Total Media News

Monden
Adina Buzatu, model pentru propriul magazine PDF Imprimare
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 13:55

A pozat imbracata in haine barbatesti pentru calendarul TRENDS 2012La final de an, Adina Buzatu a pregatit o mare surpriza clientilor magazinelor TRENDS.


 

La sugestia stilistului Razvan Sanda, autorul conceptului, Adina si-a facut curaj si a decis sa pozeze ea insasi pentru calendarul TRENDS by Adina Buzatu 2012.

Cu toate ca nu a mai facut asta niciodata pana acum, stilista a reusit sa-si asume cu profesionalism rolul de fotomodel pentru cele 12 tinute masculine complete care ilustreaza calendarul anului viitor.

Sedinta foto a fost una istovitoare, durand nu mai putin de 13 ore, timp in care Adina a imbracat peste 80 de piese vestimentare pe care le-a accesorizat cu cateva palarii Borsaliono spectaculoase, din colectia ei personala.

     

Cu toate ca nu stie sa pozeze, cel putin nu asa cum o cere un astfel de context, Adina s-a descurcat foarte bine, gratie sfaturilor si incurajarilor primite de la fotograful Marius Baragan, care a realizat sedinta foto pentru calendar. “Nu stiu si nici nu imi place sa pozez, dar am fost ajutata de faptul ca Marius Baragan a glumit mereu cu mine si ne-am imprietenit repede, reusind sa comunicam excelent.

Am incercat sa fac abstractie de faptul ca telefonulmi-a sunat incontinuu, ca s-a si descarcat bateria de doua ori pe parcursul sedintei foto.

 

Citeşte mai mult...
 
Exxon Mobil: 908 milioane dolari acordate în litigiu cu Venezuela PDF Imprimare
Luni, 02 Ianuarie 2012 17:17

  

     Un organism de arbitraj internaţional a acordat Exxon Mobil Corp compensatii  de  aproape 908 milioane dolari intr-o disputa cu Venezuela drept  despăgubire pentru naţionalizarea activelor sale,  a declarat societatea  duminică.



Exxon Mobils-a  adresat  unui  organ   de   arbitraj după ce guvernul preşedintelui Hugo Chavez a naţionalizat un proiect privind  petrolul    din  ţară, în 2007.

Decizia   data  de Camera Internaţională de Comerţ a confirmat că  compania de stat Petroleos de Venezuela SA "are o datorie contractuală   fata de a Exxon Mobil," -purtatorul de cuvant al companiei Patrick McGinn a declarat într-un e-mail.

El a spus ca compensatia  este de 907.588 milioane dolari.


              

            


Venezuelan government officials did not respond to messages on Sunday seeking comment.


Citeşte mai mult...
 
Top 10 cele mai vizualizate videoclipuri romanesti de pe Youtube, in 2011 PDF Imprimare
Vineri, 30 Decembrie 2011 14:14
 

Videoclipurile pieselor romanesti au adunat un numar destul de mare de vizualizari in 2011. Printre artistii cei mai urmariti se afla bineinteles Inna, Alexandra Stan, dar si Guess Who sau Maximilian.

 

 

Top 10 cele mai vizualizate videoclipuri romanesti de pe Youtube, in 2011

In acest top se afla cele mai vizualizate piese romanesti, lansate in anul 2011 si postate pe site-ul Youtube.com. Numarul total de vizualizari s-a calculat ca suma vizualizarilor unui clip de pe unul sau doua canale oficiale.

S-au luat un considerare si videoclipurile lansate in 2010, dar care au avut un numar foarte mare de vizualizari in 2011.

Iata care au fost cele mai vizionate clipuri romanesti in 2011:

1. Inna - Sun is Up - 42.263.840 vizualizari

INNA - Sun is UP (Official video) de pe tare.ro

Lansat in octombrie 2010, videoclipul piesei "Sun is Up" a Innei este cel mai vizualizat videoclip din 2011 al unui artist roman. Artista a adunat mai mult de 42 milioane de vizualizari de pe doua conturi pe care este postat acest videoclip.

2. Sasha Lopez - All My People - 23.560.291 vizualizari

Tot de pe doua conturi au adunat si cei de la Sasha Lopez peste 23,5 milioane de vizualiari, din martie si pana acum, pentru piesa "All My People".

3. Alexandra Stan - Get Back(ASAP) - 18.413. 791 vizualizari

Alexandra Stan - Get Back ASAP de pe tare.ro

Daca cu "Mr. Saxobeat" a reusit sa intre in top 100 cele mai vizionate clipuri de pe YouTube All Time, iata ca piesa "Get back (ASAP)" a Alexandrei Stan se afla doar pe 3 in topul clipurilor romanesti din 2011.

