Total Media News

Auto
Va prezentam noua linie de produse… SynPower Xtreme PDF Imprimare
Marţi, 04 Februarie 2014 22:27

                Noua  linie de produse cu  formulare imbunatatita                  

                         Valvoline

                        

                   Upgradata la ultimele standarde de performanta si aprobari ACEA 2010

    Conceput cu ‘Smart Performance Technology’.. Un pachet tehnologic ce actioneaza “inteligent” in interiorul motorului pentru a livra protectie si performante maxime.


Control al uzurii imbunatatit cu pana la 70% prin comparatie cu standardele cerute in industrie. + Economie de carburanta cu pana de 3x mai mare prin comparatie cu standardele ACEA. + Un motor mai curat cu pana la 25% datorita dispersantului special ce elimina depunerile.
Eticheta imbunatatita Pentru usurinta in alegere si evidentiere la raft
Conumincare clara a benificiilor utilizatorului
Motive pentru a crede in beneficiile utilizari produsului si principalele aprobari OEM
QR Code pentru mai multe informatii online despre produs
Actual
Capac albastru pentru diferentiere de restul gamelor

Citeşte mai mult...
 
Cele mai fiabile camioane in 2013 PDF Imprimare
Vineri, 31 Ianuarie 2014 21:53

                                  Cele mai fiabile camioane în 2013 

                  MAN își menține locul de frunte în raportul TÜV

             

       Raportul Asociației Germane pentru Inspecții Tehnice Periodice (TÜV – echivalent RAR) efectuat în anul 2013, situează camioanele MAN în fruntea clasamentului pentru toate grupele de vechime, cu cel mai mare procentaj de trecere a inspecțiilor tehnice periodice fără defecțiuni.

       În 2013, 82% dintre camioanele mai vechi de un an au trecut testul fără defecțiuni, față de un procent de 78% în anul anterior. În cazul camioanelor MAN mai vechi, numărul mașinilor ce trec de inspecția tehnică de bază fără defecțiuni, se situează peste medie. Conform concluziilor raportului TÜV, aceasta se datorează tehnologiei MAN consacrate: „motoarele, punțile și șasiurile fiind rezistente și bine proiectate“.  

Citeşte mai mult...
 
Piata auto ajunge la nivelul de acum 13 ani PDF Imprimare
Marţi, 28 Ianuarie 2014 15:24
              După șase ani de scăderi consecutive, piața auto ajunge la nivelul de acum 13 ani
                   
      Semestrul II al lui 2013 a înregistrat o creștere destul de importantă a vânzărilor raportate, ceea ce a dus la creșteri – în anumite luni chiar importante - față de lunile similare din 2012. Ca urmare, pentru această perioadă (sem. II) consemnăm o creștere medie a pieței de 5,7% față de aceeași perioadă din 2012, din care la autoturisme de 9,7%. Cu toate acestea, la sfârșit de an se înregistrează o scădere generală a pieței de 6,3%, din care la autoturisme de 4,8%.
     Și pe plan european observăm o evoluție negativă în 2013 a principalelor piețe europene, care, pe segmentul autoturisme înregistrează scăderi semnificative, astfel: Franța -5,7%, Italia -7,1%, Germania -4,2%.
În continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate de către persoanele juridice (74% din totalul volumelor în 2013 față de 70% în 2012). În ceea ce privește situația pe luna decembrie (în care a funcționat Programul “Rabla”), raportul este la nivelul mediei anuale, adică 25% vs. 75%.
Citeşte mai mult...
 
Cu vanzari de aproape 430 000 de vehicule, Dacia a stabilit in 2013 un nou record comercial PDF Imprimare
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 11:07

       Pentru prima oară din 2007, vânzările Dacia au crescut în volum iar marca şi-a accentuat poziţia de lider, ajungând la o cotă de piaţă de peste 31%. 

                                          
- Internaţional: Creştere puternică a vânzărilor, în special în Europa Occidentală.
- După reînnoirea totală a gamei de modele, Dacia lansează în 2014 un program de transformare profundă a reţelei sale comerciale din România.

2013 a fost un an excepţional pentru Dacia, vânzările sale ajungând la 429 540 de vehicule, în creștere de 19,3% față de anul anterior, când fusese atins precedentul record comercial al mărcii.

Această performanță intervine în contextul în care principalele piețe auto unde Dacia este prezentă au cunoscut scăderi ale cererii pentru vehicule noi (-1,7% în Europa, -3% în regiunea Eurasia).

Citeşte mai mult...
 
" Tehnologie ologic " Bridgestone porneste la drum PDF Imprimare
Joi, 09 Ianuarie 2014 19:15

                           Bridgestone , cel mai mare producător de anvelope din lume , este extrem de mandru de a fi fost ales de BMW Group de a dezvolta o gamă de anvelope pentru vehicule de i3 revoluționar electric              

                                                  

 

    . Ca furnizor de anvelope exclusiv pentru această piatră de hotar în istoria automobilelor , Bridgestone a pus tot know-how tehnologic și de inginerie , și mai presus de toate pasiune in dezvoltarea unei anvelope exclusiv de care se traduce viziunea BMW pentru un viitor mobilitate durabilă .

     Un concept unic pentru o masina  unicaBMW a atins un punct de reper real cu automobilul electric i3 .   

     Face dreptate la niveluri fără precedent atât eficiență și performanță a cerut mai mult decât o anvelopă nouă , ci un întreg concept nou de anvelope . Răspunsul Bridgestone venit sub forma a tehnologiei ologic , care valorifică sinergiile un diametru mare cuplat cu un design îngust al benzii de rulare .

     Rezultatul este o anvelopă care ofera imbunatatiri semnificative in aerodinamica și rezistență la rulare , oferind în același timp încă aderenta restante în condiții de vreme umedă .

Citeşte mai mult...
 


Pagina 93 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto