Total Media News

Esential


Ioan Avram Muresan, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare PDF Imprimare
Luni, 28 Mai 2012 09:39

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri.

                            

Completul de cinci judecatori al instantei supreme a mentinut astfel condamnarea decisa, in aprilie 2011, in cazul lui Ioan Avram Muresan de catre instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie care a judecat la fond acest dosar.

Citeşte mai mult...
 
Cand va fi gata autostrada Bucuresti-Ploiesti ? PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 09:11

Cand vom putea circula pe autostrada Bucuresti - Ploiesti? Noul ministru al Transporturilor promite sa ne raspunda abia saptamana viitoare la aceasta intrebare veche de 6 ani.

                     

Pentru asta a infiintat chiar si o comisie speciala care a vizitat recent santierul. Concluzia: pe anumite portiuni nici n-au inceput lucrarile.

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA S-A INTORS IN RECESIUNE PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 10:51

             

Produsul Intern Brut în trimestrul I 2012 a fost, în termeni reali, mai mic cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2011 (date ajustate sezonier), ceea ce înseamnă o revenire a României în recesiune.

 

                

Faţă de trimestrul corespunzător din anul 2011, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 0,3% pe seria brută şi cu 0,8% pe seria ajustată sezonier, a anunţat azi-dimineaţă Institutul Naţional de Statistică.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 
Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi PDF Imprimare
Miercuri, 09 Mai 2012 10:47

            Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul  se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

                                      

            Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 122 din 129

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home