Total Media News

Monden


Limbajul trupului. Ochii si comunicarea non-verbala PDF Imprimare
Vineri, 16 Martie 2012 15:49

Desi nu suntem constienti de acest lucru, invatam limbajul trupului inca de la nastere, atunci cand prin gesturile celor din jur intelegem ce vor de la noi.


Daca aruncam o privire asupra evolutiei omului vom observa ca prima forma de comunicare intre doua persoane a fost comunicarea non-verbala, comunicarea prin semne si gesturi, bazata pe interpretarea limbajului trupului, urmand ca dupa ani si ani, oamenii sa evolueze ajungand sa comunice verbal si scris.

Stiati ca mai putin de 10% din mesajele pe care le comunicam fata in fata sunt transmise prin cuvinte si ca gesturile noastre transmit peste 50% din mesaje?

 

Citeşte mai mult...
 
FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor" PDF Imprimare
Joi, 23 Februarie 2012 20:26

Cea mai populara marca de lentile de contact cosmetice din lume, FreshLook , provoaca intre 22 februarie – 30 aprilie … Duelul Culorilor !E oficial: a inceput REVANSA OCHILOR CAPRUI!
Au preferat un timp, din discretie sau poate din placerea jocului, “sa se ascunda” sub alte culori. Insa primavara aceasta aleg sa-si scoata in evidenta atu-urile.


FreshLook Illuminate este “arma”- lentile cosmetice zilnice pentru o privire mai luminoasa, mai indrazneata.

Agentul de umidifiere activat …prin clipit (forma avansata a flirtului), asigura confort intreaga zi, asa ca tu trebuie doar sa alegi ce vrei sa spui din priviri. 


                     

Da, cu FreshLook Illuminate, ochii indraznesc mai mult! Vad si se vad mai bine, lentilele de contact fiind disponibile atat in varianta fara dioptrii, cat si cu dioptrii intre -0.25 si – 8.00.

Citeşte mai mult...
 
De Dragobete, Diva Hair te ajuta sa faci declaratii de dragoste cu o noua aplicatie PDF Imprimare
Joi, 23 Februarie 2012 14:11

De Dragobete, Facebook-ul face cunostinta cu iubirea romaneasca! Pentru ca faci parte dintre cele peste 85.000 de fane Diva Hair iti oferim ocazia sa-ti declari iubirea intr-un mod autentic romanesc cu ajutorul unor rame foto personalizate. Spune-i partenerului tau cat de multi il iubesti!

                     

1. Da like paginii Diva Hair de pe Facebook http://www.facebook.com/DivaHair.ro

Citeşte mai mult...
 
Catalin Botezatu o face pe Sanda de la Next Top Model celebra la New York PDF Imprimare
Miercuri, 22 Februarie 2012 09:44

Sandra, blonda finalista de la Next Top Model, este din ce in ce mai apropiata de Catalin Botezatu.

 

                            

 

 

Designerul a dus-o la New York unde i-a fost model in prezentarea de la Couture Fashion Week. Iata ce succes a avut designerul....Sandra este din ce in ce mai infiltrata in viata lui Catalin Botezatu. Si-au petrecut sarbatorile de iarna impreuna, il insoteste la filmarile Burlacul 3 iar in weekend a defilat la New York in prezentarea de moda a designerului.

Citeşte mai mult...
 
Ziua Indragostitilor: idei de tinute pentru orice silueta si varsta PDF Imprimare
Duminică, 12 Februarie 2012 11:14

Desi o sarbatoare importata, Sfantul Valentin a devenit la fel de populara ca orice alta sarbatoare romaneasca. Nici nu se putea altfel, mai ales ca vorbim de Ziua Indragostitilor, care exista deja la noi, intruchipata de Dragobete.

 

Asa ca in februarie sarbatorim de doua ori dragostea, pe 14, de Sfantul Valentin si pe 24 de Dragobete si continuam cu celebrarea frumusetii si a feminitatii cu 1 si 8 Martie.

Suntem siguri ca, oricare dintre aceste date sunt importante pentru tine si vei dori sa le sarbatoresti alaturi de partenerul tau si vei dori sa arati impecabil. Diva Hair te ajuta si iti ofera spre inspiratie idei de tinute potrivite personalitatii tale, varstei si chiar si siluetei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 49 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home