Total Media News

Sport


CROSUL COMUNEI CORNU – Ediția a II-a PDF Imprimare
Miercuri, 28 Mai 2014 21:31

    Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 11.00, în Cornu de Jos, judeţul Prahova, se va desfăşura

                     Crosul Comunei Cornu, Ediţia a II-a,

eveniment iniţiat de Asociaţia Clubul Sportiv „KOKKI” (ACS KOKKI) şi Ștefan Cîrciu, Consilier local.

              

    Acest eveniment urmărește promovarea unei educații prin mișcare și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor, tinerilor și adulților. „Dorim să promovăm mişcarea, viaţa sănătoasă şi astfel să „implementăm” conceptul de fair-play şi solidaritate prin sport şi să contribuim la conştientizarea importanţei mişcării şi a sportului pentru sănătate” a menţionat Flavian Grădeanu, Președintele ACS KOKKI.

    La Cros vor putea participa cetăţeni români şi/sau străini, indiferent de sex, sănătoşi, apţi pentru efort fizic, cu echipament adecvat. Vârsta acestora va fi cuprinsă între limitele prevăzute pentru fiecare distanţă parcursă în parte, după cum urmează:

Citeşte mai mult...
 
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman PDF Imprimare
Marţi, 27 Mai 2014 20:09

                 

            Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) este o asociatie de interes national apartinand miscarii olimpice, care se organizeaza si functioneaza in baza statutului propriu elaborat in conformitate cu prevederile Chartei Olimpice si legislatiei romane in vigoare.COSR are rolul de a propaga principiile fundamentale ale olimpismului la nivel national, precum si de a sprijini crearea de institutii care se dedica educatiei olimpice.COSR sprijina sportul de inalta performanta si are obligatia de a alcatui Echipa Romaniei care participa la Jocurile Olimpice.

  De asemenea, COSR trebuie sa organizeze si sa conduca delegatiile sale atat la Jocurile Olimpice cat si la alte competitii internationale patronate de Comitetul International Olimpic (CIO).

Citeşte mai mult...
 
Ivan Potzaichin, numit Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo PDF Imprimare
Joi, 22 Mai 2014 17:38

    În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 22 mai a.c, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, l-a numit în funcția de Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo, pe domnul Ivan Potzaichin, multiplul campion olimpic și mondial.

             

 

    În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 22 mai a.c, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, l-a numit în funcția de Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo, pe domnul Ivan Potzaichin, multiplul campion olimpic și mondial.

  Tot odată, în contextul aniversării a 66 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne,  dar și pentru rezultatele remarcabile obținute în competițiile sportive, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a acordat cea mai înaltă distincție a Ministerului Afacerilor Interne - Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, multiplului campion olimpic și mondial Ivan Potzaichin, antrenorului Lotului național de gimnastică al României Octavian Bellu și gimnastelor Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, Larisa Iordache și Diana Bulimar, medaliate cu aur pe echipe la recentul Campionatul European care a avut loc la Sofia.

Citeşte mai mult...
 
Târgul Naţional de Tabere 2014 PDF Imprimare
Vineri, 16 Mai 2014 14:09

       Astazi  Ministrul  Tineretului si Sportului      Gabriela  Szabo  si      subsecratarul  de stat   Alina Cazanacli   au  lansat  “Târgul Naţional de Tabere” 2014 

                      

     Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Tabere şi Agrement, invită toţi bucureştenii şi nu numai, să participe în număr cât mai mare, în perioada 16 – 18 Mai 2014, la          “Târgul Naţional de Tabere” organizat în incinta Complexului Sportiv Naţional Sala Polivalentă din Bucureşti.

      La acest eveniment, Direcţia Tabere şi Agrement va prezenta, alături de Direcţiile Judeţene de Sport şi Tineret oferta completă a  tuturor centrelor de agrement aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, ce va conţine atât oferte pentru sejururi naţionale, cât şi oferte internaţionale, cât mai avantajoase şi atractive pentru tineri.

Citeşte mai mult...
 
SportAccord trebuie să stea la aceeaşi masă cu CIO PDF Imprimare
Sâmbătă, 10 Mai 2014 14:40

      Marius Vizer :


           SportAccord trebuie să stea la aceeaşi masă cu CIO, în aceleaşi condiţii

       Noul preşedinte al SportAccord, Marius Vizer, a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport" de la Sport.ro, că organizaţia pe care o conduce şi Comitetul Internaţional Olimpic vor trebui să stea la aceeaşi "masă", în aceleaşi condiţii de respect şi de diviziune financiară.

                                  


      Marius Vizer consideră că nu este normal ca forul olimpic să se folosească de sportivi pentru a obţine venituri în urma Jocurilor Olimpice, iar apoi atleţii să fie finanţaţi între două ediţii de federaţiile naţionale.

"După Jocurile Olimpice, încasările au fost de 7,2 miliarde de dolari, iar federaţiile internaţionale participante şi care au organizat jocurile, 26 de federaţii, au primit împreună doar cinci la sută. Federaţiile naţionale, prin programele de copii şi juniori, trebuie să susţină sportivii, iar CIO şi comitetele olimpice vin şi iau crema sportivilor, îi duc la Jocurile Olimpice, după care îi rejectează încă patru ani pentru finanţare din partea federaţiilor naţionale. Eu vreau să creez un echilibru, să aduc sportul la mijloc. SportAccord este cea mai puternică organizaţie sportivă pentru că deţine toate mijloacele şi patrimoniul sportului, iar CIO deţine brandul. Dacă e să facem împreună evenimentul, trebuie să stăm la aceeaşi masă, în aceleaşi condiţii de respect şi de reciprocitate şi de diviziune financiară", a spus Vizer.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 99 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home