Total Media News

Auto
Creşterea accizei la carburanţi devine direct proporţională cu creşterea insolvenţei în transport PDF Imprimare
Marţi, 12 Noiembrie 2013 09:30

Creşterea accizei la carburanţi devine direct proporţională cu creşterea insolvenţei în transportul rutier


                               
 

      Transportatorii rutieri s-au transformat  în ultimii ani în victime reale ale unui trend anual de creştere a preţurilor la carburanţi într-o Românie în care transporturile, depozitarea şi logistica reprezintă 10% din PIB.

     Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România trage din nou un semnal de alarmă pentru înfrânarea majorării preţurilor, fenomen ce dirijează inevitabil, prin componenta de transport, creşterea preţurilor finale ale tuturor produselor de pe piaţă pentru consumatori.

    Considerăm că, prevederea introducerii unei accize de 7 eurocenţi la litrul de carburant este total nepotrivită în acest moment şi dorim să menţionăm că aceasta reprezintă o ameninţare gravă şi permanentă pentru stabilitatea unei industrii cu un impact atât de puternic asupra economiei.

Industria transporturilor a ajuns la limita toleranţei si suportabilităţii, astfel că orice majorare a costurilor trebuie să fie transmisă integral şi imediat clienţilor/beneficiarilor, evitându-se în acest mod dezechilibrul unui întreg sistem logistic.

Citeşte mai mult...
 
Noul Hyundai ix35 PDF Imprimare
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 17:39

                               

            Noul Hyundai ix35 dispune de un design inovator. Hyundai ix35 imbina stilul practic al unui crossover cu design-ul fluid, pentru un efect inovator.

 

Spatiu pentru orice aventura

In interior, noul ix35 confirma asteptarile create de designul exterior. Ofera un habitaclu spatios si confortabil, conceput pentru a ajuta conducatorul auto, transforma fiecare calatorie intr-o reala placere. 

Tehnologie avansata

Noul ix35 dispune de cele mai inovatoare tehnologii in materie de asistenta de condus si siguranta, oferind sisteme de conectivitate si audio inteligente.

                 

Citeşte mai mult...
 
Expo Trafic 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 17:00

           Expo Trafic, expozitia bienala adresata segmentului de piata ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere, organizata de Expo 24 Romania, va fi deschisa in perioada 7 - 8 noiembrie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

                         

           Inovatia si produsele noi pentru infrastructura de transport, gestionarea traficului ITS , sistemele de siguranta rutiera si sistemele de parcare vor fi prezente in cadrul standurilor companiilor expozante din Romania, Bulgaria, Belarus, Spania, Germania si Italia.

    Editia a patra a expozitiei va fi deschisa pentru vizitare in zilele de 7 si 8 noiembrie 2013, intre orele 10.00 si 17.00, accesul fiind facut pe baza de invitatie disponibila pe site-ul expozitiei ( www.expotrafic.ro ) sau pe baza cartii de vizita.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia internationala de componente si accesorii auto – AUTOEXPOTEHNICA PDF Imprimare
Joi, 31 Octombrie 2013 20:27

        La sfarsitul lunii octombrie ROMEXPO organizeaza cea de a doua editie a Expozitiei internationale de componente si accesorii auto – AUTOEXPOTEHNICA.
                             
      Singurul eveniment din Romania special creat pentru acest domeniu, reuneste in cadrul editiei din acest an 45 de companii din tari precum: Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Siria si Turcia.

     Adresandu-se unui domeniu aflat in continua schimbare, AUTOEXPOTEHNICA este o manifestare expozitionala destinata in special producatorilor, distribuitorilor si designerilor industriei auto dar in aceeasi masura si publicului larg in cautare de noutati in materie de piese si componente pentru autoturismele proprii.

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY publică noul calendar erotic 2014 PDF Imprimare
Miercuri, 30 Octombrie 2013 13:36

      LIQUI MOLY publica noul calendar erotic – punerea in scena   eleganta de la Hockenheimring

                       
           Temperatura din interiorul cockpitului poate creşte la peste 70 grade în timpul unei curse din cadrul campionatului mondial de raliuri. Şi spectatorii se pot încălzi atunci când ţin în mână un calendar erotic de la LIQUI MOLY.
           Acesta are ca subiect „Pista de curse“ şi pune în scenă echipa LIQUI MOLY Engstler BMW. Însă nu autovehiculele trebuie să capteze întreaga atenţie.
           „Am dorit să facem un calendar care are pe fundal pista de curse, deoarece legătura care se face aici cu LIQUI MOLY este deosebit de mare“, a declarat Peter Baumann, manager de marketing la LIQUI MOLY. „Şi aceasta nu numai pentru că deţinem o echipă de curse în cadrul campionatului mondial de raliuri, ci şi pentru că solicitările extreme din motorsport reprezintă un test excepţional pentru produsele noastre.“De fapt, şi produsele joacă un rol secundar în calendarul erotic.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 97 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto