Total Media News

Esential
Control efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate PDF Imprimare Email
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:49

        Corpul de Control al Primului-ministru a finalizat in aceste zile controlul efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Obiectivele controlului au constat in verificarea indeplinirii atributiilor de catre conducerea si personalul Casei, a respectarii dispozitiilor legale referitoare la angajarea si efectuarea cheltuielilor la achizitiile publice, precum si verificarea respectarii prevederilor legale privind managementul resurselor umane.


     Perioada supusa controlului a fost 01.01.2009-31.03.2012, respectiv pana la 30.09.2012 pentru verificarile efectuate cu privire la gestionarea contributiei datorate de detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor.

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2012 22:00

    

          La iniţiativa primului-ministru bulgar Boyko Borisov, primul-ministru Victor Ponta va efectua o vizită de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, miercuri, 24 octombrie.

       La eveniment vor participa şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regională şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

 

                               

 

              

     La iniţiativa Primului-ministru bulgar Boyko Borisov, primul-ministruVictor Ponta va efectua o vizita de lucru la podul peste Dunăre de la Calafat-Vidin, miercuri, 24 octombrie.
La eveniment vor participa şi Johannes Hahn, comisarul european pentru politica regională şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi.

Citeşte mai mult...
 
Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2012 12:20

      Un prim tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj, în lungime de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei, marţi, lucrările fiind finalizate cu şase luni înainte de termen.


                             

 

            Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

 

       Tronsonul de autostradă de 9,5 kilometri, deschis circulaţiei marţi, face legătura între municipiul Timişoara şi localitatea Remetea Mare. Practic, noul tronson de autostradă va face legătura între DN 6 Timişoara-Lugoj şi Autostrada Arad-Timişoara, iar o parte din maşinile care vin dinspre Lugoj nu vor mai fi nevoite să intre în municipiul Timişoara.

Niciun reprezentant al Guvernului nu a participat, marţi, la deschiderea circulaţiei pe primul tronson de autostradă dintre Timişoara şi Lugoj, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, ai constructorilor autostrăzii şi un echipaj de Poliţie Rutieră.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai bine vândute 10 produse din toate timpurile PDF Imprimare Email
Joi, 18 Octombrie 2012 21:37

            1. Cubul lui Rubik

            Categorie: Jucării

            Bucăți vândute: 350 de milioane

            Compania producătore: Seven Towns Ltd.

             Erno Rubik a creat prototipul "Cubului magic" în 1947, la Budapesta. Un producător american de jucării a cumpărat licența și a botezat jucăria "Cubul lui Rubik" în 1980. Cubul a devenit, în scurt timp, o senzație internațională, iar culmea gloriei sale a fost atinsă la jumătatea anilor 1980, când aproximativ o cincime din populația globului se jucase măcar o dată cu ea. Jucăria și-a menținut popularitatea și în zilele noastre, mulțumită culorilor sale vii, prețului scăzut și nivelului de dificultate.


2. iPhone

Categorie: Smartphone
Bucăți vândute: 250 de milioane
Compania producătoare: Apple

În doar cinci ani, s-au vândut 250 de milioane de iPhone-uri, acesta devenind cel mai vândut smartphone la ora actuală, conform 247wallst.com. De când l-a lansat în 2007, Apple a câștigat circa 150 de miliarde de dolari de pe urma iPhone, conform firmei Strategy Analytics. Există cinci tipuri de iPhone: prima versiune, 3G, 3GS, 4 și 4S, urmând să mai apară și altele.

Citeşte mai mult...
 
Prima platforma de locuri de munca cu inscriere 100% gratuita pentru candidati si angajatori PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Octombrie 2012 19:06

    Pentru a veni in intampinarea situatie de criza prezenta pe tot globul, echipa de la joburidecriza.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o platforma online de locuri de munca cu inscriere gratuita pentru candidati cat si pentru angajatori.

 

    Pentru a veni in intampinarea situatie de criza prezenta pe tot globul, echipa de la joburidecriza.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o platforma online de locuri de munca cu inscriere gratuita pentru candidati cat si pentru angajatori.

Ai atins varsta la care trebuie sa incepi sa te gandesti la inceperea carierei tale si formarii tale profesionale, dar totodata incepi sa te simti putin pierdut intr-un vast labirint al locurilor de munca( locuri de munca), al procedurilor legate de procesul de angajare si multe alte probleme legate de acest aspect.Care este primul pas in acest inceput de drum?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 103 din 118

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate