Total Media News

Monden
Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Citeşte mai mult...
 
Cosmetice de iarna: 3 idei pentru fiecare tip de ten PDF Imprimare
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:25
 

In anotimpul rece tenul nostru are de suferit mai mult decat in timpul verii. Temperatura scazuta de afara, precipitatiile, vantul puternic, diferentele foarte mari de temperatura, lipsa soarelui, toti acesti factori ne impun sa acordam o atentie mare ingrijirii tenului.



Specialistii ne recomanda ca fiecare sezon sa implice folosirea unor produse, de ingrijire a tenului, adecvate. Astfel, iarna avem nevoie de mai multa hidratare, iar in timpul verii tenul nostru trebuie sa fie mai protejat de soare. Diva Hair iti vine in ajutor cu cateva exemple de produse cosmetice care iti pot ajuta tipul tau de ten in aceasta iarna.

Citeşte mai mult...
 
Madison New York - cele mai chic ceasuri PDF Imprimare
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 17:00

Firma EguildE aduce ceasurile Madison New York in Romania. Cu o lunga traditie in spate, brandul ce s-a nascut in Germania a intrat pe piata autohtona in noiembrie 2011. Madison New York vine cu 5 game inedite si se adreseaza in special femeilor in pas cu moda si indraznete, dar ceasurile pot fi purtate si de un barbat cu atitudine.

 

                                                                
Colectia Candy Time este fresh si se accesorizeaza perfect la o tinuta de zi.

Citeşte mai mult...
 
Wilhelmina Arz lanseaza colectia Couture primavara - vara 2012 PDF Imprimare
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 16:53
 

Designerul Wilhelmina Arz lanseaza miercuri, 18 Ianuarie, ora 20:00 la Hilton Athenee Palace colectia "IMAGINE" Couture destinata sezonului primavara - vara 2012.

Imaginati-va, indrazniti a va imagina o femeie calatoare in timp, aiurea, si in sine ... traim intr - o lume deschisa, "fara frontiere "! va astept sa visam cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi "prizoniera " viata !

 

           

 

Visati, traiti, respirati, scara 1 : 1, in cea mai frumoasa calatorie - cea a fiecaruia dintre noi prin viata, bucurati-va!

Sa incepem noul an direct cu primavara 2012, cu " IMAGINE " - o colectie Couture, primavara - vara 2012 Wilhelmina Arz si colectia de pantofi conceputi si realizati de" Cristhelen B ." by Cristina Batlan pentru " IMAGINE".

Mix live DJ Wanda, atmosfera parfumata Burberry - "Body", decor "viu" Madalina Mocanu Lazar, " expresie " prin make-up Alina Brailescu, "arhitecturi " de par concept Laurent Tourette.

 
Cum te îmbraci la schi ? PDF Imprimare
Duminică, 15 Ianuarie 2012 12:34

Stilul personal îşi spune cuvântul chiar şi atunci când îţi alegi ţinutele pentru vacanţa de iarnă. Mersul la munte nu înseamnă să laşi deoparte orice preocupare pentru modă. Ba dimpotrivă! Alege-ţi cu grijă echipamentul, pentru a te simţi cât mai bine pe pârtie şi pentru a te bucura din plin de distracţiile iernii. Iată câteva propuneri !

 

 

 

 

Schiatul primează!

Dacă eşti o fire cu înclinaţii spre sport, aşadar chiar te pasionează schiatul, pentru tine va prima alegerea schiurilor. Deşi nu fac parte din vestimentaţie, schiurile sunt un element esenţial. Merită să investeşti în ele! Alege un model cât mai scump, cu un aspect cât mai rafinat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 51 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life