Total Media News

Copii-adolescenti
Concursurile Locale de Proiecte de Tineret 2012 PDF Imprimare
Joi, 28 Februarie 2013 20:53

        Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) organizeaza prin intermediul Directiei pentru Sport si Tineret a municipiului Bucuresti si a celorlalte Directii Judetene, in perioada 26 martie – 27 aprilie 2012, Concursurile Locale de Proiecte de Tineret – temei legal Ordinul Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret cu nr. 110/2012, Anexa B – Metodologia de finantare a prioectelor de tineret la concursurile locale de proiecte de tineret.

                         

     Metodologia se poate gasi pe site-ul ANST la urmatorul link www.anst.gov.ro/stiri/noutati/530_programele-n-domeniul-tineretului-i-metodolog.html. Perioada de depunere a proiectelor, este la etapa I, 26 – 30 martie 2012 si pentru etapa a II-a, 9 – 12 aprilie 2012, zilnic de luni pana vineri intre 8:00 – 16:00.

Citeşte mai mult...
 
Alimentatia gravidei: fructe da, zahar nu PDF Imprimare
Joi, 14 Februarie 2013 23:05

              Desigur, poftesti la savarine, la amandine si la multe alte deserturi facute de mama sau de soacra. Nu spune nimeni ca in sarcina nu ai voie sa gusti cate putin din ceea ce-ti face cu ochiul - cu conditia sa te opresti la o feliuta! Zaharul are si el rolul lui pentru ca bebelusul din burtica sa se dezvolte frumos, insa este important numai zaharul din surse naturale, nu si zaharul rafinat din prajiturile care te tenteaza atat.

 

       Atentie la excesul de zahar in sarcina
       Prea multe dulciuri de acest gen (pe baza de zahar rafinat) au drept rezultat un exces ponderal - cu efecte negative asociate -  si pot favoriza instalarea diabetului gestational, periculos atat pentru tine, cat si pentru fat.

Citeşte mai mult...
 
Prima cresa romano-daneza a fost lansata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti PDF Imprimare
Marţi, 05 Februarie 2013 14:50

Joi, 31 ianuarie 2013, a fost inaugurată prima creșă româno-daneză destinată copiilor defavorizaţi, în cadrul unui proiect de educaţie timpurie pentru preşcolari, realizat de Ambasada Danemarcei şi Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, la care Universitatea din București este partener educațional.

                          

Evenimentul a fost organizat în contextul proiectului Centrul româno-danez pentru educaţie integrată (RODACIE), finanţat de Consiliul Local al Sectorului 1 şi Villum Foundation & Velux Foundation şi implementat în parteneriat cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universității din Bucureşti, Via University College din Danemarca şi Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocaţie.

Citeşte mai mult...
 
Alimentatie copii PDF Imprimare
Duminică, 30 Decembrie 2012 08:45

Regimul alimentar in obezitatea la copii

Se stie ca obezitatea, cu exceptia anumitor forme, nu este o boala, si de aceea apare paradoxal: de ce se intereseaza medicina de ea si de ce se fac eforturi pentru a fi combatuta? Explicatia este data de statisticile care arata ca, la obezi, incidenta bolilor metabolice si degenerative (de tipul bolilor vasculare) este mai mare si ca ele scurteaza durata medie de viata. Concluzia: obezitatea este un factor favorizant in aparitia acestor boli.

Aceste constatari explica interesul crescand pentru aceasta tulburare si faptul ca obezitatea  la copii constituie o problema medicala.

Citeşte mai mult...
 
Portie dubla de distractie la Clubul de Conversatie PDF Imprimare
Vineri, 07 Decembrie 2012 11:46

Modulul de iarna al Clubului de Conversatie

Clubul de Conversatie este locul unde poti vorbi despre subiectele care te intereseaza intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Ce alt mod mai bun de a afla mai multe despre probleme sociale si culturale sau de a dobandi competente care o sa te ajute sa te dezvoltai in viata personala si profesionala decat o intalnire sambata dupa-masa cu oameni care sunt pasionati de aceleasi lucruri? Toate acestea in timp ce iti vei imbunatati considerabil nivelul de limba engleza. Inscrie-te si hai sa vorbim!

 

                                          

Inscrierile pentru modulul de iarna al Clubului de Conversatie au loc in perioada 10 decembrie 2012 - 15 ianuarie 2013*, dupa cum urmeaza:
Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social