, pariuri şi premieri, informează site-ul FRF.Potrivit comunicatului publicat pe site, Comitetul de Urgenţă a hotărât completarea Regulamentului Disciplinar al FRF prin introducerea articolului 601 ce va avea următorul conţinut:

“1. Participantul la abaterile disciplinare prevăzute în cuprinsul art. 60 şi art. 60bis din prezentul regulament nu se pedepseşte, dacă ajută în orice mod (denunţ, declaraţii, înscrisuri ş.a.m.d.) la soluţionarea cauzei şi sancţionarea celorlalţi participanţi la respectiva abatere disciplinară.

2. Participantul care, după ce organismul jurisdicţional competent a fost învestit cu cercetarea unor abateri disciplinare prevăzute de art. 60 şi/sau art. 60 bis din prezentul regulament, recunoaşte fapta înainte de data primei audieri a respectivului participant urmează a fi sancţionat cu până la 50% din sancţiunea prevăzută pentru abaterea disciplinară comisă.”

Citeşte mai mult...
 
CFR Cluj rămâne cu penalizarea de 6 puncte. TAS a respins apelul clubului PDF Imprimare
Miercuri, 03 Februarie 2016 13:18


                                      

   Tribunalul de Aribtraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul pe care CFR Cluj l-a făcut în urma depunctării primite la începutul acestui sezon.

    Formaţia din Cluj nu-şi va primi înapoi cele şase puncte cu care a fost penalizată de comisiile FRF din pricina datoriilor, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

    "Apelul formulat în data de 12 iunie 2015 de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. împotriva deciziei din 22 mai 2015 a Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF a fost respins. Decizia Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF este menţinută.


Citeşte mai mult...
 
Rapid castiga pe final amicalul cu FC Brasov , scor 2-0 ! PDF Imprimare
Vineri, 29 Ianuarie 2016 14:01

Rapid si FC Brasov s-au duelat la Chiajna intr-un meci de verificare , ambele echipe tintind promovarea la finele acestui sezon , astfel au testat jucatori noi , sau jucatori ce sunt in probe.

Meciul a fost unul echilibrat per total . FC Brasov a inceput mult mai bine partida , la capatul unui corner doar reflexul formidabil al lui Draghia facand ca tabela sa ramana intacta . Apoi , pentru giulesteni au ratat ocazii bune pe rand Trandu , Tudoran , Tira si Popa .

La Rapid s-a remarcat un atacant de 24 de ani ce se afla in probe , Alex Potecea , ce a reusit sa marcheze in ultimele 5 minute cele 2 goluri ce au stabilit si rezultatul final al partidei , 2-0 pentru giulestenii antrenati de Dan Alexa.

La Chiajna s-a deplasat si un contingent impresionant din galeria Rapidului ce a asigurat fondul sonor pe mai toata durata partidei .

La Rapid a debutat si ultimul transfer al echipei , fostul portar al FC Voluntari , Paul Botas , in varsta de 25 de ani ce a semnat un angajament pe un sezon si jumatate cu giulestenii.

Formatiile de start 

Rapid: Drăghia - Kușnir, Mendy, Robuste, Vasile - Trandu, Raiciu - Tudoran, Nkoy, I.Popa - Țîră
Au mai jucat: Martin, Morar, Fota, Ganea, Botaș, Jeslinek, Potecea, Oprea

FC Brașov: D. Mutu - Săftescu, Istrofor, Poverlovici, Pană - V. Munteanu, Al. Coman - Codoban, Diego, M. Matei - D. Ene
Au mai jucat: Cr. Anton, B. Rusu, Avram

     

Pentru giulesteni urmeaza plecarea la turneul amical de pregatire din India , miercuri 3 Februarie , au fost repartizati intr-o grupa cu echipele U23 Watford , si Fluminense dar si cu prima echipa a ucrainienilor de la Dnepr.

Citeşte mai mult...
 
Exclusiv !! Dupa Moke , un alt rapidist e ofertat de FC Voluntari ! PDF Imprimare
Luni, 25 Ianuarie 2016 21:21



FC Voluntari ramane un club extrem de activ in acest mercato de iarna . Dupa venirile lui Dumitru Dragomir pe post de presedinte de onoare , si Ionel Ganea in pozitia de antrenor principal , ieri , Voluntariul  , in tentativa sa de a ramane in Liga 1 , a reusit sa achizitioneze si o piesa importanta din angrenajul Rapidului , mijlocasul la inchidere Willfried Moke .

FC Voluntari insa nu se opreste aici si  l-a ofertat si pe Nicolae Vasile , component al lotului national U-21 , si capitan al Rapidului ,  astfel ca dupa plecarea lui Moke,  situatia Rapidului ar putea devenit chiar si mai delicata daca s-ar desparti si de fundasul stanga in varsta de 20 de ani  , pe langa problemele financiare deja existente la clubul  giulestean.

In urma cu doua sezoane , actualul capitan rapidist , a refuzat o oferta din partea rivalilor din "Stefan cel Mare" ,  preferand sa evolueze pentru echipa sa de suflet.

Rapidul se afla in acest moment pe prima pozitie in seria sa la egalitate de puncte cu Dunarea Calarasi , ambele echipe totalizand 36 de puncte . Pe data de 3 Februarie , rapidistii isi vor continua pregatirea de iarna in cantonamentul programat in India.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 105 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal