Total Media News

Esential
Laura Oprean, numita procuror-sef al DNA pentru 6 luni PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Octombrie 2012 11:10

    De astazi, Laura Oprea, procuror sef adjunct directie, a fost delegata in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, anunta Ministerul Public (MP) intr-un document de presa. Oprean va ocupa aceasta functie timp de 6 luni.


    "Prin ordin al domnului Daniel Marius Morar, prim adjunct al Procurorului General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie s-a dispus delegarea, incepand de astazi, 02.10.2012, pentru o perioada de 6 luni, a doamnei Laura Oprean (procuror sef adjunct directie) in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie”, se arata in comunicatul MP.

Citeşte mai mult...
 
CSAT: Guvernul sa prezinte program de restabilire a capacitatii de lupta a Armatei PDF Imprimare Email
Joi, 27 Septembrie 2012 21:55


     Ref.: Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării din data de 27 septembrie 2012

   O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a avut loc, joi, 27 septembrie a.c., la Palatul Cotroceni. 

   La şedinţă au participat prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta; viceprim-ministrul Guvernului României, ministrul Finanţelor Publice, domnul Florin Georgescu; ministrul Administraţiei şi Internelor, domnul Mircea Duşa; ministrul Apărării Naţionale, domnul Corneliu Dobriţoiu; ministrul Justiţiei, doamna Mona-Maria Pivniceru; ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, domnul Daniel Chiţoiu; directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul George-Cristian Maior; directorul Serviciului de Informaţii Externe, domnul Teodor-Viorel Meleşcanu; şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă; consilierul prezidenţial pentru Securitate Naţională, domnul Iulian Fota; secretarul CSAT, general Ion Oprişor, și purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, domnul Bogdan Oprea.

 

La şedinţă au mai participat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, domnul Ovidiu-Ioan Silaghi şi secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu.În cadrul şedinţei s-a analizat starea Armatei României, punându-se în discuţie capacitatea de luptă pe timp de pace și de război, precum şi participarea la misiunile internaţionale. Membrii CSAT au concluzionat că Armata României are capacităţi limitate de a-şi îndeplini misiunile ce-i revin şi au decis ca, la viitoare şedinţă a Consiliului, Guvernul României să prezinte un program multianual de restabilire a capacităţii de luptă a acesteia.

Ministrul Apărării Naţionale, domnul Corneliu Dobriţoiu, a prezentat demersurile întreprinse în vederea iniţierii programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene. Membrii Consiliului au aprobat „Concepţia de realizare graduală a capabilităţii de apărare aeriană” în cadrul programului „Avion multirol al Forţelor Aeriene” în concordanţă cu interesele esenţiale de securitate ale ţării şi cu angajamentele asumate de România în cadrul organizaţiilor europene şi nord-atlantice.

 O altă temă pe agenda şedinţei a constituit-o evaluarea riscurilor, ameninţărilor şi vulnerabilităţilor la adresa securităţii naţionale, ca fundament pentru întocmirea „Planului Naţional de Priorităţi Informative pentru anul 2013”.

 

  De asemenea, s-au evaluat ameninţările la adresa securităţii naţionale şi vulnerabilitățile de securitate identificate în contextul atentatului de la Burgas (Bulgaria).

  În finalul şedinţei, membrii CSAT au fost informaţi cu privire la proiectul de hotărâre a Guvernului României pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „C.F.R. Marfă S.A.”, modalitatea concretă şi procedura de privatizare fiind în responsabilitatea Ministerului Transportului şi Infrastructurii şi a Guvernului României.

Departamentul de Comunicare Publică
27 Septembrie 2012

 
Campanie de donatii pentru renovarea blocului operator al Clinicii de Chirurgie Alexandru Pesamosca PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Septembrie 2012 23:20

                                                Cu  un SMS  dat  la  8844

 

                                               ajuti..............

 

 

                              **    un  SMS  8844= 2  Euro

 

 

„Spitalul de copii Marie Curie a fost inaugurat in 1984, iar blocul operator nu a mai fost renovat de la inaugurare. Anual, peste 5.000 de copii din toata tara beneficiaza aici de interventii chirurgicale dificile, sustinute de una dintre cele mai bune echipe de medici chirurgi pediatri din Romania.  Conditiile in care se lucreaza acum sunt dificile, insa este impresionanta dedicarea medicilor care continua sa lucreze in spital si care vor si pot sa faca mai mult, dar nu au aparatura si spatii. Daca se va reusi strangerea sumei necesare, spitalul ar putea avea cea mai moderna sectie de chirurgie pediatrica din Romania si foarte multe vieti de copii ar putea fi salvate”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

Citeşte mai mult...
 
AUTONOMIA TINUTULUI SECUIESC, respinsa in Parlament PDF Imprimare Email
Marţi, 25 Septembrie 2012 13:57

   Senatul a respins un proiect de lege din 2005 privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

                     Ţinutul Secuiesc, conform Wikipedia
                                            Ţinutul Secuiesc, conform Wikipedia

    Plenul Senatului a respins, marţi, proiectul legislativ privind statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc, iniţiat încă din 2005 de senatorii UDMR de atunci Sogor Csaba şi Becsek-Garda Dezso.

Citeşte mai mult...
 
Plata TVA la incasare incepind cu 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 24 Septembrie 2012 18:55

   Plenul Senatului a adoptat, luni, cu unanimitate de voturi, Ordonanţa Guvernului prin care este modificat Codul fiscal în sensul plăţii TVA pentru facturi la încasare, în cazul contibuabililor care înregistrează o cifră de afaceri sub 2.250.000 de lei.

 

   Ordonanţa Guvernului a fost adoptată cu 79 de voturi "pentru", fiind voba de unanimitatea senatorilor prezenţi la plenul de luni.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 97 din 111

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate