Total Media News

Esential
"La Sarmizegetusa exista un jaf". Puiu Hasotti anunta investitii majore in restaurare si conservare PDF Imprimare
Duminică, 01 Iulie 2012 18:46

   Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, susţine ca la Sarmizegetusa continua sa fie furate numeroase obiecte de valoare si spune ca intentioneaza sa aloce o suma importanta pentru conservare, restaurare si cercetari arheologice in zona respectiva.
               

   "In doua-trei saptamani ma voi deplasa la Sarmizegetusa unde din pacate exista, nu ma feresc sa spun, un jaf, In sensul ca se umbla cu detectoare de metale si se identifica foarte multe piese - kosoni. Ultima identificare a fost facuta la Chicago, o colectie mare de cosoni.

Citeşte mai mult...
 
Inventia lui Henri Coanda care ar putea revolutiona lumea si dupa 50 de ani – secretizata PDF Imprimare
Vineri, 15 Iunie 2012 07:30

    În şedinţa de guvern de miercuri ar fi trebuit aprobată trecerea parterului Casei Coandă din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului şi din administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), în administrarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN), în scopul reînfiinţării Muzeului Naţional Henri Coandă. Adoptarea iniţiativei legislative a fost însă amânată, cu o săptămână.

                 

   Vestea proastă ne-a fost comunicată chiar înainte de închiderea ediţiei şi abia am apucat să retragem de la tipar articolul care vestea adoptarea normativului (fuseserăm asiguraţi, în prealabil, că nu va fi niciun impediment în acest sens).

Citeşte mai mult...
 
SCANDAL IN JUSTITIE. Judecatoarea Elena Mladen, acuzata de coruptie sexuala PDF Imprimare
Joi, 14 Iunie 2012 07:44

         Magistratul de la Curtea de Apel Craiova, Elena Carmen Mladen, a fost reţinută, iar Consiliul Superior al    Magistraturii a dat aviz pentru arestare.

      Anchetatorii au organizat un flagrant în zona Gării de Nord, pentru că aveau informații că judecătoarea ar fi cerut o sumă de bani unui bărbat cu care avea o relație amoroasă.

Citeşte mai mult...
 
Vorbim mai ieftin la telefon din strainatate, de la 1 iulie PDF Imprimare
Marţi, 12 Iunie 2012 10:36

    Orange Romania va reduce la 1 iulie, cu pana la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, si cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) in roaming, urmare a reglementarilor CE. Si Cosmote Romania reduce tarifele, in statele membre UE, cu pana la 65%, scrie incont.ro

 

  Astfel, costul efectuarii unui apel local in reteaua operatorului Orange Romania, liderul pietei locale de telefonie mobila si parte a France Telecom (apel catre Romania sau catre destinatii internationale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut. Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut. In cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.

Citeşte mai mult...
 
6 pasi pentru un bronz perfect PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 22:34

   Afla cum poti obtine un bronz perfect fiind atenta la cateva detalii.In acest moment stim foarte multe despre cat de periculos este sa stai la soare tocmai de aceea un bronz perfect trebuie sa fie si un bronz sanatos

.                                                  

Iata ce trebuie sa faci pentru un bronz ca la carte:

Exfoliaza-ti pielea  inainte de a merge la plaja.

   Cum faci asta? Foloseste un scrub de corp din comert, sau iti poti face singura o masca pentru corp in casa. Iata o idee aici.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 111 din 121

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate