Total Media News

Monden
Fashiontv Summer Festival - Miss Litoral PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2018 14:26

Image may contain: 5 people, people smiling
    Cei mai buni designeri din România și cele mai frumoase modele de pe litoral, weekendul acesta la Fashiontv Summer Festival!


Fashiontv Romania, în colaborare cu La Scoica Ballroom și Club Bamboo vor duce mai departe seria evenimentelor Fashiontv Summer Festival 2018 cu trei evenimente de excepție, celebrând moda, frumusețea și distracția, toate într-un concept unic marca Fashiontv:

Citeşte mai mult...
 
Summer Fashion Philosophy & Miss Diamond Romania PDF Imprimare
Luni, 09 Iulie 2018 11:36

Summer Fashion Philosophy

Citeşte mai mult...
 
KAN si MOLECULE F va invita la lansarea primei colectii , Spring/Summer'18, Viva la Vida PDF Imprimare
Luni, 23 Aprilie 2018 14:37

 

              KAN  si MOLECULE F 
                                   va invita   Marti, 24 Aprilie, orele 19:00    in 
Molecule F Concept Store, Etaj I, Promenada Mall  la lansarea primei colectii , Spring/Summer'18,
                                                   Viva la Vida
                    
 KAN este o prezenta revigoranta in peisajul brandurilor vestimentare romanesti si isi propune sa introduca expresivele broderii mexicane lucrate manual pe piese vestimentare cu design modern si avangardist.
Colectia “Viva la Vida” este formata din treisprezece articole precum rochii, bluze, tricouri si jachete de blugi. Cu nume sugestive ca “Make Love Not War”, “Amor Mexicano” sau “Back To Magic” si “Me and My Llama”, colectia este o reprezentare perfecta a tehnicilor de brodat specific mexicane mostenite din generatie in generatie, denumite local “tenangos''. 
Citeşte mai mult...
 
Bucharest Fashion Week Spring Summer 2018 PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 10:18

 

         

   Bucharest Fashion Week, cel mai important și longeviv festival de moda din România revine cu o noua ediție de primăvara-vara.

     In perioada 20-22 Aprilie, designeri debutanți și consacrați, atat din țara cât și din străinătate, isi vor prezenta colecțiile in tendințele acestui sezon.

    Festivalul se va desfășura in cea mai spectaculoasa locație de evenimente, Soiree exclusive venue.

 

Citeşte mai mult...
 
TINMAR susține tinerii designeri din România PDF Imprimare
Miercuri, 21 Februarie 2018 12:06

 

                     

 

   TINMAR va sponsoriza participarea a 10 tineri designeri la Romanian Fahion Design Talent Competition (RFDTC) care va fi organizată pe 7 Martie, în prima zi a evenimentului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy.

   Gala RFDTC este o competiție anuală organizată de Romanian Fashion Philosophy. Aflată la cea de-a doua ediție, Gala va beneficia de această dată de sprijinul TINMAR, companie românească care este unul dintre liderii în domeniul furnizării de energie electrică, astfel că participanții, atent selecționați de organizatori, nu doar că nu vor trebui să plătească nicio taxă, dar vor și beneficia de expunere națională și internațională. În plus, câștigătorul va reprezenta România la competiția International Young Designers Contest, care anul acesta se va desfășura în Ucraina, precum și la European Fashion Talent Design Competition, care va avea loc în Serbia. Programul care beneficiază de sprijinul Uniunii Europene prin intermediul programului Europa Creativă.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life