Total Media News

Esential


Super oferte de toti banii ! PDF Imprimare
Duminică, 25 Martie 2012 09:21

Intr-o perioada in care lumea nu mai are atat de multi bani sau pur si simplu banii s-au devalorizat, este evident ca 9 din 10 achizitii se fac doar in caz de reduceri.

                  

Din pacate, in multe situatii, preturile taiate cu entuziasm sunt preturi umflate artificial, iar preturile "la reducere" sunt aceleasi ca la majoritatea magazinelor online. Dupa ceva cautari pe diverse website-uri, am gasit si cateva produse ale caror preturi nu sunt reduse doar ipotetic.

Citeşte mai mult...
 
AGRICULTURA ROMANEASCA IN CONTEXT EUROPEAN PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:47

Miercuri, 21 Martie 2012, la Bruxelles a avut loc dezbaterea "Agricultura: o sansă pentru România și Europa“ organizată de Platforma Europeana de Dezvoltare (E.D.P.) în parteneriat cu Academia Română și Academia de Stiințe Agricole și Silvice.

                    
    În deschiderea lucrărilor, doamna Nela Păvăloiu, Fondator al Platformei Europene de Dezvoltare a explicat scopul acestei dezbateri: acela de a realiza o prezentare a situaţiei sectorului agro-rural din România în context European și identificarea măsurilor cheie de modernizare a acestuia, în acord cu orientările de reformă ale Politicii Agricole Comune, cât și necesitatea măririi gradului de absorbție a fondurilor europene.

Citeşte mai mult...
 
Idei de cadouri pentru 8 martie PDF Imprimare
Miercuri, 07 Martie 2012 09:46

          Iata ca ziua de 8 martie ne bate in geam.

          

                      trandafir

                       Pentru ca stiu ca fiecare dintre noi isi doreste cadoul perfect pentru mult prea iubita fiinta fara de care nu am fi existat, pentru ca stiu cat de important este sa daruiesti cadoul ideal care sa exprime exact sentimentele puternice pe care le nutrim fata de mama noastra, am incercat sa va vin in ajutor cu cateva idei de cadouri si sa va scutesc de lungile si istovitoarele ore de alergat prin magazine.

Citeşte mai mult...
 
Primavara isi arata chipul la Galeria Dalles PDF Imprimare
Marţi, 28 Februarie 2012 10:59
 

Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

 

                              


Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

Citeşte mai mult...
 
Sprijin ICPE-CA pentru evitarea exploziilor de gaze PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 11:30

    ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

                         


INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice,.................

Citeşte mai mult...
 


Pagina 124 din 129

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home