Total Media News

Invatamant
Ministerul Educatiei a taiat bursele elevilor din clasele I-IV PDF Imprimare
Miercuri, 21 Martie 2012 21:19

      Ministerul Educaţiei ia bursele elevilor din ciclul primar, înainte să le ofere.

            

După ce Daniel Funeriu a decis ca şi copiii din clasele I-IV să primească burse de studiu şi de merit, actualul ministru, Cătălin Baba, a cerut modificarea ordinului, după ce a constatat că suma pe care trebuie să o acorde este mult prea mare.

Citeşte mai mult...
 
Intra in Top ECO Scoala editia a II-a PDF Imprimare
Duminică, 11 Martie 2012 18:47

ECDL ROMANIA lanseaza a II-a editie a campaniei concurs « Top ECO Scoala » prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti. Cele mai populare proiecte de mediu din ECO Scoli vor fi premiate.

 

                   

Citeşte mai mult...
 
Burse de studiu la Istituto Europeo di Design, 2012-2013 PDF Imprimare
Marţi, 06 Martie 2012 13:17

IED invita tinerii creativi la o noua competitie de burse pentru cursurile de 3 ani in moda, design si management la sediile sale din Milano, Roma, Torino, Cagliari, Florenta, Venetia, Madrid si Barcelona.

               
    IED acorda 33 de burse pentru anul de studiu 2012/2013 (13 burse totale si 20 de burse partiale pentru primul an de studiu) celor mai bune proiecte pe tema: „Tara mea: cum putem sa contribuim la inovatia globala?”

Citeşte mai mult...
 
Protocol de colaborare între MECTS şi ANOFM ptr. creşterii şanselor de ocupare a locurilor de munca PDF Imprimare
Vineri, 24 Februarie 2012 16:27

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) au încheiat miercuri, 22 februarie, un protocol de colaborare al cărui obiectiv este creşterea şanselor de ocupare pe piaţa internă a muncii pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

                     
Pentru atingerea acestui obiectiv au fost stabilite o serie de paliere de acţiune comune între care:

Citeşte mai mult...
 
Declaraţiile Secretarului de stat Oana Badea în cadrul conferinţei de presă de joi, 23 februarie PDF Imprimare
Vineri, 24 Februarie 2012 16:20

Mulţumesc că aţi răspuns invitaţiei Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi vă invităm astăzi să obţineţi informaţii suplimentare, de comunicare, legate de clasa pregătitoare.

Astăzi putem aduce şi câteva date statistice legate de etapele pe care le-am finalizat şi putem să răspundem unor întrebări care, prin intermediul dumneavoastră, pot să ajungă către opinia publică. 153.000 de pagini web din România fac referire la abandonul şcolar în ţara noastră.

De ce vorbim despre abandon şcolar? Pentru că lipsa de investiţii în educaţia timpurie şi lipsa de investiţie de fonduri în debutul şcolarităţii au dus la un rezultat pe care România nu şi-l doreşte. 153.000 de pagini vorbesc despre problema abandonului şcolar în România. 22 de state europene stabilesc, prin legi, debutul şcolarităţii la şase, cinci sau chiar patru ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 30 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant