Total Media News

Esential
Oprescu anunţă că apa caldă, căldura şi biletele RATB s-ar putea scumpi PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 19:12

               Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marţi, că tariful energiei termice din Bucureşti şi cel al călătoriilor cu vehiculele RATB ar putea creşte, în urma liberalizării preţurilor la energia electrică şi la gazele naturale.

                               

                                    Sorin Oprescu (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

           "Există premisele creşterii preţurilor la energia termică şi biletele pentru transportul în comun, în urma liberalizării preţurilor la energia electrică şi gazele naturale", a spus Sorin Oprescu.

       Edilul a explicat că, "într-o primă etapă", municipalitatea a luat măsurile necesare pentru ca acestea să nu crească, precizând însă că, dacă tarifele la curent electric şi gaze "vor creşte aberant", preţul energiei termice şi cel al călătoriilor cu transportul în comun de suprafaţă ar putea creşte.

Citeşte mai mult...
 
Serviciile foto-video pentru EVENIMENTE : nunti , botezuri,... PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 10:35

        Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om si tocmai de aceea   trebuie  sa  alegi  un  " profesionist "      care  sa  iti  ofere serviciile sale din domeniul fotografiei si al filmarilor profesioniste.

                         

       Fiecare clipa din timpul nuntii trebuie imortalizat, astfel incat de-a lungul timpului amintirea acestui moment unic sa ramana vie si nealterata.          

    Atunci cand organizezi o nunta in mod sigur vei lua in calcul, pe langa toate serviciile necesare pentru bunul mers al lucrurilor, si serviciile care presupun imortalizarea momentului, adica serviciile de fotografiere si de filmare.                            

    Nu  oricne  are  un  aparat  de fotografiat  bun  , sau  un  aparat  de  filmat  bun , si  stie  sa  faca  niste  fotografii  sau  filme  PROFESIONALE. 

   Cand vine vorba despre poze subiectul este delicat, iar mireasa este cea mai critica. Ea doreste nu simple poze, ci fotografii superbe care sa redea cat mai frumos si mai exact momentul cel mai special din viata ei de pana atunci. Sunt foarte apreciate creativitatea fotografului, maiestria, tehnica si capacitatea acestuia de a lucra cu oamenii si de a-i coordona astfel incat pozele sa iasa adevarate tablouri, care sa exprime fara cuvinte o atmosfera de basm. Astfel, fotograful trebuie sa stie sa surprinda esentialul si sa foloseasca culorile potrivite. In zilele noastre foarte la moda sunt fotografiile alb-negru sau cele sepia, care sugereaza o atmosfera din timpuri stravechi.

Citeşte mai mult...
 
Automobile Bavaria a pus la dispozitia SMURD doua autospeciale BMW X3 ptr interventiile de urgenta PDF Imprimare
Vineri, 12 Aprilie 2013 14:18

       Automobile Bavaria , a oferit Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), două autospeciale BMW X3,  în cadrul unei ceremonii desfăşurate la showroom-ul dealer-ului BMW din Bucureşti - Băneasa.

                                 

          La ceremonia de livrare a celor două autospeciale au participat din partea SMURD : Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Dr. Raed Arafat,  dl. Dr. Bogdan Opriţa- Medic şef SMURD Bucureşti si  dl. Dr. Cristian Boeriu- Medi şef SMURD Târgu Mureş

          La ceremonie au fost invitati si reprezentantii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Gral. Ioan BAS - Inspector General ISU si dl. Col. Stelian Duduş - Inspector şef în cadrul ISU Bucureşti, institutie cu care Automobile Bavaria colaboreaza incepand din anul 2012.

Citeşte mai mult...
 
Taxa de solidaritate de 10% pe salariile bugetarilor PDF Imprimare
Marţi, 09 Aprilie 2013 22:40

             Taxa de solidaritate de 10% pe salariile bugetarilor de peste 4.000 lei ar aduce venituri suplimentare de doar 10 milioane lei, iar, dacă s-ar aplica pe toate salariile, inclusiv din zona privată, şi pensiile peste 4.000 lei, suma ar ajunge la circa 200 milioane lei, afirmă surse guvernamentale.

                                  

          Taxarea cu încă 10% a salariilor bugetare de peste 4.000 de lei ar aduce venituri de doar 10 mil lei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

În cazul aplicării taxei doar pentru bugetarii cu salarii de peste 5.000 de lei, veniturile suplimentare s-ar cifra la circa 5 milioane de lei.

Cheltuielile cu personalul prevăzute în bugetul pentru acest an sunt de 46,2 miliarde de lei.

Citeşte mai mult...
 
Bomba cu ceas la Dacia. PDF Imprimare
Marţi, 09 Aprilie 2013 10:00

           Uzinele Dacia sunt, in aceste zile, un adevarat butoi cu pulbere. Dupa  greva de avertisment de luna trecuta, sindicalistii ameninta din nou cu proteste, in tentativa de a forta majorarea salariilor pe 2013.       

           Francezii nu par dispusi sa cedeze si ameninta, la randul lor, cu "punerea in pericol a locurilor de munca".

                Scandalul risca sa afecteze intreaga economie.
                                          
          Situatia de la Dacia este pe punctul sa explodeze. Dupa 14 runde de negociere, angajatii si conducerea companiei nu au reusit sa ajunga la un acord privind contractul colectiv de munca.In timp ce conducerea le-a propus o crestere salariala de 9%, angajatii vor 40% si ameninta, din nou, cu proteste.   Nervosi, francezii au lansat luni un comunicat de presa in care afirma ca “este o solicitare complet nerealista, care pune in pericol competitivitatea Dacia in raport cu alte uzine din Grup si, in cele din urma, locurile de munca atat de pe platforma de la Mioveni, cat si din industria auto romaneasca”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 102 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate