Total Media News

Monden
Coriolan lansează Colecţia de Verighete 2012 într-un cadru de poveste PDF Imprimare Email
Luni, 30 Ianuarie 2012 19:41

Vineri, 27 ianuarie, Coriolan a lansat Noua Colecţie de Verighete 2012. Modelele deosebite se adresează îndragostiţilor de pretutindeni, care îşi dăruiesc simboluri de iubire pline de căldură, eleganţă şi strălucire.

 

 

 

                  

Coriolan lansează Colecţia de Verighete 2012 într-un cadru de poveste, pentru îndrăgostiţii de pretutindeni

Vineri, 27 ianuarie, Coriolan a lansat Noua Colecţie de Verighete 2012.  Modelele deosebite se adresează îndragostiţilor de pretutindeni, care îşi dăruiesc simboluri de iubire pline de căldură şi strălucire.

 

Citeşte mai mult...
 
Curs Stil Vestimentar si Personal Branding, 15-16 martie 2012, Camera de Comert Bucuresti PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 08:37

Euro Best Team va invita sa participati la cursul de Stil vestimentar si personal branding care va avea loc in perioada 15-16 martie 2012 la Bucuresti.

Cursul se adreseaza doamnelor care doresc sa-si construiasca o imagine publica corecta si are un caracter interactiv bazat pe analiza si studii de caz. Mai multe detalii gasiti pe eurobestteam.ro

 

                     

 

Perioada de desfasurare: 15-16 martie 2012

LOCATIE: Camera de Comert si Industrie Bucuresti sau la sediul EBT - vezi contact (in functie de numarul celor inscrisi).

 

Citeşte mai mult...
 
Dezgolit frumos PDF Imprimare Email
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:41

Suntem obişnuiţi să vedem tot mai mult şi mai des fete/femei goale. Fie în reviste, la TV, afişe, panouri femeile sunt cele care acoperă cu goliciunea lor imaginea bogată din gândurile bărbaţilor.

 

                   

Sunt de acord, un corp de invidiat, o piele bronzată, curată, catifelată şi nişte forme perfecte atrag orice privire. Dar este o artă să-i dezgolim din priviri pe ei, pe sexul puternic, pe cei fără de care viaţa noastră ar fi imposibilă.

Citeşte mai mult...
 
Remodelarea corpului dupa sarcina PDF Imprimare Email
Luni, 23 Ianuarie 2012 12:00

Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate.

                           

Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete. Dupa sarcina, majoritatea femeilor se confrunta cu kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Desi exista tot felul de diete sau programe de slabit, acestea presupun mult timp si nu dau rezultate imediate. Totusi, exista o metoda prin care remodelarea corporala dupa sarcina este realizata cu disconfort minim, rezultate avansate si recuperare rapida: liposelectia VASER cu ultrasunete.

Citeşte mai mult...
 
Cosmetice de iarna: 3 idei pentru fiecare tip de ten PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:25
 

In anotimpul rece tenul nostru are de suferit mai mult decat in timpul verii. Temperatura scazuta de afara, precipitatiile, vantul puternic, diferentele foarte mari de temperatura, lipsa soarelui, toti acesti factori ne impun sa acordam o atentie mare ingrijirii tenului.Specialistii ne recomanda ca fiecare sezon sa implice folosirea unor produse, de ingrijire a tenului, adecvate. Astfel, iarna avem nevoie de mai multa hidratare, iar in timpul verii tenul nostru trebuie sa fie mai protejat de soare. Diva Hair iti vine in ajutor cu cateva exemple de produse cosmetice care iti pot ajuta tipul tau de ten in aceasta iarna.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 42 din 47

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Life