Total Media News

Esential
Cand va fi gata autostrada Bucuresti-Ploiesti ? PDF Imprimare Email
Joi, 17 Mai 2012 09:11

Cand vom putea circula pe autostrada Bucuresti - Ploiesti? Noul ministru al Transporturilor promite sa ne raspunda abia saptamana viitoare la aceasta intrebare veche de 6 ani.

                     

Pentru asta a infiintat chiar si o comisie speciala care a vizitat recent santierul. Concluzia: pe anumite portiuni nici n-au inceput lucrarile.

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA S-A INTORS IN RECESIUNE PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Mai 2012 10:51

             

Produsul Intern Brut în trimestrul I 2012 a fost, în termeni reali, mai mic cu 0,1% comparativ cu trimestrul IV 2011 (date ajustate sezonier), ceea ce înseamnă o revenire a României în recesiune.

 

                

Faţă de trimestrul corespunzător din anul 2011, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 0,3% pe seria brută şi cu 0,8% pe seria ajustată sezonier, a anunţat azi-dimineaţă Institutul Naţional de Statistică.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare Email
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 
Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Mai 2012 10:47

            Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul  se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

                                      

            Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Citeşte mai mult...
 
Preturile alimentelor la nivel global au scazut in aprilie, pentru prima data in 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 12:49

Indicele Preţurilor Alimentelor, prin care organizaţia urmăreşte lunar evoluţia preţurilor pe piaţa mondială pentru un coş format din cereale, oleaginoase, lactate, carne şi zahăr, s-a situat la 214 puncte în aprilie, comparativ cu 217 puncte în martie, lună pentru care datele au fost revizuite, potrivit Reuters.

                  

Nivelul indicelui a fost împins în jos de scăderile lunare cu 2,5% a preţul porumbului, cu 1% la grâu şi cu 5% la zahăr, care au anulat majorarea cu 2,2% la uleiuri vegetale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 103 din 110

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate