Total Media News

Monden
Ciocolata si vin - combinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor! PDF Imprimare
Vineri, 03 Februarie 2012 15:45

                     Ciocolata si vin - combinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor!

 

      Se apropie Valentine's Day, sarbatoarea seductiei, si aveti nevoie de un arsenal irezistibil. Ce poate fi mai romantic (si mai seducator?) decat un vin voluptuos si o ciocolata plina de senzualitate? Pentru a obtine efectul scontat trebuie, insa, sa stiti cum sa le combinati.

                     

                    

VINEXPERT va sare in ajutor: Chocolate meets wine, gama de ciocolata de lux special creata de Pralibel - Luxury Belgian Chocolate va scapa de stres. Produsa manual, din ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, Chocolate meets Wine este, asa cum ii spune si numele, partenerul ideal pentru vin.

Rod al colaborarii indelungate cu somelieri si maestri ciocolatieri de prim rang, ea ofera arome care se armonizeaza perfect cu taninii supli si aciditatea eleganta a vinului bun.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa porti haina de blana in acest sezon PDF Imprimare
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:31

Viziunea designerilor asupra tabloului modei sezoniere se traduce prin  interepretarea exhaustiva a unei texturi sau a unui material care dobandeste statut de must-have. Show-urile de toamna-iarna 2012 au celebrat eleganta atemporala a hainelor de blana, fie ca s-a regasit in varianta  naturala, propusa de creatorii excentrici care transforma moda in cult, fie ca s-a metamorfozat in formele ecologice ale materialelor substitut.

 

Hainele de blana, falsa sau naturala, au devenit noul accesoriu statement al vedetelor si nu numai. In abordarea acestui obiect vestimentar, orice gust isi gaseste satisfactia, intrucat haina de blana a devenit o piesa versatila, pretabila oricarui context cotidian.

     


Iata cum o poarta vedetele:

 

 

Citeşte mai mult...
 
Coriolan lansează Colecţia de Verighete 2012 într-un cadru de poveste PDF Imprimare
Luni, 30 Ianuarie 2012 19:41

Vineri, 27 ianuarie, Coriolan a lansat Noua Colecţie de Verighete 2012. Modelele deosebite se adresează îndragostiţilor de pretutindeni, care îşi dăruiesc simboluri de iubire pline de căldură, eleganţă şi strălucire.

 

 

 

                  

Coriolan lansează Colecţia de Verighete 2012 într-un cadru de poveste, pentru îndrăgostiţii de pretutindeni

Vineri, 27 ianuarie, Coriolan a lansat Noua Colecţie de Verighete 2012.  Modelele deosebite se adresează îndragostiţilor de pretutindeni, care îşi dăruiesc simboluri de iubire pline de căldură şi strălucire.

 

Citeşte mai mult...
 
Curs Stil Vestimentar si Personal Branding, 15-16 martie 2012, Camera de Comert Bucuresti PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 08:37

Euro Best Team va invita sa participati la cursul de Stil vestimentar si personal branding care va avea loc in perioada 15-16 martie 2012 la Bucuresti.

Cursul se adreseaza doamnelor care doresc sa-si construiasca o imagine publica corecta si are un caracter interactiv bazat pe analiza si studii de caz. Mai multe detalii gasiti pe eurobestteam.ro

 

                     

 

Perioada de desfasurare: 15-16 martie 2012

LOCATIE: Camera de Comert si Industrie Bucuresti sau la sediul EBT - vezi contact (in functie de numarul celor inscrisi).

 

Citeşte mai mult...
 
Dezgolit frumos PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:41

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor.

 

                   

Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 50 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life