Total Media News

Esential
Asistenţă tehnică de la B.E.I. şi a B.M. în vederea creşterii absorbţiei fondurilor europene PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2012 07:42
 

       Executivul a adoptat astăzi două Hotărâri care transpun în legislaţia românească memorandumurile pe care Guvernul le-a semnat cu Banca Mondială şi cu Banca Europeană de Investiţii, în scopul acordării de asistenţă tehnică României în vederea creşterii absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune, a anunţat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la finalul şedinţei de Guvern.

                             
         „Obiectul acestor memorandumuri este asigurarea de către cele două instituţii financiare internaţionale de expertiză pe două componente: o expertiză legată de absorbţia actuală pe perioada 2007-2013 a fondurilor structurale şi de coeziune şi pe de altă parte, pentru pregătirea pentru perioada 2014-2020”, a declarat ministrul, care a amintit că cerinţele vor creşte foarte mult în anii următori, iar fondurile vor fi mult mai dificil de absorbit în perioada 2014-2020 decât în actuala perioadă de programare.

Citeşte mai mult...
 
Super oferte de toti banii ! PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Martie 2012 09:21

Intr-o perioada in care lumea nu mai are atat de multi bani sau pur si simplu banii s-au devalorizat, este evident ca 9 din 10 achizitii se fac doar in caz de reduceri.

                  

Din pacate, in multe situatii, preturile taiate cu entuziasm sunt preturi umflate artificial, iar preturile "la reducere" sunt aceleasi ca la majoritatea magazinelor online. Dupa ceva cautari pe diverse website-uri, am gasit si cateva produse ale caror preturi nu sunt reduse doar ipotetic.

Citeşte mai mult...
 
AGRICULTURA ROMANEASCA IN CONTEXT EUROPEAN PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:47

Miercuri, 21 Martie 2012, la Bruxelles a avut loc dezbaterea "Agricultura: o sansă pentru România și Europa“ organizată de Platforma Europeana de Dezvoltare (E.D.P.) în parteneriat cu Academia Română și Academia de Stiințe Agricole și Silvice.

                    
    În deschiderea lucrărilor, doamna Nela Păvăloiu, Fondator al Platformei Europene de Dezvoltare a explicat scopul acestei dezbateri: acela de a realiza o prezentare a situaţiei sectorului agro-rural din România în context European și identificarea măsurilor cheie de modernizare a acestuia, în acord cu orientările de reformă ale Politicii Agricole Comune, cât și necesitatea măririi gradului de absorbție a fondurilor europene.

Citeşte mai mult...
 
Idei de cadouri pentru 8 martie PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Martie 2012 09:46

          Iata ca ziua de 8 martie ne bate in geam.

          

                      trandafir

                       Pentru ca stiu ca fiecare dintre noi isi doreste cadoul perfect pentru mult prea iubita fiinta fara de care nu am fi existat, pentru ca stiu cat de important este sa daruiesti cadoul ideal care sa exprime exact sentimentele puternice pe care le nutrim fata de mama noastra, am incercat sa va vin in ajutor cu cateva idei de cadouri si sa va scutesc de lungile si istovitoarele ore de alergat prin magazine.

Citeşte mai mult...
 
Primavara isi arata chipul la Galeria Dalles PDF Imprimare Email
Marţi, 28 Februarie 2012 10:59
 

Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

 

                              


Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 107 din 113

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate