Total Media News

Esential
FMI: Economia mondiala ramane sub amenintarea unui nou faliment al unui gigant bancar PDF Imprimare
Luni, 30 Septembrie 2013 19:29

   Economia mondială se confruntă în continuare cu riscul unui nou faliment al unui gigant bancar, la cinci ani de la prăbuşirea Lehman Brothers în Statele Unite, potrivit unui raport publicat luni de Fondul Monetar Internaţional.

                                                       

    "Există în continuare numeroase instituţii financiare de importanţă sistemică, cu operaţiuni mondiale", se arată în raportul publicat în preambulul previziunilor economice mondiale de săptămâna viitoare.

     La cinci ani de la falimentul grupului bancar american Lehman Brothers, care a declanşat criza mondială, Fondul noteză faptul că reforma financiară mondială este nefinalizată.

      "Economia mondială rămne expusă riscurilor ca o instituţie financiară de importanţă sistemică să dea faliment", se arată în raport.

Citeşte mai mult...
 
Consiliul Director al FMI a aprobat un nou ACORD PREVENTIV cu Romania PDF Imprimare
Vineri, 27 Septembrie 2013 18:51

    Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a avizat vineri scrisoarea de intenţie transmisă de autorităţile române şi a aprobat încheierea unui nou acord stand-by cu România, cu o durată de doi ani, în valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv.

                                                   
     Solicităm aşadar aprobarea unui nou Acord Stand-By (ASB) pentru 24 de luni, cu o valoare totală de 1.751,34 milioane DST (aproximativ 2 miliarde Euro, 170 procente din cotă), pe care intenţionăm să îl tratăm ca preventiv. Noul program ASB va susţine programul nostru economic cuprizător pentru perioada 2013-2015 de menţinere a politicilor macroeconomice sănătoase şi a stabilităţii sectorului financiar şi de continuare a reformelor structurale într-un context marcat de incertitudini externe semnificative", se arată în scrisoarea de intenţie transmisă FMI de autorităţile române.

Citeşte mai mult...
 
Romania cu un stand DEZASTRUOS la International French Travel Market. PDF Imprimare
Miercuri, 25 Septembrie 2013 07:51

                                   Ruşinos  !

      Cum arată standul României la Târgul Internaţional de Turism de la Paris

                        

     România este prezentă, alături de alte zeci de ţări, la International French Travel Market, unul dintre cele mai importante evenimente de profil de pe continent, desfăşurat la Paris la finele lunii septembrie.

      Umbrite de sloganul "Explorez les jardins des Carpates", mai puţin de zece persoane aşteaptă turişti la standul României, care oferă câteva pliante şi hărţi despre ţara noastră.

    Cinci afişe lipite pe pereţi promovează principalele destinaţii turistice ale ţării. Prin comparaţie, standurile vecine ale Greciei, Turciei şi Ciprului impresionează prin măreţia şi designul menit să atragă vizitatorii. România nu a investit mai mult de câteva sute de euro în standul de la Paris, ţara noastră având unul dintre cele mai neatractive locuri de la International French Travel Market.

 

Citeşte mai mult...
 
Cele 15 criterii care demonstreaza ca Guvernul Ponta e un copy-paste dupa Boc PDF Imprimare
Luni, 23 Septembrie 2013 17:30

      Pe vremea cand era in opozitie, Victor Ponta ne promitea ca atunci cand va da jos regimul falimentar al lui Emil Boc, vom trai mai bine. Nu in sensul "SF" promovat de presedintele Traian Basescu.

       Ni se promitea ca "romanii isi vor regasi siguranta", ca vor fi infiintate 1 milion de locuri de munca, ca firmele vor primi ajutor de la stat pentru a relansa economia.

 

    Ce s-a intamplat de la alegeri? Iata cateva exemple care arata ca "politica economica" a Guvernului Ponta a stralucit prin... absenta.

1. Sa incepem cu birurile, cele care dor cel mai tare. Suntem tara cu cele mai multe impozite din lume. Va mai aduceti aminte cat de criticat a fost Boc pentru majorarea TVA de la 19 la 24%. Ce a facut Guvernul Ponta? A decis sa mentina taxa.

 2. Impozitul forfetar a dus, pe vremea lui Boc, la inchiderea a peste 100.000 de firme mici si mijlocii. Ce face Ponta acum? Il reinstituie de la 1 ianuarie 2014 cu diferenta ca de aceasta data va fi aplicat doar pentru HORECA si servicii. Si Boc a vizat aceleasi domenii.

Citeşte mai mult...
 
A PATRA duminica de PROTESTE, la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana PDF Imprimare
Duminică, 22 Septembrie 2013 18:39

     Sute de persoane s-au strâns la fântâna de la Universitate în cea de-a patra duminică de proteste faţă de proiectul de exploatare minieră de la Roşia Montană, un nou marş urmând să aibă loc în Capitală.

                           

    Este cea de-a 22-a zi consecutivă în care se protestează la Universitate faţă de proiectul minier. Manifestanţii au anunţat şi pentru această seară un marş prin Capitală, ca în fiecare duminică.

    Proteste similare au început şi în alte oraşe din ţară, printre care Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi

Citeşte mai mult...
 


Pagina 92 din 130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate