Total Media News

Copii-adolescenti


Super petreceri de Craciun pentru copii PDF Imprimare
Luni, 22 Octombrie 2012 22:31

        Oaki ® - Firma evenimente si petreceri de Craciun pentru copii cu reni, craciunite, Mos Craciun si programe de animatie si divertisment la petreceri de Craciun pentru copii anunta introducerea de noi personaje de poveste si scenarii la petreceri pentru copii de Craciun.

 

       La petreceri de Craciun pentru copii organizate cu ocazia sarbatorilor de Craciun 2012, Oaki® introduce noi programe de animatie si divertisment pentru copii la care adauga servicii complete ... teatru de papusi, face-painting, ateliere de creatie cu tematica aleasa, noi personaje inspirate din filmele pentru copii si scenarii diverse si personalizate in functie de nevoile clientilor..

Citeşte mai mult...
 
Legea privind revenirea la 85% a indemnizaţiei pentru mame promulgată de Băsescu PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 19:45

      Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, luni, legea care majorează indemnizaţia de creştere a copilului de la 75% la 85% din cuantumul venitului net.

 

    Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Băsescu a semnat luni "decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială".

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, şi-a cerut scuze săptămâna trecută pentru faptul că l-a învinovăţit pe preşedintele Traian Băsescu pentru întârzierea promulgării legii care majorează indemnizaţia mamelor, ea explicând că abia ulterior a aflat că acest proiect de lege mai trebuie aprobat şi de către Senat.

 

Citeşte mai mult...
 
UNICEF: Niciun copil nu trebuie lasat in afara sistemului de educatie ! PDF Imprimare
Luni, 01 Octombrie 2012 18:27

    In perioada 23-25 septembrie 2012, UNICEF a organizat la Sinaia cea de a treia Conferinta Nationala din cadrul Campaniei pentru participare scolara “Hai la scoala!”.

     Scopul evenimentului a fost acela de a prezenta celor implicati si factorilor de decizie obiectivele, componentele, actiunile si mecanismele campaniei pentru prevenirea absenteismului si abandonului scolar, precum si de a stabili impreuna planurile de interventie si calendarul activitatilor.

                
Citeşte mai mult...
 
Invitatie la un dublu eveniment - conferinta si lansare carte PDF Imprimare
Luni, 17 Septembrie 2012 12:34

 

              Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale !

                                        

                    Motto:

,,Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru.,,

- Jacques Salomé-

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de Quilling PDF Imprimare
Vineri, 17 August 2012 08:56

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii între 8 şi 12 ani să participe la Atelierele de Quilling organizate în perioada 17 august – 3 septembrie 2012.

    În cadrul Atelierelor de Quilling copiii se familiarizează cu arta rulării hârtiei și realizează diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc. Această activitate reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginatie şi dezvoltare a creativităţii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home