Total Media News

Invatamant
Incepe a 5-a Editie “5 Licee 5 Muzee” Citeste mai mult: Incepe a 5-a Editie “5 Licee 5 Muzee” PDF Imprimare
Miercuri, 22 Februarie 2012 20:00

    Joi, 23 februarie 2012, ora 12:00, in Sala de Festivitati a Colegiului National Sfantul Sava Bucuresti se va da startul celei de a 5-a Editii a Proiectului “5 Licee 5 Muzee”.

Devenit deja traditie, proiectul a ajuns la editia aniversara cu numarul 5 care debuteaza in aceasta saptamana cu o conferinta de lansare ce ii va aduce impreuna pe toti participantii la aceasta etapa – initiatori, organizatori, elevi si profesori.Proiectul „5Licee 5Muzee” este un program educational dedicat elevilor de liceu , prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale.

Citeşte mai mult...
 
Orange lansează o ofertă specială pentru studenţii de la ASE PDF Imprimare
Vineri, 10 Februarie 2012 13:23

Bucuresti, 6 februarie 2012. Orange România, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, lansează o ofertă dedicată studenţilor de la ASE prin care pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afişate pe pagina personală. În plus, ei pot primi gratuit informaţii despre modificările de orar, precum şi despre noutăţile din facultatea lor.

 

 

   Pentru a afla aceste informaţii, ei trebuie să se înscrie în comunitatea ASE prin trimiterea numărului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numărul matricol este individual şi poate fi găsit uşor pe legitimaţia de student sau pe pagina personală de pe site-ul ASE.

Citeşte mai mult...
 
ITOL. Learning & Development Summit (III) 29 martie 2012 Citeste mai mult: ITOL. Learning & Develop PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 22:47

Learning & Development Summit este un eveniment la a treia editie, dedicat celor mai importanti jucatori ai pietei educatiei permanente (LifeLong Learning) din Romania. Va avea loc pe 29 martie, in Bucuresti, la Hotel Novotel.Cele mai noi preocupari, tendinte si proiecte in domeniul Learning & Talent Development vor fi explorate in prezenta participantilor, intr-un mix de 8 sesiuni internationale si romanesti.

 

 

                  

 

2012 este anul LifeLong Learning. Avem mai multa nevoie ca oricand sa integram eforturile comunitatilor profesionale si de invatare intr-o retea care sa le permita o dezvoltare organica, sustenabila. Editia a treia a L&D Summit dezvaluie modurile in care organizatiile, echipele, indivizii isi coordoneza planurile de invatare.

5 Experti internationali din Marea Britanie, SUA, Suedia, reprezentand organizatii de renume

Citeşte mai mult...
 
Cursuri suspendate în toate unităţile de învăţământ din Capitală, luni şi marţi PDF Imprimare
Luni, 06 Februarie 2012 16:19

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces, nefiind alte probleme.



"În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni.

Citeşte mai mult...
 
Inscrieri la cursurile de engleza in Bucuresti la BRITISH Council PDF Imprimare
Vineri, 03 Februarie 2012 09:45

       Inscrie-te la unul din cursurile noastre pentru adulti sau copii si imbunatateste-ti nivelul de limba engleza. Incepand cu 10 februarie iti poti rezerva online un loc la testele de plasament pentru a-ti stabili nivelul de engleza. Testele de plasament si inscrierile au loc pe 27 februarie, 12 si 24 martie 2012.
Trimestrul de primavara se desfasoara in perioada 27 martie-23 iunie 2012.

                  

 

INSCRIERI

Daca sunteti interesat de oferta noastra si doriti sa va inscrieti la unul dintre cursurile noastre va fi nevoie sa sustineti un test de nivel.Vom organiza teste de nivel pentru trimestrul de primavara pe 27 februarie, 12 martie si 24 martie. Veti putea face o programare pentru testele din 27 februarie incepand cu data de 10 februarie.Dupa test veti primi informatii despre cursurile si grupele disponibile pentru nivelul dumneavoastra de limba engleza si veti avea posibilitatea de a opta pentru una dintre variantele disponibile. Pentru a vi se garanta un loc intr-o grupa va fi nevoie sa achitati integral taxa de curs.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 31 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant