Total Media News

Esential
Orange şi Metrorex introduc o nouă modalitate de plată şi acces pentru călătoriile cu metroul PDF Imprimare
Luni, 13 Februarie 2012 16:09

Din 30 ianuarie 2012, Orange România, în parteneriat cu Metrorex lansează în premieră naţională sistemul de plată şi acces la serviciile de transport cu metroul prin folosirea unui singur număr scurt, disponibil atât prin sms, cât şi apel, exclusiv în reţeaua Orange.

 

                     

Clienţii Orange pot plăti o călătorie cu metroul prin SMS la 1700, iar confirmarea plăţii o primesc imediat, tot prin SMS. De asemenea, ei pot opta pentru achiziţionarea a 2 sau 10 călătorii, trimiţând textul 2C sau 10C la numărul scurt 1700. Preţul unei călătorii este de 0,50 euro, pentru 2 0.90 euro, iar la cumpărarea a 10 călătorii preţul este de 2,20 euro[1]. Adiţional, călătoriile se pot cumpăra şi prin SMS la numărul 7477.

Citeşte mai mult...
 
Reteta pentru o relatie fericita PDF Imprimare
Vineri, 10 Februarie 2012 16:50

Nimic nu imi place mai mult decat sa il vad zambind. Si sunt multe modalitati prin care sa il fac fericit; micul dejun in pat, sa urmaresc cu el un meci de fotbal sau sa il astept seara cu mancarea lui preferata.
Dar toate necesita timp si pricepere. Iar pentru multe dintre noi, bucataria e teritoriu strain. Am incercat diverse variante: sa ma inchid in bucatarie si sa gatesc cu speranta unui rezultat satisfacator... nu mi-a reusit; sa o zapacesc pe mama sa ma instruiasca intr-un curs intensiv de bucatareala...dar cand?

 

              


Nimic nu imi place mai mult decat sa il vad zambind. Si sunt multe modalitati prin care sa il fac fericit; micul dejun in pat, sa urmaresc cu el un meci de fotbal sau sa il astept seara cu mancarea lui preferata.

Citeşte mai mult...
 
Inca o lovitura DURA primita de piratii de pe net PDF Imprimare
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:09

Acesta este cel mai recent site de de torrent care a anuntat ca isi incheie serviciile, dupa ce Megaupload a fost inchis.

 

                      

Citeşte mai mult...
 
Motivele pentru care medicilor inca le place sa lucreze in spitalele de stat PDF Imprimare
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:18


Ciubucurile de la pacienti, excursiile platite de producatorii de medicamente si toleranta conducerii la malpraxis sunt preferate "exploatarii" la patron.

 

 

       


Comisioanele la achizitii, congresele si excursiile "exotice" pe banii concernelor de medicamente, clasica spaga de la pacient, toleranta sefilor fata de greseli, dar si posibilitatea de a trata cazuri grave si de a creste profesional sunt motive pentru care multi medici se agata de un loc caldut la stat.
Favorurilele si spaga cresc direct proportional cu renumele spitalului si al doctorului, astfel ca sefii de sectie si marii profesori ajung sa-si scoata de cateva ori salariul din plati informale.

 

 

 

 

 

 

** sursa  :time4news.ro

 
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 126 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate