Total Media News

Monden
Ce genti trebuie sa avem in garderoba PDF Imprimare
Monden
Marţi, 15 Mai 2012 15:37
   

Nu-mi spune ca atunci cand edschizi dulapul esti incantata de ceea ce vezi! Oricate rochii, bluzite, fuste sau sacaouri ai avea, nu este destul. Acelasi lucru este valabil si in cazul gentilor, mai ales cand oferta este naucitor de variata si interesanta, putem cumpara si online si offline si cand putem oricand comanda un nou dulap pentru coltul acela din hol care si asa sta singur si neumplut.


Si poate ca suntem dependente de gentute, asa cum suntem de parfum si pantofi pentru ca nu ne fac decat bine: nu ne raman niciodata mici si nici nu trebuie sa intram in cabina de proba sa ne vedem reflexia intr-o oglinda care mareste ingrozitor. Asa ca spor la cumparaturi! 


Dar sa aducem si putina ordine in haos si sa vedem cam cu ce tipuri de genti ne-am putea pricopsi.


            1. Geanta eleganta de zi (de mana sau de umar)                                 
                
                          
Citeşte mai mult...
 
8 rochii de logodna pentru o primavara fierbinte! PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 12 Mai 2012 11:05

A venit primavara, a iesit soarele mai mult si mai des din ascunzatoarea lui de iarna si ne asteapta un sezon proaspat, cald si colorat. Iar odata cu primavara parca vin si planurile pentru viitor, un viitor frumos, plin de sperante si de dragoste impartasita pana la adanci batraneti.

                                  

Asta visam de cand eram niste copile si ne plimbam in pantofii cu toc ai mamei, iar pe cap ne puneam o esarfa in loc de voal. Am tot visat, pana cand viata ne-a pus in fata o perioada unica, tineretea, si o persoana speciala, jumatatea cu care ne-am decis sa ne petrecem bunele si relele.

Citeşte mai mult...
 
Ceasul Pebble: nelansat, dar se vinde ! PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 12 Mai 2012 07:35

Probabil ca cei mai multi dintre voi nu au auzit inca de ceasul inteligent Pebble. O explicatie ar fi faptul ca acest ceas nici macar nu a fost lansat oficial.

                                      

Toata frumusetea povestii sta insa tocmai in acest aspect: Pebble s-a vandut extrem de bine, fara ca macar sa fi ajuns pe piata.

Citeşte mai mult...
 
Sfaturi pentru alegerea verighetei potrivite PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 09 Mai 2012 10:39
           

Stim deja, verigheta e cea mai importanta bijuterie a nuntii. Inca din faza de planificare a nuntii, verighetele ocupa un loc primordial pe lista.

                                         

Dar cand vine momentul alegerii acestora, ne panicam si abia atunci constientizam responsabilitatea cu care trebuie sa facem aceasta alegere.

Citeşte mai mult...
 
Soluţiile STYX Naturcosmetic pentru un păr sănătos şi fără mătreaţă PDF Imprimare
Monden
Marţi, 08 Mai 2012 15:23

Cel mai important „accesoriu” natural şi una din principalele noastre „arme” în materie de sex-appeal este părul.

                           

Scurt sau lung, vopsit sau lăsat în culoarea sa naturală, coafat sau pur şi simplu vâlvoi, părul nu-şi poate ascunde starea de sănătate şi îngrijire. Părul nu ştie să mintă, pentru că nu-l lasă... capul! Sau, ca să fim şi mai exacţi, scalpul. Căci de aici încep majoritatea problemelor care se reflectă în aspectul podoabei capilare!

Citeşte mai mult...
 


Pagina 46 din 55

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Monden