Total Media News

Esential
O cometa a reusit sa dea peste cap calculele specialistilor. A trecut prin Soare si nu s-a topit PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Decembrie 2011 12:14

 

    

Exista viata dincolo de Soare.Cometa Lovejoy a supravietuit intalnirii cu astrul, desi astronomii erau convinsi ca va fi topita de cele 1,1 milioane de grade Celsius din coroana solara.

Iata insa ca ratacitoarea stea a reusit, chiar daca si-a pierdut o parte din coada formata din gheata.
Expertii cred ca n-a pierit in flacarile solare gratie dimensiunilor sale uriase.

Acum, astronomii ar vrea sa-i dea un nou nume - Phoenix - ca pasarea legendara care renaste din propria cenusa.

 
TAROM introduce a doua frecvenţă pe zi către Londra PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 08:38

         Descoperă cu adevarat Londra în sezonul de vară 2012! Din 25 martie 2012 ai la dispoziţie Londra cu două zboruri pe zi şi conexiuni multiple cu destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu. Biletele de avion pentru noua frecvenţă pe ruta Bucureşti – Londra - Bucureşti se găsesc la vânzare la preţuri începând de la 172 EUR*, toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.

 

         

Cel de-al doilea zbor pentru destinaţia Londra va fi operat zilnic în sezonul de vară 2012, după următorul program:

 • RO 393 19:35 Bucureşti (Otopeni) - 21:10 Londra (Heathrow)
 • RO 394 08:20 Londra (Heathrow) - 13:40 Bucureşti (Otopeni)

De asemenea, reamintim pasagerilor noştri că răman valabile pentru sezonul de vară 2012, zborurile cu plecare dimineaţă, operate zilnic după următorul program:

 • RO 391 12:25 Bucureşti (Otopeni) - 14:00 Londra (Heathrow)
 • RO 392 14:50 Londra (Heathrow) - 20:05 Bucureşti (Otopeni)

Zborurile de dimineaţă operate de către compania TAROM atât în sezonul de iarnă 2011-2012 cât şi în sezonul de vară 2012 sunt special concepute astfel încât pasagerii să poată călători mai departe către şi din oraşele: Timişoara, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava şi Iaşi.

În sezonul de iarnă 2011-2012 vor fi operate zilnic după următorul program:

 • RO 391 11:45 Bucureşti (Otopeni) - 13:20 Londra (Heathrow)
 • RO 392 14:45 Londra (Heathrow) - 20:00 Bucureşti (Aeroportul Intenaţional Henri Conda)

* Oferta este valabila pentru perioada de călătorie 25 martie-25 aprilie 2012, iar locurile sunt limitate.

DESPRE TAROM:

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000. TAROM a transportat 2.200.000 de pasageri în anul 2010 şi operează către 54 de destinaţii în sezonul de iarnă 2011-2012.

 

 

 

 

CONTACT:
Serviciul Comunicare TAROM

 
Verbatim va distribui recipientele Cleansui PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Octombrie 2011 15:53
 

Filtrele de apa Cleansui sunt dezvoltate si vandute in afara EMEA de catre Mitsubishi Rayon Cleansui Co., una dintre companiile principale de filtre  apa din Japonia.

 

Filtrele Cleansui dispun de un sistem de filtrare aparte si avansat ce foloseste o combinatie de ceramica, carbon poros si filtre cu membrana din fibre goale pentru a curati si imbunatati gustul apei. Proprietatea distinctiva a Cleansui este filtrul cu membrana din fibre goale , realizat din polietilena ultrafina, ce elimina din apa particule minuscule cat un micrometru, inclusiv bacterii, fungi si alte micro-organisme, in timp ce retine mineralele si nutrientii benefici aflati in apa.    

     

 • Cleansui este unul dintre cele mai cunoscute branduri de filtre apa in Japonia  din ultimii 26 de ani.
 • Produsele Cleansui sunt fabricate de catre Mitsubishi Rayon Cleansui Co.
 • Cuvantul japonez “sui” inseamna “apa”
 • Filtrul cu membrana din fibre goale elimina din apa particule la fel de mici cat un micrometru.
 • Verbatim va actiona ca ditribuitor principal pentru brandul Cleansui in Europa, Orientul Mijlociu si regiunea Africana din ianuarie 2012.

Majoritatea filtrelor apa disponibile in prezent in Europa folosesc doar un filtru de carbon. Desi imbunatatesc gustul apei, filtrele exclusiv carbon nu pot indeparta in intregime microorganismele sau alte impuritati continute in apa. Produsele  Cleansui dispun de un sistem unic si avansat de filtrare ce utilizeaza o combinatie de ceramic, carbon poros si filtre cu membrane din fibre goale. Ceramica speciala elimina plumbul solubil. Carbonul poros reduce mirosurile neplacute, clorul si mucegaiul si de asemenea elimina cu brio CAT (erbicide si pesticide) si compusi volatili  organici.Dar competenta de baza a Cleanui o reprezinta filtrul cu membrane din fibre goale realizat din polietilena. Peretii laterali pot elimina din apa particule la fel de minuscule cat un micrometru inclusiv bacterii, alge, micro-organisme, chisturi, criptosporidium,si particule metalice cum ar fi rugina, plumbul, etc. Desi elimina substantele potential daunatoare (in functie de filtrul ales), produsele Cleansui permit produsului final (apa potabila filtrata) sa isi retina nutrientii si mineralele necesare.

Mai multe detalii puteti gasi in comunicatul atasat.

Cu respect,

Prime Expert

 
Ministerul Dezvoltării anulează subvenţia de până la 30% PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 08:58

   Ministerul Dezvoltării anulează subvenţia de până la 30% acordată până acum celor care îşi construiesc sau cumpără o locuinţă nouă pe credit ipotecar, potrivit unui proiect de act normativ.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO Imagini spectaculoase cu un meteorit deasupra vechii capitale incase, Cuzco PDF Imprimare Email
Vineri, 26 August 2011 12:22
VIDEO O minge de foc a traversat cerul deasupra orasului peruan Cuzco. Imaginile au fost surprinse de un cameraman amator si par sa prezinte un meteorit, relateaza The Daily Telegraph, in editia electronica.
 


Pagina 112 din 112

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate