Total Media News

Esential
Primavara isi arata chipul la Galeria Dalles PDF Imprimare
Marţi, 28 Februarie 2012 10:59
 

Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

 

                              


Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

Citeşte mai mult...
 
Sprijin ICPE-CA pentru evitarea exploziilor de gaze PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 11:30

    ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

                         


INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice,.................

Citeşte mai mult...
 
Incepeti o afacere simpla chiar la dvs. acasa: accesorii handmade! PDF Imprimare
Duminică, 26 Februarie 2012 09:32

Desigur, oricine are simt artistic innascut poate sa invete sa faca accesorii handmade: de la designeri consacrati la persoane talentate, fara studii specifice, dar care au reusit sa gaseasca nisa potrivita.

                   

Ce inseamna "handmade”? As defini acest termen ca fiind arta de a crea obiecte pe care un om talentat si inspirat le realizeaza cu mainile sale.

Citeşte mai mult...
 
Ferme mai productive economic cu 20% PDF Imprimare
Marţi, 21 Februarie 2012 10:15

Efectele unui mineral din Romania, unic in lume

Dupa aproape un an si jumatate de administrare a dolomitei amorfe la vacile de lapte si taurasi, directorul fermei SC Managra SRL din Satu Mare dar si directorul companiei producatoare de produse lactate ce achizitioneaza lapte de la acesta ferma vorbesc despre efectele pe care administrarea acestui produs le are asupra vacilor dar si in economia fermei.

          

 

"Am inceput administrarea dolomitei amorfe de la Delnita dintr-o intamplare, la inceputul lunii iunie 2010 cand, din cauza lipsei de pe piata a calciului, am fost nevoiti sa ne orientam spre alti furnizori.

Citeşte mai mult...
 
Pomicultura şi viticultura, lovite de ger PDF Imprimare
Vineri, 17 Februarie 2012 09:33
   

După ce în 2011 agricultura a avut un avans spectaculos, care a contribuit cu peste 16% la creşterea Produsului Intern Brut înregistrată în primele nouă luni ale anului, seceta din a doua jumătate a anului trecut şi gerul din ultimele luni anunţă un an agricol greu.

 

                  

Chiar dacă ninsorile recente ar putea reface deficitul de apă înregistrat în sol din cauza secetei, gerul are potenţialul de a da peste cap sectorul pomicol şi pe cel viticol. Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale analizează în prezent impactul pe care frigul îl va avea asupra culturilor.

„La ora actuală facem nişte analize dacă gerul care a fost înainte de viscol a afectat sectorul de vie şi de pomicultură", a declarat ieri Stelian Fuia (foto), ministrul Agriculturii.Inundaţii după secetăInstituţia face evaluări pentru a vedea dacă topirea zăpezilor va determina inundaţii, în special în zonele care au sisteme de secare, a adăugat Fuia, după o întâlnire cu Dacian Cioloş, comisarul european pentru Agricultură. Culturile de cereale au fost afectate serios de seceta din toamnă, unii agricultori vorbind despre pierderi de 30-40% pentru grâu şi orz, în timp ce recolta de rapiţă este considerată compromisă.Prezent ieri la Bucureşti, Cioloş a vorbit despre rolul României în negocierile pe marginea noii Politici Agricole Comune, iniţiată anul trecut de Comisie. „Cred că este important ca România să se regăsească în mod activ şi să nu piardă trenul în aceste discuţii care au loc acum", a declarat comisarul european.

 


Pagina 125 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate