Total Media News

Esential
ANCOM a vindut licentele 4G, dar a incasat mai putin decit estima initial PDF Imprimare
Luni, 24 Septembrie 2012 17:15

    Autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM) a vândut, astăzi, cea mai mare parte a blocurilor de frecvenţă pentru furnizarea de servicii telecom, suma pe care o va încasa fiind de 682,13 milioane euro. Suma este mai mică decât cea estimată iniţial pe baza preţurilor minime de vânzare, de 726,8 milioane euro, însă operatorii nu au cumpărat toate blocurile de frecvenţă scoase la licitaţie. Vodafone şi Orange vor plăti cele mai mari sume de bani.

 

   Mai exact, Vodafone va achita 228,5 milioane euro pentru un portofoliu de licenţe cu aproape 80% mai mare decât cel pe care îl are în prezent. Operatorul a câştigat, pentru perioada 2014-2029, câte două blocuri în banda de 800 MHz şi în cea de 900 MHz, şase blocuri în 1.800 MHz şi un bloc în cea de 2.600 MHz. Pentru licenţele scurte (1 ianuarie 2013 – 5 aprilie 2014), Vodafone a cumpărat cinci blocuri în frecvenţa de 900 MHx şi trei în cea de 1.800 MHz.

Citeşte mai mult...
 
Zilele Bucurestiului 2012, program 13 -16 septembrie PDF Imprimare
Vineri, 14 Septembrie 2012 07:51

    In perioada 13-16 septembrie, Primaria Capitalei va organiza mai multe festivitati cu ocazia aniversararii a 553 de ani de la atestarea Bucurestiului.

                                 

   In cadrul Zilelor Bucurestiului vor avea loc spectacole de teatru de strada in Piaţa Constitutiei, Piata George Enescu, Parcul Coltea, Piata 21 decembrie 1989, Piata Unirii, Centrul Istoric si pe toate bulevardele centrale.

Peste 20 de trupe din sapte tari pentru Festivalului International de Teatru de Strada „B-FIT in the Street!". De asemena, se doreste reconstituirea atmosferei Bucurestiului de altadata in Parcul Herastrau unde, in intervalul 14 – 16 septembrie, vor avea loc un targ al mestesugarilor si parada targovetilor, unde vor participa zeci de artisti costumati in comercianţti de altadata.

Citeşte mai mult...
 
Despagubiri dupa seceta: fermierii vor primi cite 100 de lei de hectar PDF Imprimare
Luni, 10 Septembrie 2012 19:38

   De astăzi, agricultorii români pot depune cereri pentru compensarea pierderilor de producție ce țin de culturile din toamna anului trecut sau din primăvara lui 2012, anunță Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

                        

    Ajutorul de secetă este de 100 de lei pe hectar şi se acordă pentru suprafeţe cuprinse între unu şi maxim 10 hectare, pentru a compensa o parte din pierderea destinată autoconsumului. Suma maximă ce poate fi acordată unui agricultor nu poate depăși echivalentul în lei a 7.500 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Tribunalul Dimbovita îl obliga pe Sorin Oprescu sa dispuna desfiintarea Cathedral Plaza PDF Imprimare
Duminică, 09 Septembrie 2012 20:46

        Războiul dintre Millenium Building Development şi Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti (ARCB) continuă, iar Tribunalul Dâmboviţa a decis în iulie să dispună obligarea primarului general, Sorin Oprescu, să emită o decizie de desfiinţare a imobilului Cathedral Plaza a cărui existenţă e contestată de ARCB.

                       

     Conflictul este vechi şi a trecut prin mai multe etape, conflictul ajungând şi la CEDO. În imobil s-au investit 60 de milioane de euro şi, potrivit dezvoltatorului, s-a ratat vânzarea lui către investitori interesaţi tocmai din cauza conflictului.

 

Citeşte mai mult...
 
Tarom va avea management privat, CFR se privatizeaza, iar Metrorex trece la Primarie PDF Imprimare
Miercuri, 05 Septembrie 2012 17:00

      Premierul Victor Ponta a anunţat, astăzi, că, pentru a deveni profitabile, Tarom va fi prima companie de stat cu management privat, Metrorex va trece de la Ministerul Transporturilor în subordinea Primăriei Capitalei, iar în cazul CFR Marfă vor fi începute procedurile de privatizare.“Am analizat cu Ministerul de Finanţe şi Ministerul Transporturilor situaţia investiţiilor de la CNADNR, CFR Infrastructură, Mărfuri, şi Tarom.

 

   Lucrurile sunt grave. La CNADNR s-au început lucrări fără a exista bani în buget. Încercăm să facem o prioritizare a bugetului. La Transporturi, schimbările de structură se referă la faptul că metroul va trece la primărie, CFR Marfă va intra în procedură de privatizare”, a declarat Ponta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 117 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate