Total Media News

Monden


Nu rata lansarea noii colectii H&M, vei avea parte de multe surprize din partea Melkior! PDF Imprimare
Marţi, 10 Aprilie 2012 11:16

                         Joi, 12 aprilie, H&M lanseaza global colectia speciala, Conscious Collection, alaturi de colectia capsula Exclusive Conscious Collection.

                      

Exclusive Conscious Collection este o colectie limitata ce contine piese glam, purtate deja pe covorul rosu de celebritati de la Hollywood, toate piesele fiind in culori vibrante, croiuri indraznete si bineinteles din materiale sustenabile cu mediul inconjurator, la preturile fantastice H&M.

Citeşte mai mult...
 
Bigotti a lansat campania "Il vero stile. La storia della camicia bianca" PDF Imprimare
Duminică, 08 Aprilie 2012 10:17

Pe  5    aprilie  2012, Bigotti, producătorul de vestimentație premium pentru bărbați, a demarat în rețeaua sa de magazine, campania cu mesajul “La storia della camicia bianca.", proiect dedicat cămășii albe.

                             Bigotti a lansat campania

Bigotti consideră că acest icon vestimentar merită, prin tradiția și importanța pe care o are în garderoba masculină, un eveniment al său, urmat de existența în rețeaua proprie a unui program, care presupune oferirea către clienți a unui număr impresionant de modele de cămăși albe.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa porti o rochie in cinci stiluri diferite PDF Imprimare
Vineri, 06 Aprilie 2012 13:44
      

Ne indragostim iremediabil de o rochie pentru ca putine lucruri reusesc sa sintetizeze intr-o maniera mai expresiva feminitatea, eleganta si fluiditatea siluetei.


Si, ca orice piesa vestimentare care trezeste intr-o femeie o obsesie latent, incepem sa o purtam constant, sa o exploatam in diverse contexte si momente ale zilei, sa abuzam de croiul pe care l-am descoperit cu satisfactie. Conceptul cheie in acest dermers fashion de idolatrizare il reprezinta accesorizarea. Ai dezvoltat si tu o astfel de pasiune?  Afla cum poti reinterpreta o rochie optand pentru modele diferite de pantofi, care materializeaza diferite atitudini fata de moda contemporana.

Citeşte mai mult...
 
Lansarea colectiei primavara-vara Corina Vladescu PDF Imprimare
Miercuri, 28 Martie 2012 15:58

         Ieri a avut loc lansarea colectiei primavara-vara a designerului Corina Vladescu !

 

                                                  

Creatiile de lux au fost expuse in hotelul Rembrandt din Centrul Vechi al Bucurestiului, modelul principal al colectiei fiind nimeni alta decat Adela Popescu

 

Citeşte mai mult...
 
Poti schimba pretul produselor pe farmec.ro! PDF Imprimare
Marţi, 27 Martie 2012 08:21
 

Incepand cu data de 19 martie 2012, Farmec vine cu o noua provocare pentru voi: voteaza produsul preferat de pe site-ul www.farmec.ro, iar in fiecare saptamana, cele mai votate 3 produse ale saptamanii, vor beneficia de o reducere de 10% !

                                

 

Toate produsele de pe site pot fi votate printr-o optiune special creata pe pagina de produs, pe care o gasiti in partea dreapta a paginii, imediat sub pret.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 48 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home