Total Media News

Copii-adolescenti
Mihai Căldăraru, numit oficial dir. general la Dir.Gen. Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului PDF Imprimare
Joi, 01 August 2019 12:59

   Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului  şi   Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru  în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România   (DGASPCR  – AEDOPS).

               
    Colaborarea cu această Asociaţie a început cu mulţi ani de zile în urmă, dar datorită activităţii intense a lui Mihai Căldăraru, aceasta nu a mai fost productivă. Cu toate acestea, Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gănduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile. Asociaţiei pe care o conduce.
    Pentru a avea o confirmare oficială a ceea ce se întâmplă, astăzi reporterii ziarului IntactMediaNews.ro  au stat  vorbă, telefonic, cu Preşedinta Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi am găsit răspuns la câteva întrebări relevante.
Citeşte mai mult...
 
Noi programe educationale IGR-MNG PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 19:15

                PROGRAME    EDUCATIONALE   AN   SCOLAR   2013 - 2014
                     
         Oferta educationala a IGR - Muzeului National de Geologie cuprinde trei programe concepute de specialisti in domeniu educatiei,geologiei si artelor plastice pentru copiii dornici sa-si puna la incercare indemanarea si creativitatea. Programele se adreseaza prescolarilor( 5 si 7 ani) si scolarilor claselor I – VIII.
     Durata unei intalniri este de 1h. si 15 min. si cuprinde parte teoretica cu prezentare Power Point si aplicatii practice specifice artelor plastice.

Citeşte mai mult...
 
Parintii care au avut venituri 12 luni in ultimii 2 ani anteriori nasterii ar putea lua indemnizatie PDF Imprimare
Marţi, 24 Septembrie 2013 20:11

    Comisia pentru Muncă din Senat a adoptat, marţi, raport favorabil pentru o propunere legislativă prin care se stabileşte că părinţii care au realizat venituri impozabile timp de 12 luni în ultimii doi ani anteriori naşterii vor beneficia de indemnizaţie lunară pentru creşterea copiilor.


    Potrivit iniţiativei legislative care modifică Ordonanţa 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aceste drepturi ar urma să fie acordate începând cu 1 ianuarie 2014.

     Prin raportul Comisiei, adoptat în unanimitate, cu amendamente, termenul iniţial de trei ani a fost redus la doi ani, pentru a fi armonizat şi cu legislaţia privind acordarea indemnizaţiei de şomaj, unde se iau în calcul 12 luni lucrate în ultimii doi ani anteriori depunerii cererii de şomaj.

Citeşte mai mult...
 
Bunele maniere la petrecerile pentru copii PDF Imprimare
Luni, 12 August 2013 07:41

                    Normele de comportament trebuie sa se aplice in orice mediu social, fie el formal sau informal. Copilul tau trebuie sa invete inca de mic sa se poarte frumos in public, dar aminteste-i totodata ca nu doar la scoala sau in oras trebuie sa aiba grija la comportament, ci si la distractie.

 

     Fie ca este vorba de o petrecere pe care o dai tu in cinstea micului sarbatorit si ii chemi cativa prieteni si colegi acasa, fie ca este invitat la ziua unui alt copil, puiul tau trebuie sa se adapteze regulilor. N-ar fi frumos sa il vezi ca mananca cu gura deschisa sau ca intreaba in gura mare "de ce are baiatul ala nasul asa mare?".

Chiar daca nu se anunta nicio petrecere in viitorul apropiat, pregateste-l pe cel mic dinainte. Incepi cu reguli simple de educatie si vei vedea ca usor, usor va invata sa le aplice in mai multe imprejurari. Treceti impreuna in revista toate cuvintele de politete, precum "te rog", "multumesc", "scuze", "buna ziua", "la revedere".

Citeşte mai mult...
 
Tabăra Medievală pentru Copii PDF Imprimare
Miercuri, 07 August 2013 18:30

                       Fă-i o surpriză copilului tău și trimite-l în ultima serie a
                    Taberei Medievale Pentru Copii: 1-7 septembrie.

Munte, aer curat, oameni zâmbitori și prieteni adevărați. Va descoperi alături de noi lumea fascinantă a cavalerismului medieval !

Pictură și heraldică medievală
Improvizație și teatru medieval
Tir cu arcul, scrimă cu spadă medievală
… și alte activități recreative surpriză !

O alegere de neuitat pentru copilul tău:
Tabăra Medievală pentru Copii, seria 1-7 septembrie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social