Total Media News

Monden
6 trucuri ca să ai picioare super sexy vara asta PDF Imprimare
Joi, 24 Mai 2012 08:12

Vremea se încălzeşte treptat, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru rochiţe, fuste şi pantaloni scurţi.

                                 

Acum este momentul să le oferi picioarelor tale ceva mai multă atenţie şi să apelezi la tratamente menite să le facă şi mai frumoase şi sănătoase.Iată cinci trucuri pe care să le încerci ca să i picioare foarte sexy:Duşuri alternante

Citeşte mai mult...
 
26 Rochii de seara pentru orice tip de silueta PDF Imprimare
Miercuri, 23 Mai 2012 13:57

Sezonul estival este asociat, in mod firesc, cu petrecerile de vara, iar rochiile de seara devin, voluntar sau nu, piese must-have pe lista de shopping.

 

Dincolo de tendintele importante ale momentului, care traseaza regulile din moda actuala, silueta si imperfectiunile pe care vrem sa le mascam  sunt factorii care dicteaza, in cele din urma, croiurile si modelele pentru care optam.

Citeşte mai mult...
 
Princess Victoria - un nou ceas marca FREYWILLE PDF Imprimare
Miercuri, 23 Mai 2012 10:43

 

          Fantezie de varã cu un nou ceas bijuterie de la FREYWILLE

                                              

Princess Victoria este o reinterpretare jucãușã a clasicului ceas cu curea de piele: un design unic și charm-uri colorate ce iți înveselesc ziua. Trei forme uluitoare: “heart”, “flower” și “bag” accentueazã spiritul tânãr al acestui orologiu sofisticat.

Citeşte mai mult...
 
Despre Pasiune si lucrurile simple… alaturi de Horatiu Malaele PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 19:16

Passion is the genesis of genius.

Anthony Robbins

Oamenii vor sa se simta inspirati. Cuvintele sunt uneori si emotii, comunicarea leader-ilor trebuie sa fie mai mult emotionala pentru a inspira si a gasi calea spre rezultate nebanuite.

Citeşte mai mult...
 
Pentru orice silueta: Cele mai frumoase costume de baie PDF Imprimare
Miercuri, 16 Mai 2012 14:16

Putem spune ca a venit vara, chiar daca suntem in luna mai. Deja purtam sandale si visam cu ochii deschisi la concediu, numarand zilele ramase pana atunci. Este timpul sa ne aventuram prin magazine si sa ne gasim costumul de baie perfect.

Chiar daca iarna a lasat, sau nu, amprente vizibile asupra siluetei tale, cu siguranta vei gasi printre modele care sunt in tendintele verii 2012 un costum de baie care sa iti evidentieze calitatile si sa acunda bine ceea ce nu vrei sa arati. Diva Hair iti prezinta tendintele in materie de costume de baie pentru vara lui 2012 si iti ofera sfaturi de purtare in functie de silueta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 45 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life