Total Media News

Esential
TVA-ul la incasare.... care de fapt este TVA la 90 de zile : Pericol de somaj si falimente PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2013 16:21

        Plata TVA la incasare. O masura salutata de multe voci din mediul de business, dar care acum afecteaza numerosi agenti economici, intrati in criza de lichiditati. Unii dintre ei ameninta ca isi vor inchide afacerile, fapt ce ar provoca somaj si ar reduce dramatic incasarile bugetare.               Taxa pe valoare adaugata trebuie platita la incasare, de la inceputul lunii ianuarie, conform legislatiei, in cazul firmelor mici, cu afaceri sub 2,25 milioane de lei (515.000 de euro). Dar reglementarea nu se aplica pentru toata lumea, astfel ca dezavantajeaza atat aceste companii, cat si pe cele mai mari, partenere ale acestora. "Eu lucrez cu furnizori mici, inclusi in aceasta masura. Trebuie sa platesc suma cu tot cu TVA", ne-a spus un om de afaceri, cu activitate in IT&C.

Citeşte mai mult...
 
Concurs: o poveste in 75 de cuvinte PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2013 22:24

Anul acesta, British Council sarbatoreste 75 de ani de relatii culturale in Romania (1938-2013)! Pentru a marca acest eveniment special, v-am pregatit o multitudine de proiecte si actvitati pe tot parcursul anului, dar si concursuri, oferindu-va sansa de a sarbatori alaturi de noi.

                         
Spune-ne povestea ta si experienta ta cu British Council Romania in 75 de cuvinte, ce ti-a placut si ce te-a impresionat si noi te premiem!

Citeşte mai mult...
 
Cursul BNR a ajuns la un nou minim al ultimelor 12 luni PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Ianuarie 2013 10:04

        Moneda nationala a continuat joi sa se aprecieze in fata euro, Banca Nationala a Romaniei (BNR) anuntand un curs de referinta de 4,3351 lei/euro, in scadere cu 0,13 bani fata de ziua anterioara, reprezentand un nou minim al ultimelor 12 luni.

                    

     Un curs inferior a fost publicat de banca centrala la 30 ianuarie 2012, cand a fost de 4,3340 lei/euro. Miercuri, cursul oficial a fost de 4,3364 lei/euro. Leul s-a apreciat si in fata de dolarul american, iar a afisat un curs de referinta de 3,2431 lei/dolar, cu 1,65 bani mai mic fata de ziua anterioara.

  

Citeşte mai mult...
 
Mihai Eminescu PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 08:22

                             Mihai Eminescu (născut Mihail Eminovici) (n. 15 ianuarie 1850, Botoșani - d. 15 iunie 1889, București) a fost un poet, prozator și jurnalist român, socotit de cititorii români și de critica literară postumă drept cea mai importantă voce poetică din literatura română.

                                                         

             Receptiv la romantismele europene de secol XVIII și XIX, și-a asimilat viziunile poetice occidentale, creația sa aparținând unui romantism literar relativ întârziat. În momentul în care Mihai Eminescu a recuperat temele tradiționale ale Romantismului european, gustul pentru trecut și pasiunea pentru istoria națională, căreia a dorit chiar să-i construiască un Pantheon de voievozi, nostalgia regresivă pentru copilărie, melancolia și cultivarea stărilor depresive, întoarcerea în natură etc., poezia europeană descoperea paradigma modernismului, prin Charles Baudelaire sau Stephane Mallarme, bunăoară.

Citeşte mai mult...
 
DECIZIE: Steagurile Ungariei, interzise pe primariile din Harghita PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 11:30

        Prefectul harghitean Andrei-Jean Adrian le-a cerut primarilor să coboare de pe primării steagurile altor state decât România.

                                                      

    Potrivit legii, arborarea altor drapele decât cel al României se poate realiza numai în cazul unor vizite oficiale ale unor demnitari străini sau cu ocazia reuniunuilor internaţionale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 97 din 116

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate