Total Media News

Esential
Mihai Razvan Ungureanu infiinteaza Initiativa Civica. "E nevoie sa trezim electoratul de dreapta" PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 18:31

  Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, va înființa un ONG al cărui scop va fi coagularea dreptei, astfel încât electoratul de centru-dreapta să se simtă motivat să iasă din nou la vot în toamnă. Ungureanu a făcut acest anunț la B1TV, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării" realizate de Robert Turcescu. EVZ vă prezintă cele mai importante declarații ale fostului premier.

                                   

   Mihai Răzvan Ungureanu și-a făcut publice primele impresii despre Guvernul Ponta. Fostul premier a comentat și situația care a dus la căderea cabinetului pe care l-a condus, după doar 78 de zile. De asemenea, Ungureanu a dezvăluit ce planuri politice are.

Citeşte mai mult...
 
Ioan Avram Muresan, condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare cu executare PDF Imprimare
Luni, 28 Mai 2012 09:39

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri.

                            

Completul de cinci judecatori al instantei supreme a mentinut astfel condamnarea decisa, in aprilie 2011, in cazul lui Ioan Avram Muresan de catre instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie care a judecat la fond acest dosar.

Citeşte mai mult...
 
Cand va fi gata autostrada Bucuresti-Ploiesti ? PDF Imprimare
Joi, 17 Mai 2012 09:11

Cand vom putea circula pe autostrada Bucuresti - Ploiesti? Noul ministru al Transporturilor promite sa ne raspunda abia saptamana viitoare la aceasta intrebare veche de 6 ani.

                     

Pentru asta a infiintat chiar si o comisie speciala care a vizitat recent santierul. Concluzia: pe anumite portiuni nici n-au inceput lucrarile.

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA S-A INTORS IN RECESIUNE PDF Imprimare
Marţi, 15 Mai 2012 10:51

             

Produsul Intern Brut în trimestrul I 2012 a fost, în termeni reali, mai mic cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2011 (date ajustate sezonier), ceea ce înseamnă o revenire a României în recesiune.

 

                

Faţă de trimestrul corespunzător din anul 2011, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 0,3% pe seria brută şi cu 0,8% pe seria ajustată sezonier, a anunţat azi-dimineaţă Institutul Naţional de Statistică.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 112 din 120

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate