Total Media News

Esential
Reteta pentru o relatie fericita PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Februarie 2012 16:50

Nimic nu imi place mai mult decat sa il vad zambind. Si sunt multe modalitati prin care sa il fac fericit; micul dejun in pat, sa urmaresc cu el un meci de fotbal sau sa il astept seara cu mancarea lui preferata.
Dar toate necesita timp si pricepere. Iar pentru multe dintre noi, bucataria e teritoriu strain. Am incercat diverse variante: sa ma inchid in bucatarie si sa gatesc cu speranta unui rezultat satisfacator... nu mi-a reusit; sa o zapacesc pe mama sa ma instruiasca intr-un curs intensiv de bucatareala...dar cand?

 

              


Nimic nu imi place mai mult decat sa il vad zambind. Si sunt multe modalitati prin care sa il fac fericit; micul dejun in pat, sa urmaresc cu el un meci de fotbal sau sa il astept seara cu mancarea lui preferata.

Citeşte mai mult...
 
Inca o lovitura DURA primita de piratii de pe net PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:09

Acesta este cel mai recent site de de torrent care a anuntat ca isi incheie serviciile, dupa ce Megaupload a fost inchis.

 

                      

Citeşte mai mult...
 
Motivele pentru care medicilor inca le place sa lucreze in spitalele de stat PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Ianuarie 2012 17:18


Ciubucurile de la pacienti, excursiile platite de producatorii de medicamente si toleranta conducerii la malpraxis sunt preferate "exploatarii" la patron.

 

 

       


Comisioanele la achizitii, congresele si excursiile "exotice" pe banii concernelor de medicamente, clasica spaga de la pacient, toleranta sefilor fata de greseli, dar si posibilitatea de a trata cazuri grave si de a creste profesional sunt motive pentru care multi medici se agata de un loc caldut la stat.
Favorurilele si spaga cresc direct proportional cu renumele spitalului si al doctorului, astfel ca sefii de sectie si marii profesori ajung sa-si scoata de cateva ori salariul din plati informale.

 

 

 

 

 

 

** sursa  :time4news.ro

 
Anul profetic 2012 - generalitati PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:53

01.01.2012, 00h00' (+2h00GMT), 26E06/44N24
 
Anul 2012 nu este sfarsitul lumii, asa cum se vehiculeaza peste tot, chiar si in paginile revistelor care se doresc de tinuta.

   

 

Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfarsitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umana a acestor timpuri, si anumite aspecte planetare, toate indicand finalul unei ere ceresti, al unei varste din dezvoltarea civilizatiilor terestre, si, totodata, inceputul unei noi etape de evolutie. In acest sens, inclusiv termenul "apocalipsa" trebuie inteles asa cum se cuvine, deoarece el inseamna "transformare". Evenimentele pe care le asteptam cu sufletul la gura, in speranta ca "cineva" ne va scuti peste noapte de propriile lectii la nivel planetar, se vor desfasura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 si 2030.

Citeşte mai mult...
 
Simbolismul planetelor - introducere PDF Imprimare Email
Luni, 16 Ianuarie 2012 13:18

   Se stie ca sistemul nostru Solar este compus din noua planete, care se rotesc in jurul Soarelui.

Cea mai apropiata planeta de Soare este Mercur cu o revolutie in jurul Soarelui de 88 de zile, urmata de planeta Venus, cu o revolutie de 225 de zile, Pamantul (Terra sau Gaia) - un an, Marte cu o revolutie de 697 de zile.
                       
Urmeaza planetele grele: Jupiter, cu o revolutie de aproape 12 ani si care are o raza de 11 ori mai mare decat cea a Pamantului, si Saturn care este de 9 ori mai mare, cu o revolutie solara aproximativa de 29 de ani.

In continuare sunt localizate "planetele transpersonale" - asa cum sunt numite ele in astrologie. Descoperirea lor a inceput din 1781 cu Uranus, urmata de Neptun, in 1846 si Pluton in secolul nostru, 1930. Aceste planete datorita faptului ca au revolutii solare foarte mari, in astrologie sunt considerate ca avand efecte globale, ce caracterizeaza o anumita generatie de oameni, fara a avea efecte importante la nivel individual.