4. Fly Project - Goodbye - 16.475.942 vizualizari

Baietii de la Fly Project au dat lovitura cu piesa "Goodbye", care a fost foarte bine primita de publicul romanesc, dar si din strainatate.

5. Lucky Man Project - Pumpin' - 15.349.469 vizualizari

Cu peste 15 milioane de vizualizari, de pe doua conturi ofiicale, Lucky Man Project se claseaza pe 5 in topul celor mai vizualizate videoclipuri de pe youtube in 2011, cu piesa "Pumpin'"

6. Inna - Club Rocker -11.422.517 vizualizari

Inna - Club Rocker (Official Video) de pe tare.ro

Cel de-al doilea single de pe albumul "I am the club rocker" al Innei a adunat anul acesta aproape 11,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

7. Allexinno & Starchild - Senorita - 10.613.407 vizualizari

Allexinno & Starchild - Senorita de pe tare.ro

Dupa ce-am ascultat-o toata vara era de asteptat ca "Senorita" sa intre in acest top. Allexinno si Starchild au adunat peste 10,5 milioane de vizualizari pentru aceasta piesa.

8. Guess Who feat deMoga - Tot Mai Sus - 10.543.495 vizualizari

Guess Who - Tot Mai Sus feat deMoga de pe tare.ro

In ultimii doi ani Guess Who a ajuns "Tot mai sus" in topuri , iar faptul ca piesa in colaborare cu DeMoga se afla pe 8 in acest top, confirma acest lucru.

9. Deepside Deejays - Never Be Alone - 9.443.483 vizualizari

Piesa "Never be alone" a baietilor de la Deepside Deejays a reusit si ea sa adune aproape 10 milioane de vizualizari in 2011.

10. Maximilian feat MefX - Sophie - 9.276.720 vizualizari

Maximilian - Sophie (feat MefX) de pe tare.ro

Melodia care incheie topul nostru a fost lansata in luna iulie a acestui an, astfel ca in doar jumatate de an "Sophie" a adunat peste 9 milioane de vizualiari. Felicitari lui Maximilian si lui MefX.

 

 

 

*** sursa  :  apropo.ro

 
6 pasi esentiali pentru un machiaj de durata PDF Imprimare
Vineri, 23 Decembrie 2011 09:08

Cui ii place sa-si vada rimelul scurs, conturul ochilor sters sau fardul strans pe pleoape? Nimanui. Cu atat mai putin tie, in ziua nuntii! Asigura-te ca machiajul tau va arata impecabil pana la final.

 

 

 

1. Hidratarea

Inainte de orice, asigura-te ca pielea este suficient hidratata. Produsele de machiaj nu se fixeaza bine daca tenul e nesanatos si, in plus, il pot irita. Alege o crema cu vitamine (A, E sau C) pe care sa o aplici seara, inainte de culcare. Astfel, tenul isi va recapata stralucirea si vitalitatea.

 

   

2. Fondul de ten

Fondul de ten trebuie sa fie baza pe care se aplica orice machiaj. Pe langa faptul ca protejeaza tenul de factorii de mediu (praf, vant, soare), fondul de ten aplicat corect ascunde imperfectiunile si uniformizeaza diferitele nuante ale pielii.

O inovatie in domeniu este fondul de ten cu textura tip spuma, care se aplica usor, asigura un finisaj impecabil si hidrateaza tenul.

3. Fardul de pleoape

De regula, fardurile deschise lumineaza privirea si creeaza iluzia de ochi mai mari, iar cele in nuante inchise micsoreaza ochiul. Acestea din urma mai au si dezavantajul ca, daca nu sunt perfect aplicate, accentueaza cearcanele si ridurile fine. In ceea ce priveste textura, alege farduri de pleoape cremoase, pentru ca se intind usor si dureaza. In cazul fardurilor pulbere, poti obtine acelasi efect daca le aplici cu un buretel umed.

4. Conturul ochilor

Pentru un contur durabil al ochilor, opteaza pentru tus. Asemeni rimelului, tusul poate fi atat rezistent la apa, cat si transparent. Culorile de tus variaza, insa rar gasesti exact nuanta de care ai nevoie. Solutia? Opteaza pentru un tus transparent, inmoaie pensula in fardul colorat si vei obtine cea mai originala culoare.

