Total Media News

Moto-ATV
2012 Polaris Ranger RZR 570 PDF Imprimare
Duminică, 12 August 2012 18:03

      Polaris sta bine si in 2012. Pentru sezonul urmator, a pus pe piata un entry-level sport side-by-side din familia Ranger RZR si anume, RZR570.

                                     

     Vehiculul vine la pachet cu optiuni pentru cei care cauta performante sportive de la masinaria pe care o au in garaj, dar nu au curajul sa urce in saua unui RZR800, RZR4 sau RZR XP 900. Modelul 570  are un design preluat de la versiunile XP si 800, caruia i se adauga componente care sa atraga noi clienti. Producatorii au observat ca dupa succesul inregistrat de modelul Ranger RZR800, clientii cauta versiuni cu motor monoclilindric la un pret acceptabil, care sa nu faca din clasa side-by-side un segment elitist.Noul RZR este propulsat de motor 567cc ProStar.

Citeşte mai mult...
 
Moto Xcountry Busteni se pregateste de start PDF Imprimare
Joi, 02 August 2012 14:43

    In perioada 9 -12 august in orasul Busteni, Valea Cerbului se va desfasura a VI – a editie Moto Xcountry - Cel mai mare festival de hard endurocross din estul europei.

                              

     Cei mai buni piloti din Romania si-au dat intalnire la acest festival pentru a isi demonstra maiestria pentru  stapinirea cailor putere. Alaturi de ei vor participa si piloti din afara tarii.

Citeşte mai mult...
 
CMS Helmets iti propune casca D-Jet Breva PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Iulie 2012 14:08
             

                Brandul CMS Helmets a iesit din nou pe piata cu un model de casca, D-Jet Breva.

                                                

      Intr-un sezon in care temperaturile urca de la zi la zi, o asemenea casca poate fi purtata atat de cei care prefera scuterele, cat si de cei care se plimba cu ATV-urile la sfarsit de saptamana.

Citeşte mai mult...
 
iHook1, suport pentru Smartphone PDF Imprimare
Joi, 19 Iulie 2012 19:16

     Orice gadget are nevoie de un accesoriu care sa-l puna in evidenta. Este si cazul suportului iHook1, creat special pentru telefonul tau Smartphone, care te va ajuta sa-ti tii aparatul la vedere si nu in buzunarul jachetei. Cand pleci la drum, il atasezi de ghidonul motocicletei.

                                       
     Confectionat din aluminiu, suportul pentru Smartphone este rezistent la vibratii. De asemenea, este in asa fel creat incat sa nu permita alunecarea telefonului in timpul rularii.Pentru a permite o utilizare optima a telefonului, suportul poate fi rotit in directia orizontal-vertical.


Citeşte mai mult...
 
Dainese a pregatit tricouri pentru vara PDF Imprimare
Duminică, 08 Iulie 2012 10:42
 

     Dainese a prgatit pentru aceasta vara o colectie de tricouri pentru toate gusturile. Cu diferite mesaje, tricourile din bumbac sunt adresate atat doamnelor atviste cat si domnilor motociclisti.  

                          


Fiecare mesaj este disponibil pe tricouri in culorile negru/alb/rosu, asadar nimeni nu poate spune ca nu si-a cumparat un tricou pentru ca nu era pe gustul lui.  In functie de model, tricourile au preturi intre 24 si 49 de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 12 din 18

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Moto-ATV