Prin intermediul astrologiei ezoterice, care urmareste evolutia spirituala a fiintei umane, planetele sunt ierarhizate in functie de nivelul lor de vibratie si dupa modul in care energiile planetare se reflecta in fiinta umana si in intreaga natura a planetei noastre.

Nivelurile de vibratie ale planetelor

Pentru a intelege mai bine simbolismul de baza al planetelor vom evidentia cele trei niveluri specifice ale acestora: inferior, normal sau mediu si spiritual, ce caracterizeaza primele sapte planete.

1. Nivelul inferior. Reprezinta atributiunile materiale ale planetei, energiile grosiere ce sunt folosite doar pentru integrarea materiala. Aici se regasesc egourile, fricile, tendintele negative, suferintele etc. Fiintele la care predomina acest nivel, sunt cele care din punct de vedere al principiilor planetei in cauza, se complac in greselile trecutului, se rotesc in aceleasi cercuri vicioase, lupta adeseori intr-un mod inconstient impotriva propriei naturi, arzandu-si karma negativa prin suferinta. Acest nivel reflecta tendinta de complacere si inertie a fiintei umane.

2. Nivelul mediu. Aici se regasesc valorile generale, obisnuite ale planetelor. Prevalenta la acest nivel este data de acele principii care se incadreaza in sfera diferitelor legi sociale si spirituale, acceptate de o intreaga masa de oameni. Recunoastem aici dorinta de afirmare si integrare socio-profesionala, precum si calitatile puse in slujba bunastarii vietii cotidiene (in favoarea noastra si a celorlalti). Fiintele cu astfel de predominante sunt interesate de orice forma de actiune fara a tine cont prea mult de un anumit scop, folosindu-si calitatile doar pentru o mai buna integrare si evolutie sociala. Lipsa unui ideal spiritual va conduce la folosirea incorecta a resurselor vitale, specifice planetelor corespunzatoare, la risipire in actiuni inutile si uneori revenirea periodica - datorita mai ales lipsei de multumire si de apreciere a valorilor spirituale - in planul inferior. Acest nivel reflecta tendinta de dinamism si actiune a fiintei umane.

3. Nivelul spiritual. Pune in evidenta cele mai inalte forme de expresie ale vibratiilor planetare, perceptele necesare evolutiei spirituale. Cand vibratiile planetare ating acest nivel de trezire in fiinta umana, avem de a face cu fiinte care si-au asumat deja responsabilitatea evolutiei spirituale. Regasim aici cele mai speciale calitati ale planetelor: puterea de transmutare si sublimare a unor energii negative, modestia, compasiunea si mai ales aspiratia nezdruncinata de a ne depasi, de a ne perfectiona.

La acest nivel, in raport cu celelalte doua, se urmareste bransarea la o sfera de energie macrocosmica, pentru ca omul ofera tot ce are mai bun si actioneaza in armonie cu legile spirituale. El tinde spre a deveni un releu de manifestare a energiilor cosmice, pentru ca altfel resursele noastre se epuizeaza foarte repede si chiar daca aparent avem succes folosind energia primelor doua planuri, pana la urma se va dovedi contrariul Acest nivel reflecta cele mai inalte si spirituale aspiratii ale omului.

Vibratiile subtile ale planetelor se manifesta in viata noastra osciland intre aceste trei niveluri in functie de predominanta scopurilor si aspiratiilor noastre. Este foarte important sa reusim sa constientizam chiar periodicitatea acestor oscilatii si astfel sa preintampinam aparitia problemelor de orice fel.

 Planetele transpersonale nu au valori negative, deci nu prezinta aceste trei niveluri.
autor: Bartha Zoltan, Centrul de Cercetari si Aplicatii Astrologice "Helios" Cluj-Napoca

 


Pagina 112 din 116

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate