Total Media News

Consumator
SIgma lanseaza o noua serie de obiective foto PDF Imprimare
Luni, 11 Martie 2013 20:13

             SIgma lanseaza o noua serie de obiective foto, Conteporary, Art si Sport, fiecare categorie fiind bine definita tipului de fotografie abordat. Bazandu-ne pe aceste noi produse, Sigma a dezvoltat un soft special (SIGMA Optimization Pro) care poate actualiza firmware-ul obiectivului si ajusteaza diferiti parametrii precum focusul.

                                             

            Relatia dintre fotografie si obiective trebuie sa se schimbe

           Calitatea fotografiilor realizate de un fotograf depind de obiectivul ales. Prin schimbarea si alegerea obiectivelor, fotograful isi creeaza o trusa foto care raspunde propriilor nevoi fotografice. Insa aceasta alegere poate fi frustranta, din cauza numarului foarte mare de obiective disponibile pe piata si a lipsei de clarificare in ceea ce utilizarea fiecaruia. Un obiectiv de kit este accesibil, fiind cel care face trecerea catre lumea fotografiei. In aceasta lumea insa, un singur obiectiv nu mai este suficient.

Citeşte mai mult...
 
Noutati la gamestore.ro PDF Imprimare
Miercuri, 06 Martie 2013 20:38

 

                                      Naruto Shippuden
                      Ultimate Ninja Storm 3 for PS3

                        

      Descriere Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm 3 PS3

Al 4-lea Mare Razboi Ninja este pe cale sa inceapa in NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3, cel mai recent dar si cel mai laudat titlu din franciza Naruto Shippuden. Luptele cu capeteniile vor fi mult mai complexe si mai incitante decat in seriile precedente. In ceea ce priveste experienta de joc cu care ne-am obisnuit in trecut, in Ultimate Ninja STORM 3 intreaga poveste va lua amploare si ne va arunca intr-o atmosfera in care doar cei cu spirit de aventura vor razbate. Actiunea si luptele vor avea un ritm mult mai alert.

Citeşte mai mult...
 
Budweiser, acuzat că "boteaza" berea PDF Imprimare
Miercuri, 27 Februarie 2013 10:29

              Plângerea, care cere despăgubiri pentru toţi cumpărătorii de Budweiser din ultimii cinci ani, într-un cuantum neprecizat, a fost depusă vineri la un tribunal districtual din San Francisco.

                         

         "Marile companii nu trebuie să mintă clienţii", a declarat marţi unul dintre autorii plângerii, Nina Giampaoli, de la firma de avocatură Mills Law Firm. "Eu mă simt înşelată. Indiferent despre ce produs este vorba, oamenii trebuie să poată să aibă informaţii fiabile de la societăţi, pe etichete", subliniază ea.

Citeşte mai mult...
 
De baut pe burta plina ! PDF Imprimare
Vineri, 08 Februarie 2013 12:58

           De pe vremea cand se inganau industrializarea si globalizarea, tariile distilate din plante, vinurile fortifiate, lichiorurile de maceratie si ale asemenea lor s-au mutat incet si sigur dinspre butoaie si alambicuri catre pogoane de vase de ciment si inox. Deodata cu aceste fenomene a aparut si confuzia generala dintre aperitive si digestive (nu, aperitivele nu sunt „platoua sele” cu mizilic, ci bauturile servite inaintea mesei). Mai intai datorita exploziei internationale a unor bauturi pana atunci rezervate consumului traditional al unor zone geografice restranse, apoi din cauza fenomenului “fusion”, in care aceste tabieturi culinare si-au pierdut semnificatia.

                       digestiv

        Astazi este greu, daca nu imposibil, de spus daca o anumita bautura isi gaseste locul mai degraba inainte sau dupa o masa.

        Cel mai simplu, daca ar fi sa o luam ca la numaratoarea pe degete, este sa stabilim ce diferentiaza digestivul de aperitiv, iar aici raspunsul este simplu: rolul pe care bautura il are in digestie. Ca principiu, se pot separa aperitivele de digestive dupa concentratia de substante carminative, adica dupa capacitatea ingredientelor fie de a preveni formarea de gaze gastrointestinale, fie de a usura eliminarea acestor gaze, prevenind balonarea.

Citeşte mai mult...
 
Tren care merge cu 160 km/h, in Romania PDF Imprimare
Vineri, 01 Februarie 2013 08:22

Comisia Europeană a aprobat joi, 31 ianuarie, o investiţie în valoare de 751 de milioane de euro, prin care va fi modernizat tronsonul de cale ferată Sighişoara-Coslariu, o parte a căii ferate Braşov-Simeria.

Proiectul, la care partea română participă cu 133 dintre cele 884 de milioane de euro necesare, va îmbunătăţi viaţa localnicilor şi, speră autorităţile locale, va atrage mai mulţi investitori în zona Mureş-Sibiu-Alba. "Acesta este un bun exemplu de fonduri regionale ale UE care lucrează pentru cetăţeni, transformând în acelaşi timp regiuni în locuri mai bune pentru a face afaceri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 27 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator