Total Media News

Copii-adolescenti
Masinute electrice pentru copii-Noua oferta PDF Imprimare
Duminică, 28 Octombrie 2012 19:41

          Numarul falimentelor este in crestere
Desi pare incredibil, aceasta e o veste foarte buna pentru parinti

                                       

            Dupa ce v-au relatat povestea de succes a unor intreprinzatori care pe timp de criza au reusit sa puna pe picioare o afacere care le aduce mai mult profit decat alte afaceri in perioada de boom economic, reporterii nostri au descoperit si partea mai putin placuta a unei economii aflate in declin: falimentul.

Ceea ce este diferit insa in acest caz este faptul ca, desi pare incredibil, falimentul afacerii de care vom vorbi in cele ce urmeaza este o veste buna pentru consumatorii care sunt parinti de copii sub 5 ani.

Citeşte mai mult...
 
Super petreceri de Craciun pentru copii PDF Imprimare
Luni, 22 Octombrie 2012 22:31

        Oaki ® - Firma evenimente si petreceri de Craciun pentru copii cu reni, craciunite, Mos Craciun si programe de animatie si divertisment la petreceri de Craciun pentru copii anunta introducerea de noi personaje de poveste si scenarii la petreceri pentru copii de Craciun.

 

       La petreceri de Craciun pentru copii organizate cu ocazia sarbatorilor de Craciun 2012, Oaki® introduce noi programe de animatie si divertisment pentru copii la care adauga servicii complete ... teatru de papusi, face-painting, ateliere de creatie cu tematica aleasa, noi personaje inspirate din filmele pentru copii si scenarii diverse si personalizate in functie de nevoile clientilor..

Citeşte mai mult...
 
Legea privind revenirea la 85% a indemnizaţiei pentru mame promulgată de Băsescu PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 19:45

      Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, luni, legea care majorează indemnizaţia de creştere a copilului de la 75% la 85% din cuantumul venitului net.

 

    Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Băsescu a semnat luni "decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea unor acte normative care reglementează acordarea de beneficii de asistenţă socială".

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, şi-a cerut scuze săptămâna trecută pentru faptul că l-a învinovăţit pe preşedintele Traian Băsescu pentru întârzierea promulgării legii care majorează indemnizaţia mamelor, ea explicând că abia ulterior a aflat că acest proiect de lege mai trebuie aprobat şi de către Senat.

 

Citeşte mai mult...
 
UNICEF: Niciun copil nu trebuie lasat in afara sistemului de educatie ! PDF Imprimare
Luni, 01 Octombrie 2012 18:27

    In perioada 23-25 septembrie 2012, UNICEF a organizat la Sinaia cea de a treia Conferinta Nationala din cadrul Campaniei pentru participare scolara “Hai la scoala!”.

     Scopul evenimentului a fost acela de a prezenta celor implicati si factorilor de decizie obiectivele, componentele, actiunile si mecanismele campaniei pentru prevenirea absenteismului si abandonului scolar, precum si de a stabili impreuna planurile de interventie si calendarul activitatilor.

                
Citeşte mai mult...
 
Invitatie la un dublu eveniment - conferinta si lansare carte PDF Imprimare
Luni, 17 Septembrie 2012 12:34

 

              Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale !

                                        

                    Motto:

,,Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru.,,

- Jacques Salomé-

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social