Total Media News

Esential


Inventia lui Henri Coanda care ar putea revolutiona lumea si dupa 50 de ani – secretizata PDF Imprimare
Vineri, 15 Iunie 2012 07:30

    În şedinţa de guvern de miercuri ar fi trebuit aprobată trecerea parterului Casei Coandă din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului şi din administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), în administrarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN), în scopul reînfiinţării Muzeului Naţional Henri Coandă. Adoptarea iniţiativei legislative a fost însă amânată, cu o săptămână.

                 

   Vestea proastă ne-a fost comunicată chiar înainte de închiderea ediţiei şi abia am apucat să retragem de la tipar articolul care vestea adoptarea normativului (fuseserăm asiguraţi, în prealabil, că nu va fi niciun impediment în acest sens).

Citeşte mai mult...
 
SCANDAL IN JUSTITIE. Judecatoarea Elena Mladen, acuzata de coruptie sexuala PDF Imprimare
Joi, 14 Iunie 2012 07:44

         Magistratul de la Curtea de Apel Craiova, Elena Carmen Mladen, a fost reţinută, iar Consiliul Superior al    Magistraturii a dat aviz pentru arestare.

      Anchetatorii au organizat un flagrant în zona Gării de Nord, pentru că aveau informații că judecătoarea ar fi cerut o sumă de bani unui bărbat cu care avea o relație amoroasă.

Citeşte mai mult...
 
Vorbim mai ieftin la telefon din strainatate, de la 1 iulie PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 10:36

    Orange Romania va reduce la 1 iulie, cu pana la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, si cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) in roaming, urmare a reglementarilor CE. Si Cosmote Romania reduce tarifele, in statele membre UE, cu pana la 65%, scrie incont.ro

 

  Astfel, costul efectuarii unui apel local in reteaua operatorului Orange Romania, liderul pietei locale de telefonie mobila si parte a France Telecom (apel catre Romania sau catre destinatii internationale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut. Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut. In cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.

Citeşte mai mult...
 
6 pasi pentru un bronz perfect PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 22:34

   Afla cum poti obtine un bronz perfect fiind atenta la cateva detalii.In acest moment stim foarte multe despre cat de periculos este sa stai la soare tocmai de aceea un bronz perfect trebuie sa fie si un bronz sanatos

.                                                  

Iata ce trebuie sa faci pentru un bronz ca la carte:

Exfoliaza-ti pielea  inainte de a merge la plaja.

   Cum faci asta? Foloseste un scrub de corp din comert, sau iti poti face singura o masca pentru corp in casa. Iata o idee aici.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai nou tren Diesel -DMU- de calatori a fost livrat de Fabrica Remar Pascani PDF Imprimare
Vineri, 08 Iunie 2012 12:07

   Fabrica Remar Paşcani, companie-membră a Grupului Grampet, a livrat cel mai nou tren Diesel (DMU) de călători care va circula în Republica Moldova.Lansarea trenului Diesel reconstruit şi modernizat a avut loc în gara din Chişinău, în prezenţa reprezentanţilorGrupului Grampet,

a Ambasadorului României la Chişinău, Marius Lazurcă, a ministrului Transporturilor din Republica Moldova, Anatol Şalaru, şi a numeroşi oficiali  moldoveni.

                               

Citeşte mai mult...
 


Pagina 120 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home