Total Media News

Copii-adolescenti
Legea privind revenirea la 85% a indemnizaţiei pentru mame promulgată de Băsescu PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 19:45

      Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, luni, legea care majorează indemnizaţia de creştere a copilului de la 75% la 85% din cuantumul venitului net.

 

    Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Băsescu a semnat luni "decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială".

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, şi-a cerut scuze săptămâna trecută pentru faptul că l-a învinovăţit pe preşedintele Traian Băsescu pentru întârzierea promulgării legii care majorează indemnizaţia mamelor, ea explicând că abia ulterior a aflat că acest proiect de lege mai trebuie aprobat şi de către Senat.

 

Citeşte mai mult...
 
UNICEF: Niciun copil nu trebuie lasat in afara sistemului de educatie ! PDF Imprimare
Luni, 01 Octombrie 2012 18:27

    In perioada 23-25 septembrie 2012, UNICEF a organizat la Sinaia cea de a treia Conferinta Nationala din cadrul Campaniei pentru participare scolara “Hai la scoala!”.

     Scopul evenimentului a fost acela de a prezenta celor implicati si factorilor de decizie obiectivele, componentele, actiunile si mecanismele campaniei pentru prevenirea absenteismului si abandonului scolar, precum si de a stabili impreuna planurile de interventie si calendarul activitatilor.

                
Citeşte mai mult...
 
Invitatie la un dublu eveniment - conferinta si lansare carte PDF Imprimare
Luni, 17 Septembrie 2012 12:34

 

              Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale !

                                        

                    Motto:

,,Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru.,,

- Jacques Salomé-

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de Quilling PDF Imprimare
Vineri, 17 August 2012 08:56

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii între 8 şi 12 ani să participe la Atelierele de Quilling organizate în perioada 17 august – 3 septembrie 2012.

    În cadrul Atelierelor de Quilling copiii se familiarizează cu arta rulării hârtiei și realizează diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc. Această activitate reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginatie şi dezvoltare a creativităţii.

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de origami pentru copii PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 August 2012 20:48

   Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii în perioada 6 – 10 august 2012, să pornească alături de instructori și specialiștii zoologi într-o nouă experiență de însușire a tehnicii plierii hârtie.
                                     

     Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și, dezvoltarea prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează Baza pătratului dublu și cea a cocorului și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la aceast modul de bază.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 9

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social