Total Media News

Esential
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 
Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Mai 2012 10:47

            Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul  se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

                                      

            Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Citeşte mai mult...
 
Preturile alimentelor la nivel global au scazut in aprilie, pentru prima data in 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 12:49

Indicele Preţurilor Alimentelor, prin care organizaţia urmăreşte lunar evoluţia preţurilor pe piaţa mondială pentru un coş format din cereale, oleaginoase, lactate, carne şi zahăr, s-a situat la 214 puncte în aprilie, comparativ cu 217 puncte în martie, lună pentru care datele au fost revizuite, potrivit Reuters.

                  

Nivelul indicelui a fost împins în jos de scăderile lunare cu 2,5% a preţul porumbului, cu 1% la grâu şi cu 5% la zahăr, care au anulat majorarea cu 2,2% la uleiuri vegetale.

Citeşte mai mult...
 
Programe antivirus gratuite in care poti avea incredere PDF Imprimare Email
Luni, 30 Aprilie 2012 14:20

Poate oare un antivirus gratuit sa iti protejeze calculatorul? Da, dar trebuie sa il alegi pe cel potrivit. Afla care sunt cele mai bune programe de securitate gratuite.

Vrei un sistem de securitate cat se poate de bun. Este de intales din moment ce un simplu virus care trece de zidul de protectie iti poate strica PC-ul. Dar intrebarea este – cat de bun este un antivirus gratuit?

Potrivit testelor, unele programe antivirus gratuite fac o treaba foarte buna in detectarea, blocarea si eliminarea virusilor. Care sunt acestea?

Citeşte mai mult...
 
Succesul, o calatorie fara distante PDF Imprimare Email
Luni, 23 Aprilie 2012 14:19

Incepem o noua zi. Plecam la drum. Avem un examen. "Succes!" - e urarea care ne insoteste intotdeauna primul pas.

Vrei sa-l ai din plin. In dragoste, in cariera, in evolutie… in viata.

Principiul rezonantei, activ si continuu prezent in univers, afirma ca iti doresti succesul, pentru ca deja il cunosti. Exista insa si o a doua ipoteza: ti-l doresti, deoarece crezi ca iti lipseste. Ce vrei sa afli mai intai, vestea buna sau cea foarte buna?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 104 din 111

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate