Total Media News

Copii-adolescenti


Ateliere de origami pentru copii PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 August 2012 20:48

   Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii în perioada 6 – 10 august 2012, să pornească alături de instructori și specialiștii zoologi într-o nouă experiență de însușire a tehnicii plierii hârtie.
                                     

     Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și, dezvoltarea prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează Baza pătratului dublu și cea a cocorului și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la aceast modul de bază.

Citeşte mai mult...
 
Experimentarea senzatiei de miscare cu ajutorul tricicletelor pentru copii PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iulie 2012 16:24

    Pentru a beneficia de o dezvoltare armonioasa copilul trebuie sa beneficieze de multa miscare, de joaca in spatii deschise, de plimbari si de activitati fizice distractive

 

     Mersul pe tricicleta ii ajuta pe micutii a caror varsta este cuprinsa intre 1 si 4 anisori, sa experimenteze senzatia de miscare pe roti, oferindu-le bucuria jocului in aer liber.

Citeşte mai mult...
 
Gradinita de vacanta, la final PDF Imprimare
Marţi, 17 Iulie 2012 13:49

      In perioada 2 – 13 iulie, la Cisnadie (Sibiu), a avut loc proiectul educational non-formal Gradinita de vacanta pentru copiii prescolari organizat de SOS Satele Copiilor Romania in parteneriat cu Romtelecom .

                                     

   SOS Satele Copiilor Romania, in parteneriat cu Romtelecom, a implementat la Cisnadie (Sibiu), un proiect educational non-formal pentru 40 de copii proveniti din familii defavorizate, inscrisi in anul scolar 2011 – 2012 la SOS Gradinita Cisnadie.

Citeşte mai mult...
 
Exista copilarie si fara desene animate PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 11:54

             Probleme pentru parinti si solutii pentru copii?

        Nu trebuie sa colinzi prin nu stiu ce magazine, e de-ajuns sa intri pe www.lumeacopiilor.com.ro!

                               

    Weekend-ul trecut mi l-am petrecut in provincie, la niste prieteni.

Tocmai s-au mutat in casa noua si au vrut sa organizeze un fel de petrecere cu toti cunoscutii. Bineinteles ca majoritatea dintre cei care erau parinti au venit cu odraslele dupa ei, oricum nu prea aveau cu cine sa ii lase si au zis sa profite de iesire, sa se mai zbenguiasca si copiii lor crescuti numai printre betoane si asfalturi.

Citeşte mai mult...
 
Scoala ”Anastasia Popescu” acum si in sectorul 1 PDF Imprimare
Vineri, 06 Iulie 2012 08:23

   Scoala ”Anastasia Popescu” deschide din 1 iulie un nou sediu, in sectorul 1 (str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, Bucurestii Noi), pentru care se primesc inscrieri in clasa pregatitoare si in clasa I pentru anul scolar 2012 – 2013.

                           
   Infiintata in anul 1996, autorizata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO, Scoala ”Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home