5. Genele

Genele rimelate evidentiaza forma ochiului si intensifica privirea. Daca ai nevoie de un machiaj care sa reziste intreaga zi, alege un rimel rezistent la apa. Mai ales pentru ziua nuntii, cand nu se stie daca o sa poti sa-ti tii lacrimile in frau...

6. Fixarea

Orice machiaj durabil trebuie incheiat cu fixarea. Pentru a fixa machiajul pe fata, pulverizeaza tenul cu apa minerala sau termala, de la distanta. Inovatia in domeniul machiajului rezistent este spray-ul pentru fixare, care actioneaza asupra fetei asemeni unui fixativ pentru par.

 

 

 

 

**  sursa  :  miresici.ro

 
Digital Luxury Forum 2011 PDF Imprimare
Vineri, 02 Decembrie 2011 16:52

Primul eveniment de business din Romania dedicat dedicat luxului digital

8 decembrie 2011, Casa Mediterana, Bucuresti

Unde: Restaurant Casa Mediterana – Soseaua Nordului, nr. 7-9, Bucuresti

Cand: 8 decembrie 2011, ora 12:00

 

                          

Site-ul oficial al evenimentului: www.digitalluxuryforum.ro

Pe 8 decembrie 2011 in Bucuresti are loc prima editie a Digital Luxury Forum – primul eveniment de business din Romania care isi propune sa exploreze relatia dintre jucatorii de pe piata autohtona a luxului si media digitale.

Digital Luxury Forum se va concentra pe modul in care brandurile evolueaza in cadrul ecosistemului digital, protejandu-si in acelasi timp esenta si bagajul ereditar al marcii. Agenda evenimentului va fi axata pe pozitionarea in mediul digital, fie ca vorbim de canale specializate, social media, publicatii online, e-commerce, f-commerce, video content, tv online, blogging etc.

Reanalizarea si reordonarea oportunitatilor oferite de dezvoltarea rapida din ultimii ani a comunicarii electronice devine cu atat mai stringenta cu cat criza financiara a reconfirmat si accelerat declinul mediilor traditionale. Masa rotunda va reuni reprezentanti de prim rang ai pietei de lux autohtone si regionale, jurnalisti specializati si analisti ai pietei, bloggeri si reprezentanti ai consumatorilor, reprezentanti ai agentiilor de publicitate.

Subiectele principale ce vor fi discutate in cadrul Digital Luxury Forum 2011:
- Ce este luxul in media digitale?
- Mediul online, de la showroom la strategii de comunicare
- Target reach: Selectarea publicului-tinta in retelele sociale.
- Forum, blog, portal – publicitate sau reprezentare?
- Falsul connaisseur si metodele de disimulare a publicitatii
- Aplicatii mobile
- Segmentare si monitorizare pentru TV Online
- Nisarea in programele de televiziune
- Cultura luxului – raspandirea si permanenta online a cunostintelor despre lux.

Evenimentul este organizat de deLUXE-lifestyle in parteneriat cu Media Dog Patrol, avand ca partener strategic Restaurant Casa Mediterana (Soseaua Nordului, Nr 7 – 9, Bucuresti), gazda evenimentului.

Despre deLUXE-lifestyle.ro:
deLUXE-lifestyle.ro
este cel mai complex portal de luxury lifestyle din Romania dedicat tendintelor si analizelor din lumea brandurilor si furnizorilor high-end. Infiintat in  decembrie 2008, deLUXE-lifestyle.ro reuneste in prezent informatii de interes din peste 20 de categorii din industria de lux, focusandu-se pe striri, filme, articole, evenimente si showroom-uri dedicate.

Despre Media Dog Patrol:
Media Dog Patrol estre producatorul “Pe picior mare” – prima emisiune dedicata integral lumii luxului din Romania si una dintre putinele emisiuni de acest fel din lume: o privire in adancime asupra unei lumi exceptionale, unde produsele isi depasesc functionalitatea si devin arta, fie ca este vorba despre un ceas sau o rochie, despre un restaurant sau un automobil.
In fiecare duminica, de la 19:30, pe TVR2, Radu Rizea va conduce in sferele exclusiviste ale oamenilor foarte bogati la emisiunea “Pe picior mare”.

Programul complet si invitatii se regaseste pe site-ul oficial al evenimentului: www.digitalluxuryforum.ro

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie.
Pentru acreditari de presa si informatii suplimentare, va rugam contactati: office[at] deluxe-lifestyle.ro sau telefonic la: +40 746 566 713.

 


Pagina 53 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life